produse de albit dintii

produse de albit dintii | Autor: adialex

Link direct la acest mesaj

Mi-am dorit intodeuna sa am dintii albi, imaculati, si cu toate ca ma spal pe dinti foarte des si ii ingrijesc, dintii mei nu arata ca in reclame; asa ca am comandat astazi un produs de albit dintii; este vorba despre crest whitestrips; voiam sa intreb daca a mai folosit cineva acest produs? se observa vreo diferenta? cat de tare sensibilizeaza dintii? sau daca stiti si alte produse sau metode de albit dintii, va rog sa-mi spuneti.
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu am folosit Crest si am fost f multumita. Noi am comandat cele mai slabe, cu efect anti-tartru, pt ca avem dinti sensibili si ne-am albit dintii f frumos in 21 de zile. Am aplicat seara de seara timp de 5-10 min si a fost f bine, fara nicio durere. In aceeasi perioada ne-am spalat cu pasta de dinti Sensodyne.

Cu albirea agresiva in 3-5 zile eu nu sunt de acord, cred ca ataca serios smaltul.

Dinti albi ca in reclame obtii numai daca iti pui fatete de portelan pe toti dintii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu mi-am cumparat acum, de la DM un produs Dontodent White-n easy, la recomandarea unei fete de pe forum p- Ralucaalexandrei (sper sa nu fi scris gresit). E un gel care se pune 14 zile la rand pe dinti, de doua ori pe zi, eu abia de sambata am inceput, is curioasa daca o sa am rezultate .

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Deianira sa ne spui impresii pls pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

folosesc deja de 3 zile produsele de la crest; am optat pentru premium, cel cu rezultate mai rapide; ce sa zic, pana acum, nu pot sa zic ca sunt super incantata... sper sa se vada rezultate mai bune dupa cele 7 zile cat dureaza tratamentul.

Mergi la inceput