Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Pe mine ma dispera reclama asta la Pampers Imi zapaceste de tot pagina, nu pot sa scriu ca lumea, si daca mai si nimeresc pe ea incepe sa rada

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna fetele!

brrr! bubu ce sperietura ati mai tras si voi...mi s-a pus un nod in gat cand am citit ... multi -ici pentru mamica curajoasa si piticul Raul

hai sa ma laud si eu cu fi-mea ... ca acu' un sfert de ora a adormit singura... dupa 2 ore de joaca am plimbat-o putin prin casa si apoi am pus-o in patut... am venit sa va citesc si intre timp a adormit fara leganat, cantat etc ... nu stiu daca mai pup curand asa ceva... eu sper ca da ca tare bine mai eeee...

fericita de buburuza Andreea Maria

Andrei adoarme singur de cand l-am adus acasa, foarte rar a trebuit sa il tin pe piept si sa il mangai usor vreo 5 minute ca sa adoarma, in rest, ori adoarme in timp ce mananca ori imediat dupa. Banuiesc ca sunt foarte norocoasa, asa-i?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Fooooarte norocoasa!!!!!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ioana...io am pompa electrik de la NUK am luat-o de pe ocazii tot de la tipa din tm..cu 150 sunt multumita....nu o fol des dar ma linisteste k o am....dupa 2 manuale...

harnicutz...mi s-a fc pielea de gaina...asa a patit si bea...of doamne..tre sa avem mare grija de ei...

jiji sta lnga mine suge spre adormitelea. am incercat sa-l pacalesc k suzeta parca i-am bagat kk in gura..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Cred ca la Bubu te refereai mai sus, cu inecatul lui bb, dar ma bucur ca ne-ai incurcat ca ma binedispui mereu cu "harnicutz"(de mai mult timp tot vreau sa-ti spun ca mereu zambesc cand citesc asta)

Felicitari pentru ziua de azi si bafta la noapte sa reusesti sa-l convingi pe jiji ca noaptea se doarme mai mult de 1 ora legat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Buna fetele!

Felicitari pentru stelute!! Pe cai, pe cai ca urmatoarele sunt rosii!!!

Am vazut ce evenimente ati avut ieri... ma inscriu si eu... am luat o minge in sanul stang de am zis ca o sa cad de durere...

Am vazut ca era Larisel, poate mai intra, si pentru Haircut: apa termala nu este imbuteliata cu freon ci cu azot (eu am verificat doua firme).

Am editat ca am mancat un spatiu in link si o redundanta
_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Multumim de felicitari sunt urmatoarele rosii, da-s deeeparte!!!!

Imi pare rau de accident, sper sa fii ok acum. Eu am tras vreo 2 zile cu un san dureros numai pt ca l-am muls mai cu foc, sper sa nu fie cazul si la tine

Multam si de link, eu nu prea i-am mai dat cu apa termala ca e binisor cu fata. I-au aparut de vreo 2 zile iar ceva bubite, dar micute, nu-mi dau seama daca sunt din cauza ca a transpirat cand a facut putina febra dupa vaccin sau ca am mancat eu capsuni...

azi ce ai papi???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele operatiune reusita a iesit un pic soarele si zdup rpd afara 15 min adormit pe loc .Daca o fi frumos o mai scot si maine un pic usor, usor.Pai nici eu nu scot mai mult de 30 mil dar ma mulg cu mana ca nu am pompa de aceea va intrebam de care aveti tot acolo pe ocazii am gasit la 190lei de la mustela pompa o fi buna?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Felicitari pentru iesitul afara, tot asa s-o tineti
Eu am pompa manuala de la Avent, e luata de aici: http:// www. bebeshopp .ro/ produse/ products-page/ la-masa/biberoane-sterilizatoare/ (scoate tu spatiile libere, sper ca am voie sa pun asta aici, sau e reclama???)mie mi se pare foarte ok, am folosit-o destul de mult si mereu am scos laptic cu ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Am fost si noi afara, prima iesire de una singura cu copilul de 2 ore! deh da RATUSCA exemplu bun aicia! Am mers in Parcul National, fac cam 15 min pan acolo pe jos....e plictisitor sa iau Bvd Decebal mereu la pas, dar merita, e frumos, era plin de copii si periculos de bine inzestrat cu Vata de zahar pe batz, floricele cu caramel, o rotiserie vis a vis de parc ce mirosea imbietor a shaorma... Bineinteles ca nu am rezistat unei pungi medii de floricele cu caramel!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Felicitari pentru plimbare!!!Nu si pentru floricelele cu caramel eu am rezistat pana acum, dar nu stiu cat mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

copilul este la buna si eu am reusit sa pun casa asta la punct,curat,spalat,calcat,facut papa,ce frumoasa e asa...pana luni tine
ioana fota ce bine ca ai iesit afara,face bine la psihic si pentru copil face si mai binete admir ca te descurci singura
cristies...urata treaba cu lovituraimi pare rau sper ca totul ok acum
haircut ufff ca noapte la voida-i delete la drsi felicitari pt stelutela mai multe
evyme tare sotul
la multe lunite emanuel si george oliver,

ma uitam acum pe listuta cu mamici.... putine am ramas pe aici...mamicile oare ce mai fac?puiutii lor oare cum sunt?!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:

buna fetele!

brrr! bubu ce sperietura ati mai tras si voi...mi s-a pus un nod in gat cand am citit ... multi -ici pentru mamica curajoasa si piticul Raul

hai sa ma laud si eu cu fi-mea ... ca acu' un sfert de ora a adormit singura... dupa 2 ore de joaca am plimbat-o putin prin casa si apoi am pus-o in patut... am venit sa va citesc si intre timp a adormit fara leganat, cantat etc ... nu stiu daca mai pup curand asa ceva... eu sper ca da ca tare bine mai eeee...

Andrei adoarme singur de cand l-am adus acasa, foarte rar a trebuit sa il tin pe piept si sa il mangai usor vreo 5 minute ca sa adoarma, in rest, ori adoarme in timp ce mananca ori imediat dupa. Banuiesc ca sunt foarte norocoasa, asa-i?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mai intrebi???

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Pe mine ma dispera reclama asta la Pampers Imi zapaceste de tot pagina, nu pot sa scriu ca lumea, si daca mai si nimeresc pe ea incepe sa rada

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

da rade frumos...
Eu de obicei sunt cu sonorul oprit sa n-o trezeasca pe Maia sunetul celor care intra si ies de pe mess si abia acum am auzit cum rade

Cum e pustiu'? A revenit la sentimente mai bune??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

buna fetele!

Bravo, la mai multe asemenea!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput