Bobocei de sept-oct 2008 (280)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Sa fie raceala/otita asta de care scapati atat de greu o urmare a gradinitei sau o coincidenta cu inceperea gradi?

este o combinatie intre inceputul cresei si vina mea. adica i-am dus la cresa, au racit, era normal asta, dar poate daca i-as fi tinut mai mult acasa dupa ce s-au facut bine, nu raceau din nou, asa des, cu asa complicatii, la Robi ma refer indeosebi. nu e deloc obligatoriu sa se ajunga la asa ceva sau la alte lucruri grave, o data cu intrarea in colectivitate... poate asa ne-a fost noua norocul.

mult succes azi cu bona, abia astept sa ne spui ce si cum!

babytza, merci tare pentru incurajari!
despre Pregnyl am auzit f multe, nu toate placute... oricum eu cand aud de hormoni, mi se zbarleste pielea pe mine. riscuri sunt cateva, printre care si posibilitatea ca sistemul osos sa fie afectat. nu stiu in ce masura, nu stiu daca doar la puii astia mici sau si la adulti... riscurile unei operatii de acest gen, simpla, si ale anesteziei aferente, sunt mai mici insa decat cele ale injectarii cu hormoni. cam asta....

feli, eu oricum cer cel putin inca o parere despre problema cu galmutza si cu testiculele. am programare pe 10 mai la Medlife si azi am mai primit o recmomandare la dr. Basca de la Grigore Alexandrescu, o sa mergem si la el. (ocazie cu care puup tare pe cineva care ne citeste din umbra).
nu ma hazardez cu operatia, mai ales ca sunt inca mici, problema nu e chiar asa grava si se poate inca rezolva de la sine.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lumi, a big hug!

Cate injectii ar face pe zi daca nu ar avea branula? Am senzatia ca il chinuie mai rau baranula decat cateva minute de plans la spital sau la policlinica pentru o injectie. N-ai pe cineva sa vina acasa?
Viroza asta de-o avem noi e cu pusee de febra, cand radu cand teo fac 39 de marti (radu) si de joi noapte (teo)
Multa sanatate va doresc!

hai c-am vrut sa-ti raspund de aseara, dar n-am mai apucat. branula asta nemernica tot pe el il ajuta, intrucat a facut tratament intravenos, nu intramuscular. in 7 zile de tratament, a facut 14 injectii, iti dai seama ce-ar fi insemnat sa-l intepe in vena de 14 ori? si asa sunt miiici si subtiri venele lor, l-ar fi facut sita... abia de au gasit 4 locuri pentru branulele astea de le-am tot schimbat. e nasol si pentru un adult, dar'mite pentru un pui fara vene...
la el trauma in sine inseamna tot ce tine de spital, nu injectia sau branula... halate, doctori, saloane, seringi, ottoscop, stetoscop...... cum ieseam pe usa spitalului, incepea sa rada, iar acasa alerga de numa', cu tot cu branula...

Mergi la inceput

nocom, alexa, ada, ange, nerantula, claudinna, mimihoo

ange, imi pare rau sa aud asta, multa sanatate mamei tale, sa fie totul bine!

nerantula, bafta la dr!

ada, ma bucur ptr noaptea avuta! si a noastra a fost mai ok, doar trezirile pentru antitermice, piticul le-a baut in somn, fara sa cracneasca.

mimihoo, branule i-au pus 4... fie s-au infundat, de bune ce sunt, fie le-a respins organismul (unii pot sa tina o branula si 2 saptamani, altii nici 24 de ore...), fie au iesit, ca e extrem de agitat si veselos, mai ales de cand a venit acasa.

mai, da' chiar ca-i liniste pe aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Lumi, in sfarsit vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lumi, Ada...se pare ca a inceput sa intre soarele prin crapaturile butoiului. Ma bucur nespus ca sunt mai bine puii(sincera sa fiu dimineata cum ma trezesc deschid si citesc daca sunteti mai bine sau nu...apoi mai tarziu reusesc sa si scriu)
Noutati de la noi...misiunea gradi s-a incheiat...am sunat azi si am anuntat ca nu-l mai duc....astept sa mai creasca putin...programul de acolo il darama...nu rezista sub nici o forma treaz de la 7 la 13...cred ca de asta il gaseam plangand in halul ala....
Bona - am vb cu ea si azi...va veni zilnic de la 7 la 16,30, mai putin sam si dum (dar daca voi avea nevoie nu va spune nu)...a cerut 7 mil, nu stiu daca e mult sau putin, dar eu sunt fericita ca am gasit-o, o cunosc si e super ok...vom vedea cat de ok o va percepe si Mark...vine joi si vineri cat sunt si eu acasa pt a preda stafeta si de sapt viitoare, luni si eu si ea vom incepe serviciul
Neranatula - asteptem vesti de la tine... Daca fetele de la odiseea neghinitei se impart in 2...tu ramai in a treia parte...adica la noi
A...azi ne-am platit si biletele la mare (ca tot povestea Mimihoo si m-a starnit...abia astept...Mimi ma bucur ca v-ati simtit bine, asteptam pozee)....vom merge de pe 18 iun la Albena....daca mai e cineva in perioada respectiva in zona.......
Claudinna - ce mai face Ava? Zilele astea nu ne-ai mai delectat cu perlele lui....
Ange - va fi bine...vezi ca incetul cu incetul incepe sa se ridice negura din zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi, ada cu vesti din astea va asteptam!!!! Sa fie tot mai bine in continuare! Va pup cu drag!

