Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ce ceai...ca eu ca de obicei nu am fost pe faza?

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Hai sa va spun cum a fost noaptea noastra...
Dupa cocktail-ul minune de ieri(Ca, vit D, siropel cu B-uri) recomandat de MF si administrat de fraiera de mine, a inceput Maia aseara sa se agite pe la 20,00, da era bagata in priza, nu alta...am mai linistit-o, a papat, baita, apoi iar papat si a ramas tati cu ea la somn...la 3 a venit disperat la mine sa-l schimb ca nu mai rezista, n-a dormit deloc langa ea. A fost saracuta copila agitata cum n-am vazut-o niciodata, a supt din suzeta continuu, daca o scapa gafaia cu gura deschisa dupa ea, a dat din maini si picioare tot timpul, cu ochii inchisi, incercand sa doarma.... i-am dat un pic de papa la 3, a continuat in acelasi stil, abia pe la 5 a inceput sa se mai linisteasca si sa fie cum e in noptile agitate, adica sa doarma in reprize de 10-15 min cu treziri scurte intre ele...
Era terminata...Si cred ca toata noaptea asta se datoreaza B-urilor minune care pot sa dea stare de agitatie.....Asa-mi trebuie daca ma iau dupa dr...gata, asta a umplut paharul, bag "divort" de dr asta....

de Maia Ilinca (29.01.10)

O Doamne, horror! Mititica cred ca doarme bustean dupa asa o noapte agitata, nu?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Haircut plimbare placuta si da cred ca de la ceai.

Mirela fericita de Mara Ioana

Care ceai? Ca eu n-am fost pe faza!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

buna fetele!

brrr! bubu ce sperietura ati mai tras si voi...mi s-a pus un nod in gat cand am citit ... multi -ici pentru mamica curajoasa si piticul Raul

hai sa ma laud si eu cu fi-mea ... ca acu' un sfert de ora a adormit singura... dupa 2 ore de joaca am plimbat-o putin prin casa si apoi am pus-o in patut... am venit sa va citesc si intre timp a adormit fara leganat, cantat etc ... nu stiu daca mai pup curand asa ceva... eu sper ca da ca tare bine mai eeee...

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la mine pe ziua de azi.Felicitari pt stelutee.Regret incidentele intamplate si eu stau mereu cand sunt in syfragerie cu teama sa nu vada asta mica de pe canapea ca eu am calc in sufragerie si o mai iau cu mine aici ca nu o aud din dormitor si mereu ma uit in spate sa vad ce face pe canapea..Am reusit sa spal la mana niste hainute de ale ei si sa le intind ca nu mai bag masina pt 3-4 lucrusoare in schimb am spalat si iantins o amsina cu de ale mele .Am si calcat niste hainute de ale ei, acum pap si scriu .Sa stiti ca uneori va invidiez ca puteti iesii cu puiutii afara,din pacate la mine cand ploua cand bate vantu inca nu ma risc sa ies cu ea nici in fata blocului pt 5 min

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ceai pentru lactatie.

Mergi la inceput

ioana Hai ca pe ploaie nu ieshi afara, dar pe vant merge. Acum cat e micutza o tzii in bratze cu fatza spre tine si asha e ferita de vant. Conteaza mult ieshitul afara pt tonus si nu numai. Nu-i acelashi lucru ca pe balcon. Eu le scoteam pe gerurile din ianuarie numai in cosmonautzi si tu in aprilie o tzii in casa... Nu te supara pe mine, dar cred ca ai nevoie de un imbold si putzin curaj.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ceai pentru lactatie.

Si eu beau deja de 4 luni jumate din ala de la fares, dar nu am lapte prea mult...cred ca fara ceai nu aveam nici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Miremia de care ceai pt lactatie ca beau si eu dar nu am scos niciodata atata cat ai baut ?Ce pompa folosesti?
Larisel am avut-o in spital racita 3 zile si sincer imi cam e teama sti cum e ca si cu drobu de sare au zis ca se incalzeste de luni o sa incerc de atunci sa o scot cate 5-10 min in fata blocului pt inceput, joi cand am fost la dr. si am intrebat-o de iesit din cap a dat din cap si a zis ca sa am grija cand o scot sa nu fie vant ca e mai sensibila .Mersi pt incurajari.

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Miremia de care ceai pt lactatie ca beau si eu dar nu am scos niciodata atata cat ai baut ?Ce pompa folosesti?
Larisel am avut-o in spital racita 3 zile si sincer imi cam e teama sti cum e ca si cu drobu de sare au zis ca se incalzeste de luni o sa incerc de atunci sa o scot cate 5-10 min in fata blocului pt inceput, joi cand am fost la dr. si am intrebat-o de iesit din cap a dat din cap si a zis ca sa am grija cand o scot sa nu fie vant ca e mai sensibila .Mersi pt incurajari.

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Ceaiul pe care l-am baut eu este unul nemtesc (l-am primit de la cineva), insa la inceput am baut unul romanesc. Pot sa spun ca au aceleasi plante in compozitie si acelasi efect.
Pompa mea e Avent Isis manuala.

Mergi la inceput