LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**199**
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Cine mai vine la Sighisoara? Si eu tare as veni, dar e incurcata treaba ca H. are un eveniment weekendul ala. Oricum, mi-a promis ca incearca sa ma aduca sa petrec o zi cu voi...sper macar asta sa se poata, ca programul lui e tare imprevizibil in perioada asta! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Publicam lista marita dupa definitivare !
Sper sa va cunoastem si pe voi !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Alexandra rupe patul ! Numa' bine ca diseara mergem in vizita !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Bianca2503 spune:
LA MULTI ANI FETELOR FRUMOASE SI FALCOASE, SANATATE MULTA IAR PENTRU MAMICI MULTE FELICITARI!!!
sirimie spune:
multumim frumos pentru urari!
noi intram mai rar dar spunem si noi la multi ani tuturor sarbatoritilor, mult noroc si bucurii pentru parinti!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Bianca2503 spune:
Am vazut ca va tot "crizati: in legatura cu alimentatia copilului. este clar ca exista exagerari in "copilul meu mananca orice" insa nu cred ca e tragedie daca baga un lucru interzis in gura o data la 6 luni.
Eu cred ca interdictiile se refera la freceventa cu care pot fi furnizate prostiile copiilor. Sa va povestesc. Eram la Timisoara la un super restaurant (Adica mancai tot din farfurie si luai si de la vecini- CAmelot se cheama). Eu mi-a luat Dorada la gratar si rosii copate iar Robert si-a luat costita cu varza calita si alte chestii pe langa. Dupa ce Vladimir a mancat juma din pestele si rosiile mele s-a mutat la platoul lui Robert de unde si-a luat initial un cartof copt. Apoi l-au atras oasele de la coaste. Si l-am lasat. Nu cred ca a fos tnimic grav. Atat timp cat nu mananc porc, ciocolata, salam sau ce ati mai enumerat voi acolo zilnic, eu zic stati calme. Au si ei dreptul sa guste. oricum scuipa pentru ca sunt niste lucruri multe prea complexe ca si gust pentru ei.
Astazi a luat o prajiturica cu zahar pe ea. Nu i-am zis nimic. L-am lasat.
Repet, ideea este sa nu i se "administreze" copilului zilnic junk-uri.
Voi chiar cr4edeti ca daca mananca iaurt din comert e natural? E o porcarie si aia (mai e un pas pana la Danonino). Sau bananele? Credeti ca sunt ok? Ca alea din reclama Dole nu sunt machiate? Exista Iar astea sunt alimente destinate gustarilor de dupa-amiaza in multe cazuri.
Sau ca BIO ala din borcanele e chiar bio? Eu una nu cred. Numai daca stau sa numar stelutele de pe eticheta si ce inseamna fiecare deja te ia capul. Noroc , ca mai nou Vladimir refuza borcanelele.
Asa ca cine ma intreba cum fac cu mancarea in deplasari...parca Saby...apelez la carciuma. Supa cu de pui cu taietei si un gratar cu garnitura; o bere pentru ma'sa si gata.
Deci MABABEI si cine mai era stresata. De la o gura de mici si aia scuipata nu pateste nimic. Ai grija doar, ca avand in vedere ca ziua sta cu bunicile sa nu pateti ca Inapreda cu zaharul in ceai. O scapare la un an nu se pune.
si sper ca nu ma considerati deplasata. Asta e parerea mea si am tinut sa o spun sa va linistiti putin. Vladimir are zilnic in meniu ceva pamant sau nisip.
Anaan spune:
Ne-am intors!
Bianca, eu iti dau dreptate. Si eu pe Andrei il las mai lejer, mai niste pamant, mai niste iarba. Nici in ceea ce priveste mancarea nu-s foarte stricta; eu ii dau cam ce mancam noi minus prajeli, carne de porc etc. A, si nu-i pun sare, in felul asta s-a obisnuit el si-i dau pace, dupa mine e chiar bine asa. Dar mezelurile si ciocolata chiar nu mi se par ok si nu vad de ce l-as invata cu gusturile astea numai pentru ca mai apoi sa am de ce-l dezvata.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Anaan Ne-am intors! Bianca, eu iti dau dreptate. Si eu pe Andrei il las mai lejer, mai niste pamant, mai niste iarba. Nici in ceea ce priveste mancarea nu-s foarte stricta; eu ii dau cam ce mancam noi minus prajeli, carne de porc etc. A, si nu-i pun sare, in felul asta s-a obisnuit el si-i dau pace, dupa mine e chiar bine asa. Dar mezelurile si ciocolata chiar nu mi se par ok si nu vad de ce l-as invata cu gusturile astea numai pentru ca mai apoi sa am de ce-l dezvata. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Pai asta ziceam. Daca noi le dam frecvent ciocolata, o luam pe asta ca exemplu, ei o sa si-o bage in reflex si cand o sa vada o ciocolata o sa vrea sa le dam. Asa face Vladimir cand vede baloane. I-am luat odata unul si atat mi-a trebuit. Cum vede baloane trebuie sa aiba si el unul in mana.
Revin. Deci, daca primeste vreodata o bucatica de la cineva, fara sa stie cum arata ambalajul si fara ca eu sa il incurajez cu "bravo, asa papa si alte dulcegarii" nu are cum sa ceara si a doua oara ca nu stie ce a primit.
Dar daca noi le facem obiceiiul de a le da frecvent o prostioara asta e altceva.
Sper ca am fost inteleasa acum.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus Pe mine mai nou ma distreaza cum se minuneaza unele ca inca alaptez, wow sa vezi si sa nu crezi ! Urmeaza de multe ori o prelegere despre laptele care s-a ''stricat'' si nu mai e bun de dat copilului si alte aberatii de genul asta ! |
eu le raspund ca o alaptez pana se marita si daca-i nevoie il alaptez si pe barba-su
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Super pereche !! Noi ne stim de 10 ani si ne-am casatorit dupa 7 ani ca m-am saturat sa astept si l-am cerut ! el nu recunoaste, desigur ! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Ne stim/de 12 ani si in toamna facem 9 de casnicie
Bazar general pe DC
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui novus Excursionistele vesele care doresc sa ni se alature la Intalneala de la Sighisoara care va avea loc in 21-23 mai la conacul Dracul http://www.dracul.ro/ si care doresc cazare sunt rugate sa ma anunte pt ca lista de participanti s-a marit si ni se epuizeaza rezerva de camere ! Joanna, Adee voi ramaneti pana la urma peste noapte? ca sa nu ne trezim ca nu aveti locuri Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Stiti ca va"urasc" si pentru intalneala aceasta da...Sa dea DD o vreme superba si sa va distrati un picutz si pentru mine
Bazar general pe DC
Dumnezeu imposibilul!