mimihoo asa deci, ati trezit la viata populatia din 2 mai care era inca in hibernare... ma bucur ca ati avut vreme buna si v-a priit plimbarica!

Mergi la inceput

Xor, ma bucur ca ai luat o decizie si imi pari impacata cu ea, in comparatie cu starea dinainte de gradi

da-ne detalii despre mare, cat a costat? cate stele, ce fel de program...
noi am vrea la mare, aproape, inca nu am planificat o perioada, dar ma intereseaza

cat despre Ava...mai nou il cheama: Avan G-tan (spune corect numele de familie) si sincera sa fiu nu ma mai pot tine dupa el cu scrisul. aseara numara ursuletii de pe tricoul meu: unu-doi-tei...am continuat eu pana la sase si apoi el: sapte, opt, am zis eu "noua" si a zis el zeceeeee! ma rog, stie cifrele, dar nu el zice in ordine decat pana la 3, apoi grupate

cum il probez cu ceva ce mai lucrez, cum ma taxeaza: mama, dinga!! (sa-l duc la oglinda) si cel mai grav pt mine: mama, podeee (sa-i fac poze, ceea ce implica o tragedie cand fac sa dispara aparatul...ii zic ca-l ia Gaia si il pun sus pe frigider, iar cand il apuca striga "Gaiaaaaaa")

ne uitam la baby einstein- animalele de la ferma si la sf cocosul tuseste, raguseste si vine vaca si-i da cu un puf in gat si el asteapta cu infrigurare finalul: Dadu (cocsul), Tantum vede!! (ca-i da vaca cu tantum verde)...
si mai nou nu e masa fara "teapa" verde si "banga" (ceapa si branza)
ma opresc aici ca deja m-am intins, asha ca nu ma mai provocati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Doamne ce dulce e Razvan!

il tot astept pe radu la interval cu ceva cuvantari...dar ioc. Teo fix la varsta lui numara pe tastele de la cuptorul cu microunde... si nu, nu ma pot opri sa-i compar...
In rest muci-muci-muci. Mi s-a acrit de atatia muci...
Saptamana asta vom sta acasa toata saptamana, vineri mergem la dr. si apoi mai vedem.

Lumi Eu resping branulele si fac si iritatie+inflamatie de la ele...

Xor, bafta cu bona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello,
Ma bucur sa intru si sa citesc vesti bune despre hunisorii Luminitei. Imi pare tare rau ca ati trecut prin asta, stiu exact ce inseamna, si Eva a schimbat 3 branule cat a fost sub antibiotic. Slava Domnului ca ati scapat de chinuiala.
Ada, sper ca si voi sunteti pe drumul cel bun.
Xor, ma bucur ca ai gasit bona, sper sa va acomodati repede si bine cu ea, si ea cu voi asemenea. Mie la varsta asta varianta bona mi se pare ideala in situatia in care gasesti o persoana de incredere si poti suporta si costurile. Btw, 7 milioane mi se pare o suma ok pt. un program de 8 ore.

Daca sunt fete care stau in Militari, am descoperit in piata Veteranilor un magazin cu produse alimentare - mezeluri si alte preparate din carne - fara E-uri si conservanti. Eu am luat pt. Eva 3 felii de sunca din piept de pui, sper sa-i placa. Pretul e cam piperat - 55lei/kg, dar in conditiile in care nu-i dau zilnic mezel mi se pare ok.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

sa va mai zic una ca e super proaspata
ne-am pus in pat sa se culce si ca de obicei imi cere sa-i spun ceva
"gica" - vitezomanu' Gica e la moda zilele astea, insa azi mi-a cerut "cutzu- cutzu"....si incep eu...il las pe el sa zica cuvintele de final de vers...si ajungem la "daca nu o pun in C-oi...si-o dau maine la...Co-c-oi...." intelegeti de ce am despartit asha

andreutac, nu mi se pare chiar scump si bine ca aveti de unde...p aici n-am vazut, n-am auzit
adevarul e ca nu pot lua mult, copilul mananca putin si nici nu merge sa o lasi multe zile prin frigider
i-am mai luat si eu lui R...dar din asta normala (sau anormala..)

Mergi la inceput