Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
bubu_bu spune:
Buna dimineata fetele!multu pt cafe!
noi am patit una urata asearai-am facut baie lui raul si i-am dat sa pape....a adomit si merg cu tati in buc sa mance si el si il aud pe raul ca face aaaaa uuuuu sotu zice lasa-l ca asa face cateodata..si in urmatoarea sec un tipat disperat si un urlet
si fug sa vad ce e cu el si el saracul era ca un arc si se chinuia sa respire...l-am ridicat si il bat pe spate si el nimic tot tusea dar nu reusea sa traga aer si se ineca asa...era tapan tot si se uita saracul la mine si la tasu disperat parca de ce nu ai facem ceva si il ia sotul si tot il bate pe spate si el nimic,si intr-o fractiune de secunda il ridic de picioare asa cu capul in jos dar nu perfect la verticala si isi revine..dar tot suspina si cred ca il usutura pieptutul..ufff ca si acum tremur...l-a luat tasu si la linistit ca eu am inceput sa plang de curgeau pe barbie...doamne si dupa episod a mai cerut mancare a papat putin si s-a culcat
suntem terminati am tot stat sa vedem noaptea cum doarme daca e ok...
el mai tine lapte in gurita asa in buca si cred ca mai vroia papa si a tipat cu laptic in gat si gata o fost
parca bea a patit asa ceva
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
vai de mine, si eu am aceasta obsesie, sa nu cada, mai ales de pe masa de infasat care e f inalta. cand nu se misca inca, il puneam pe un scaun la iesire... dar pe canapea ar fi cazut si la mine, pt ca e bombata, si greutatea lui nu apasa pe pernutele alea ca sa capete stabilitate... cred ca asta s-a intamplat si la tine. Eu pana ies din casa, il tin in carut pe hol, nu are ce sa se intample. ============================================================================= Andreea, ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
din pacate carutul meu e jos, eu stau la 4 etaje si nu am cum sa il pun din casa in carut, as vrea eu!!!
![](bang.gif)
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Imi pare rau pentru asa o zi grea, cand tati e plecat si tu nitel depresiva de la primele ore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merci! am avut o noapte f linistita! A dormit de la 19 la 5 si apoi de la 6 la 8:30
![](punk.gif)
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
mamidepuiuti spune:
neata si de la mine
sar'na de cafea ratusco[vazut poza de johnny bravo
]
imi pare tare rau de cazatura din pat a puiului tau ratusca si de semiinecatul de aseara al lui raul de bubu...e cumplit pt o mama sa treaca puiul ei prin asa ceva
pupam mamicile si bebeii pt finalurile fericite
ce bine creste patriotul nostru
si ce curajos este
multumim,Doamne,ca rugile noastre au fost ascultate
mii desi
pt miruna si david
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! Fetele, am comis-o rau de tot, da' rau rau de tot! Azi cand sa ies cu Andrei afara, l-am imbracat si, ca sa nu intru incaltata la el in camera, l-am pus pe canapeaua din sufra pana sa ma incalt. si... a cazut de pe canapea pe parchet! Mi-a stat inima-n loc cand am auzit pufnitura, ce sa ma zic de urlete! ![]() ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
nu te ingrijora, eu o data am cazut in bucatarie in timp ce mama imi pregatea biberonul, s-a intors o secunda si io am dat cu capul de ciment! si nu am avut nimic
apoi pe la 4 ani am intrat cu capul in geamul de la o usa din aia de intrare in hotel cu geam d-ala gros gros, dublu, Am spart geamu bucati si io nu am patit nimic
...bine, cei care ma cunosc si aud povestea asta imi zic.."ei asa crezi tu ca nu ai patit nimic" ca cik sunt cu capu'
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Oricum ideea e ca ei au oase f moi si nu se lovesc asa usor
![](floare.gif)
Oricum merci de povestirea pataniei ...si mie imi zice sotul sa nu il mai las linistita pe canapea ca nu e obligatoriu sa stiu eu ca se poate intoarce....el o data o va face si treb sa fiu mereu acolo
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
'Neatza mai tarzior la cafea...
Off...bubu ce-ati mai patzit si voi. Sperietura grozava!
