Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
Ce ciudat, eu cumpar pachete de seminte de chimen si seminte de anason si le combin in olita in care fierbe apa de ceai... credeam ca asa face toata lumea si, de fapt, voi il luati gata preparat... cum ii zice? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
EU la fel faceam, mi s epare mereu mai eficienta planta/samanta decat plicurile...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetele, Cris_mario este bine. Au fost putin racite, iar acum nu are net. Va pupa pe toate! Si daca cris_m tot nu intra va spun eu ca azi am calcat, am spalat am facut curatenie (mai am de aspirat si de spalat pe jos, dar doarme pisicutza). Decenuela felicitari lui tati ca s-a descurcat! O mai lasam si eu pe a mea cu tati si se descurcau, insa daca sunt acasa si o las cu el incepe dupa 10 minute...uite, se uita dupa tine...vrea sa-ti simta mirosul...vrea lapte, sigur vrea lapte. Mirela fericita de Mara Ioana |
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Fetele operatiune reusita a iesit un pic soarele si zdup rpd afara 15 min adormit pe loc .Daca o fi frumos o mai scot si maine un pic usor, usor.Pai nici eu nu scot mai mult de 30 mil dar ma mulg cu mana ca nu am pompa de aceea va intrebam de care aveti tot acolo pe ocazii am gasit la 190lei de la mustela pompa o fi buna? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
bravo! felicitari ptr iesire!
Io am auzit si de pe forum si de la mai multe prietene ca cele mai bune sunt ISIS AVENT MANUALA (cea electrica de la avent cik nu ar fi cine stie ce) si NUK electrica
de Yannis
evyme spune:
citat din mesajul lui bubu_bu Buna dimineata fetele!multu pt cafe! noi am patit una urata asearai-am facut baie lui raul si i-am dat sa pape....a adomit si merg cu tati in buc sa mance si el si il aud pe raul ca face aaaaa uuuuu sotu zice lasa-l ca asa face cateodata..si in urmatoarea sec un tipat disperat si un urletsi fug sa vad ce e cu el si el saracul era ca un arc si se chinuia sa respire...l-am ridicat si il bat pe spate si el nimic tot tusea dar nu reusea sa traga aer si se ineca asa...era tapan tot si se uita saracul la mine si la tasu disperat parca de ce nu ai facem ceva si il ia sotul si tot il bate pe spate si el nimic,si intr-o fractiune de secunda il ridic de picioare asa cu capul in jos dar nu perfect la verticala si isi revine..dar tot suspina si cred ca il usutura pieptutul..ufff ca si acum tremur...l-a luat tasu si la linistit ca eu am inceput sa plang de curgeau pe barbie...doamne si dupa episod a mai cerut mancare a papat putin si s-a culcat suntem terminati am tot stat sa vedem noaptea cum doarme daca e ok... el mai tine lapte in gurita asa in buca si cred ca mai vroia papa si a tipat cu laptic in gat si gata o fost parca bea a patit asa ceva poze |
Off, ce sperietura ati tras! Bine ca ai avut inspiratia sa-l intorci si ca s-a terminat ok!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Ma laud si eu cu primii 100 ml de laptic rezerva pt congelator. Am reusit! Haircut hai cu ultimul mesaj. Mirela fericita de Mara Ioana |
Felicitari pt laptic! La cat mai multi ml!
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui haircut Hai sa va spun cum a fost noaptea noastra... Dupa cocktail-ul minune de ieri(Ca, vit D, siropel cu B-uri) recomandat de MF si administrat de fraiera de mine, a inceput Maia aseara sa se agite pe la 20,00, da era bagata in priza, nu alta...am mai linistit-o, a papat, baita, apoi iar papat si a ramas tati cu ea la somn...la 3 a venit disperat la mine sa-l schimb ca nu mai rezista, n-a dormit deloc langa ea. A fost saracuta copila agitata cum n-am vazut-o niciodata, a supt din suzeta continuu, daca o scapa gafaia cu gura deschisa dupa ea, a dat din maini si picioare tot timpul, cu ochii inchisi, incercand sa doarma.... i-am dat un pic de papa la 3, a continuat in acelasi stil, abia pe la 5 a inceput sa se mai linisteasca si sa fie cum e in noptile agitate, adica sa doarma in reprize de 10-15 min cu treziri scurte intre ele... Era terminata...Si cred ca toata noaptea asta se datoreaza B-urilor minune care pot sa dea stare de agitatie.....Asa-mi trebuie daca ma iau dupa dr...gata, asta a umplut paharul, bag "divort" de dr asta.... de Maia Ilinca (29.01.10) |
Offf, ce mai noapte ati avut si voi...
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui haircut Gata!!!!Am 2 stelute!!!! Poftiti la www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/Inghetata_irlandeza_cu_ciocolata.jpg" target="_blank">bunatati , www.sanfranciscosentinel.com/wp-content/uploads/2009/02/chocolate-2.jpg" target="_blank">bunatati pe alese Cu ocazia asta am invatat si sa ascund link-uri (adevarul e ca e taaare greu....) de Maia Ilinca (29.01.10) |
Felicitari pt stelute! Cam multa vit Ci la bunatatile alea ale tale
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua si de la mine pe ziua de azi.Felicitari pt stelutee.Regret incidentele intamplate si eu stau mereu cand sunt in syfragerie cu teama sa nu vada asta mica de pe canapea ca eu am calc in sufragerie si o mai iau cu mine aici ca nu o aud din dormitor si mereu ma uit in spate sa vad ce face pe canapea..Am reusit sa spal la mana niste hainute de ale ei si sa le intind ca nu mai bag masina pt 3-4 lucrusoare in schimb am spalat si iantins o amsina cu de ale mele .Am si calcat niste hainute de ale ei, acum pap si scriu .Sa stiti ca uneori va invidiez ca puteti iesii cu puiutii afara,din pacate la mine cand ploua cand bate vantu inca nu ma risc sa ies cu ea nici in fata blocului pt 5 min de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
Mamica harnicuta... Multe pt tine; imi inchipui cat iti este de greu singura, dar e bine ca te descurci!
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Fetele operatiune reusita a iesit un pic soarele si zdup rpd afara 15 min adormit pe loc .Daca o fi frumos o mai scot si maine un pic usor, usor.Pai nici eu nu scot mai mult de 30 mil dar ma mulg cu mana ca nu am pompa de aceea va intrebam de care aveti tot acolo pe ocazii am gasit la 190lei de la mustela pompa o fi buna? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
Ce bine ca ti-ai facut curaj si ati iesit si afara! Asa-i ca-i mai bine acum? Sunteti amandoua mai linistite, mai recreate
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Acelasi fix are si al meu sot. Daca ar fi dupa el i-as da sa suga din sfert in sfert de ora. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
Cand l-am lasat si eu pe sot singur cu pustiu`, abia ii dadusem sa pape pe la 12.00. Eu am plecat la mani/pedi si i-am lasat un bibe cu lapte muls, in caz ca i se face foame pana sa ajung eu (teoretic n-ar fi trebuit sa se intample asta, pt ca el papa la 3 ore sau mai mult). L-am sunat pe la 14.00 cand am iesit de la salon sa-l intreb ce face si el foarte mandru mi-a raspuns ca a papat de doua ori deja L-a vazut ca plange, i-a indesat mititelului biberonul in gura, iar el fiind satul evident ca n-avea de ce sa traga cu prea mare interes...
poze bebe Sebastian