LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 17
Floric spune:
Mai fetelor cred ca e ceva in aer. Si pe mine ma doare usor in partea exterioara a sanului drept, mai aproape de axila. Desi Rares suge in ritmul sau, nu as da vina pe lapte. M-am tot palpat nu se simte nici un ghemotoc de lapte (cum am mai avut in primele luni). Ce sa fie...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ilinca_M. spune:
Olishka, eu cand am avut frisoane de la san dureros m-a ajutat...Sophiphi pe post de pompa. Altceva nu am incercat, ca a functionat (la inceput am cam strans din dinti, dar pe masura ce sugea, se detensiona).
Faine interpretari...tre sa le notez undeva, sa le citim peste vreo 20 de ani.
Anaan, da, nasha e o tipa taaare mishto, poate fi ultra-eleganta sau super-rebela, are o meserie cam rigida (ma rog, a fost avocat vreo 25 de ani, acum e notar) dar poate fi noncomformista in fine, io o admir foarte mult, are gusturi impecabile in multe domenii si un spirit foaaarte tanar si...luminos, desi, vorba ei, "a suflat in 55 de lumanari":)))
Floric, io de caaaand tot vroiam sa te-ntreb care a fost finalitatea la concurs si tot uitam! De stiai mai repede de continuare, ca am aruncat multe happy-uri (scuecele astea le folosesc, de cand am realizat ca de pampers numa reclama e de ele!)
Sophiphi a inceput deja cu giumbuslucurile de "ex-bebe"; azi scriam io de zor si ea mai in lateral-spatele meu, in scaunelul de masa, cam scandalizata ca nu i-am pus macar o muzica pe fundal, daramite un desen animat...Si pe cand in sfarsit o bag in seama (ea "opera" pe tacute) o vad in picioare in scaun (cu tot cu centuri, care-i sunt prinse larg, mai mult de bariera psihologica:)), zambindu-mi fericita gen:"ce zici de smecheria asta?"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Ma, da' ce cupluri cu vechime pe aici...10 ani...17 ani...wooow. Felicitari! (si mai ales lui Monvass, cu intarziere, ca ma tot luai cu altele). Noi abia ce-am implinit 3 ani.
Azi noapte dupa ce ne-am intors de la sinistra aia de Urgentza, Sophiphi a adormit super linistita intre noi, iar noi de-o parte si de altaa ei shushoteam si radeam ca prostii, ca deh, ne relaxaseram. Imi zice husbandul ca era super ingrijorat si suparat dar s-a uitat la aia de pe Salvare cand si-a iscalit "raportul" (nu stiu ce era tipa, cred ca nici infirmiera, imi punea ceva intrebari dintr-un formular, gen daca e alergica la ceva medicament) si cand i-a vazut numele era sa izbucneasca in ras: prenumele era ODORHELA! Si se tot hlizea:"hai sa ghicim unde s-a nascut:)))"
Anaan, i-am pus o carte de Daniel Pennac, un autor care-mi place foarte mult, cand vreau sa ma destind iau la recitit seria Malausenne-ilor:)); banuiam c-o s-o ia, la cate tentative de smuls din mana a avut cat o citeam:))) Haorul i l-a pus maica-mea pe tava si a fost foarte mandra ca l-a luat, ea e cu haurul:))
1 AN!
Manole forever
cami_05 spune:
Ilinca e o superbitate printesa ta!!!!
Olga, ori il pui pe David la san ori te pompezi si scoti tot, daca simti ceva tare prin san, cand faci dus cu apa calda calda te masezi sau cu o crema emolienta(de galbenele sau orice altceva) te masezi bine bine, dar neaparat sa te pompezi. Poti sa iti mai pui comprese cu apa rece. Cam atat stiu...
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
Anaan spune:
ODORHELA?!!!!! No, aia, saraca, are parinti ce nu stau si nici n-au stat prea bine cu capu'!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Io bantui pe-aici, asteptandu-l pe Andrei sa se trezeasca, sa mergem la padure. Evident ca tocmai acum doarme de rupe patul!
Azi l-am lasat sa se joace prin hol, cat timp pregateam noi masa. De la un moment dat mi-am dat seama ca era cam prea liniste. Cand ma duc, domnul era in baie ( din hol se ajunge in baie, pe care onor consortul o uitase deschisa), regla cu entuziasm masina de spalat. N-a scos niciun sunet, purcelul, ca stie ca nu e voie acolo. Cand l-am prins in flagrant delict, n-a protestat, ma privea numai cu o mutra sugubeata...ce sa mai fiu eu in stare sa-l atentionez cu fermitate...l-am pupat si l-am tot pupat!
Anaan spune:
Ilinca, mai zi-mi, rogu-te, cura ta de slabire...aia cu disociatul pe mese, c-am tot cautat-o si n-o mai gasesc, ca de maine is pusa pe fapte mari! ( azi m-am indopat deja)
Anaan spune:
Legat de nume trasnite; eu, cand eram gravida, ma uitam din greu la filme - ca mare lucru nu mai puteam face cu burtoiul ala la purtator - si am remarcat prenumele unuia care facea traduceri: Sabian. Atunci am avut o revelatie: daca avem trei baieti ii botezam Sabian, Iatagan si Palosan!
Ma duc sa vad ce face Andrei, ca deja bat campii!( a facut H. friptura cu sos de vin, cred ca de-acolo mi se trage!)
Ilinca_M. spune:
Tufata, am pufnit in ras de am stropshit monitoru', cu iataganii si paloshanii tai!:))))))) Asta cu numele e grele rau, multi nebuni care lasa mostenire nevinovatilor copii cate un nume catastrofal...Nici pe cei care au nume de familie ce incepe cu "Ca" si pun fetei nume ce se termina in "ca" nu-i inteleg...daca te cheama de ex. Catriscau, de ce pui copilei numele Raluca?! Sa fie Raluca Catriscau? Am eu o colega cu nume cacofonic, si e profa de romana, biata:((( Macar de s-ar marita sa scape de blestem:)))
Disociatul e simplu: ai urmatoarele categorii:
- lactate
- fructe
- legume
- carne
Nu ai voie sa amesteci grupele de alimente; intre o masa de legume, de ex, si una de legume sa treaca macar 4 ore. Asta e disociat pe mese; se poate si pe zile, dar e mai crunt!
In acest regim nu exista paine, dulciuri, paste etc! Succesuri!
1 AN!
Manole forever
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Tufata, am pufnit in ras de am stropshit monitoru', cu iataganii si paloshanii tai!:))))))) Asta cu numele e grele rau, multi nebuni care lasa mostenire nevinovatilor copii cate un nume catastrofal...Nici pe cei care au nume de familie ce incepe cu "Ca" si pun fetei nume ce se termina in "ca" nu-i inteleg...daca te cheama de ex. Catriscau, de ce pui copilei numele Raluca?! Sa fie Raluca Catriscau? Am eu o colega cu nume cacofonic, si e profa de romana, biata:((( Macar de s-ar marita sa scape de blestem:))) Disociatul e simplu: ai urmatoarele categorii: - lactate - fructe - legume - carne Nu ai voie sa amesteci grupele de alimente; intre o masa de legume, de ex, si una de legume sa treaca macar 4 ore. Asta e disociat pe mese; se poate si pe zile, dar e mai crunt! In acest regim nu exista paine, dulciuri, paste etc! Succesuri! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Hai, mai, Ilinca!
E grea cura asta...Zi-o p'aia cu pizza si prajituri.
LEgat de nume eu am niste priteni al caror nume de familie se termina in ...cu iar pe fiica lor o cheama Carla. Deci- D..escu Carla:))