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Alexutzzza, programul nostru e ceva de genul (cd nu vine buni pe la noi): dupa masa de dimineata de la 7-8 bag o tura de mailuri/telefoane etc, apoi mananc si eu si forumesc un pic daca e timp, ii mai dau o data pe la 10-11 sa manance si afara. Stam cam 2 ore, mai mailuim si din parc, mai citim, pierd eu cumva timpul si apoi inapoi acasa, unde mananca Andrei din nou si doarme sau se joaca la bara cu jucarii, mananc si eu si mai bag a doua tura de mailuri. Cam pe la 4-5-6 iesim a doua oara si stam inca macar o ora. Daca vine si tati de la serviciu mai stam si cu el...si cam asa. Mai bagam la spalat, mai un calcat, insa aproape deloc gatit (aici ma ajuta fantastic mama!), poate de aici se trage economia de timp.... Am noroc ca, atunci cand trebuie sa ma duc pe la serviciu sau cum a fost azi cu masina pe coclauri, vine mama si il scoate ea afara, deci mie imi ramane doar o tura. Incerc sa il scot cat mai mult, pentru ca in casa devine agitat si ne chinuim amandoi mai mult decat e cazul... Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
ai dreptate, eu nu il scot ca zic ca am de calcat/spalat/gatit si mi se pare f agitat si difficult to handle si imi pierd tot timpul incercand sa ii consum energia, dar nu prea oboseste , adica nu intoarce privirea, e focusat la tot ce ii arat, f concentrat si ii place la nebunie sa stea cu mine, langa mine, sa ne jucam impreuna...
dar ai dreptate, ar trebui sa il scot obligatoriu...eu il scot cam de 5 ori pe saptamana asa....
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
AMR 7 kile....
![](icon_smile_sad.gif)
![](alcool.gif)
haircut spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara! Fetele, am comis-o rau de tot, da' rau rau de tot! Azi cand sa ies cu Andrei afara, l-am imbracat si, ca sa nu intru incaltata la el in camera, l-am pus pe canapeaua din sufra pana sa ma incalt. si... a cazut de pe canapea pe parchet! Mi-a stat inima-n loc cand am auzit pufnitura, ce sa ma zic de urlete! ![]() ![]() Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Neata!!!Multumim de cafea!!!!
Imi pare rau, Ratusca, de asa patanie...Nasol tare... Bine ca e ok Andrei, de acum tre sa fim taaare atente la ei
![](alcool.gif)
O sa incerc si eu s-o scot afara in 2 reprize de acum inainte, imi tot propun asta dar nu ma tin de treaba, gata, de azi asa facem....AM ZIS!!!
Mai, da ce frumusel ai tu acolo
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](mamica.gif)
haircut spune:
citat din mesajul lui lorex si daca tot se vorbeste de diversificare, iata prima linguritza de suc de mar a nepotelului meu. mmentionez: alaptat 11 luni, prima lingurita de suc la 6 luni editez: a se urmari cu sunet ![]() |
Cat e de scump....
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](mamica.gif)
haircut spune:
citat din mesajul lui larisel haircut De ce nu-i faci analiza de intolerantza la lapte (parca lpv se cheama). Noua ne-a dat o lista lunga de analize, dar am zis sa mai creasca putzin si probabil o sa le facem...off. ma ingrozesc cand ma gandesc...luna viitoare ar trebui. Eu le-am dat la amandoua calciu luna trecuta... calciu gluconic cate 5 ml pe zi timp de 10 zile... asta pt laxitatea sholdului. La controlul de 4 luni ne-a zis ca e ok, nici urma de laxitate, deci calciul a fost bun. De ce sunt oare fetele impotriva lui? din 09.12.2009 ![]() Albume: L0-3; L4; L5 |
Nu am auzit pana acum de analiza asta, habar n-am avut....O sa intreb si eu medicii la care o sa mai ajung cu ea, multumesc!!!
Fetele sunt impotriva calciului dat fara anazile facute in prealabil care sa obiectiveze lipsa lui din organism...
Chiar par marisoare in poze printesele tale, asa zice lumea si de Maia, cred ca au ceva cantarele astea, noi avem fete mari,nu?
![](chatterbox.gif)
![](mamica.gif)