LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Anaan
da, chestia aia cu pizza vegetariana...cred ca am incurcat eu borcanele, io pe aia cu ciocolata amara as vrea-o! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Pai aia e.
Prima zi proteine: carne+lactate
A doua zi amidonuri: fasole, cartofi, orez
A trieia zi carbohidrati: pizza, paste si prajituri
A patra zi vitamine: fructe si legume crude
Se reia...in fiecare zi nu uite de 4 patratele de ciocolata neagra.
Se cheama dieta RINA. Mi se pare ca e si cartea pe mailul comun
Anaan spune:
Noi ne-am dus la padure, dar, cum am ajuns, a inceput ploaia, asa ca i-am facut o vizita lui socru-meu, unde fiu-meu s-a distrat smotocind mata familiei http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/RapsodiiDePrimavara2010#5464167203696082370 pe care abia i-am scos-o din gheare!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Bianca, cu reteta aia cred ca ma fac dublu , pizza, paste , prjituri ... |
As am zis si eu. Dar nu e asa.
Chiar in primele 4 zile slabesti un kil.
Eu am dat jos invreo 10 zile 3-4 kg.
Iar ziua de pizza e delicioasa. Mancam o pizza (fara carne) vegetariana si 2-3 prajituri Magura cu cacao
Anaan spune:
Cantitati?
Intre timp am gasit cartea si acum ma informez.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
shasa spune:
ILINCA este minunata Sophi, iar tu arati incredibil de bine. Ai slabit foarte mult.
Cat despre interpretari eu una nu ma bag ca nu am talent deloc, motiv pt. cre iti cerusem tie ajutorul:)
Gaza22 spune:
Buna seara fetelor! In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pt urarile si mesajele voastre, m-ati facut sa ma simt ff fericita, ma bucur ca v-am cunoscut si ca atat eu cat si Gaza mica facem parte dintr-un grup cu mamici si pitici, atat de frumos si plin de caldura. Le multumesc muuuult si fetelor care m-au sunat si mi-au trimis mesaje, Novus, Monnvas, Pisik, Dodo-pui, Olishka, Gigelica, Mihaelacg, Saby (sper ca n-am uitat pe nimeni), unele dintre ele nici nu stiam ca au numarul meu, mi-ati facut o surpriza tare placuta si am avut cea mai frumoasa dimineata cand vedeam ca telefonul suna si era una din fetele de pe forum si inca una..si inca una...., ma simt acum tare prost ca la unele dintre voi eu n-am apucat nici macar sa va urez pe forum la multi ani pt ghioceii vostirii. Multumesc din suflet si Gigelicai pt Morcovii primiti cel de pe forum si cel din mesaj, de mult tanjeam si eu dupa un morcov si pe masura ce se apropia ziua Gazei mele ma gandeam daca oare va fi pe forum, va putea intra pe net sa primim si noi un morcov. Dorinta mi-a fost indeplinita asa ca ma declar fff satisfacuta.
Noi am petrecut de pe la ora 16 si pana la sfasitul zilei ( bine, pana la sfarsit am stat noi parintii, Gaza mica s-a retras ca o printesa in jurul orei 21). A fost ff frumos, Gazulina s-a comportat exemplar, a petrecut in doua ture intrerupte de un somn mic pt refacerea fortelor. In prima tura am dezmotat-o si i-am rupt turta, a stat cuminte in picioare pe scaunel ca un elev de clasa intai care se pregateste sa recite poezia la prima serbare cu parintii, n-a facut nici scandal atunci cand mami impreuna cu nasicile tinere (reprezentantele nasilor, care din pacate nu au putut veni) se chinuiau sa-i prinda motul. A ales de pe tava 1 - pieptanul, 2 - intr-o mana cheile de la masina (aici a avut de ales intre un BMW si un Audi si a ales Audi) si in cealalta o floricica dar amandoua deodata si 3 - cartea. Cand alegea de pe tava, aurul s-a tot agatat ba de chei ba de carte dar ea nu l-a vrut deloc si il dadea la o parte cu indrjire, tati s-a chinuit sa o determine sa aleaga si pixul dar nu a avut succes, asa ca i l-a oferit el, aaa si la sfarsit a mai pus mana si pe paipiota cu ata pe care deasemena a azvarlit-o cat colo. Apoi Gaza s-a plimbat printre mese a studiat toti invitatii, mai ales baietii care se aprinsesera tare la discutii si bijuteriile fetelor. Dupa somnic a inceput adevarata petrecere, a dansat pe masa, a testat tortul si a ciocnit cu invitatii. Am avut o zi plina si frumoasa. Ca dovada azi am dormitat mai toata ziua atat eu cat si ea.
Gata asta a fost pe scurt absolvirea noastra. Acum are mama o fetita mare. Pun poze si revin cu link-ul.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem un anisor
Gaza22 spune:
Uitati aici www.dropshots.com/Gaza22#albums/Am%20implinit%201%20Anisor" target="_blank">Am implinit 1 Anisor cum ne-am petrecut noi. Pozele cu turta si cu ce a ales de pe tava le-am extras din film asa ca nu au o calitate ff buna, iar poza cu felia de tort e facuta special pt voi.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor