Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

criza de paranoia:stau cu laptopul pe burtica ,e rau?

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Asta s-ar putea sa nu fie chiar paranoia. Laptopul genereaza destul de multa caldura si nu este foarte bine sa incingi pe bebe acum.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 11+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

noapte buna mamicilor somnoroase!
si vizionare placuta restului de mamici!

pana cand se termina "dansez", nu ma clintesc...

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Va multumesc pentru primire!

9+

mamica de noiembrie :D

bine ai venit ramonika

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ramonik, bine ai venit. Intr-adevar de obicei suntem mult mai serioase, foarte panicoase, usor ipohondre dar de mare suport . Azi ne-a lovit insa extrema cea buna si sa speram ca nu ne lasa

Deci, io pe Botezatu nu-l votez!!!! A luat 100.000 Euro. Cu banii aia dansam mai bine ca el

Eu tin cu Grigore, nu danseaza bine dar merita din plin.

Mi-a luat un sfert de ora sa redau faza cu copii pe masina de spalat sotului...am ras de ma doare burta acum...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

"O colega de-a mea,asistenta,a primit bineinteles de la o pacienta,super aranjata,credea ea,dar cu un nivel al igienei,incalificabil, un sapun folosit o data sau de mai multe ori de niste maini murdare de pacura,sau nu stiu ce,cert ca acolo unde era stantat LUX,era numai negreala .I-a cazut fata colegei,eu nu ma mai puteam abtine din ras.Chiar s-a suparat pe mine ca rad asa mult.Imi pare acum rau ca am ras,deoarece colega a a decedat,bineinteles nu din cauza asta!I l-a dat bineinteles inapoi,pentru ca oricum ei i-ar fi trebuit mai mult."

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Bine ai venit, sarcina usoara , bebe sanatos si nascut la termen.

Citat:
citat din mesajul lui ramonik1986

Buna! Azi am fost si eu la primul meu cotrol si am un bebe in burtica de 9 saptamani din spusele doctorului, iar avand caz in familie cu sindromul down trebuie sa fiu precauta si dr mi-a recomandat sa fac bitestul sau dublul-test cum s-o numi. Urmatoarea vizita la doctor este pe 11.05 cand voi face ultima ecografie vaginala, iar pana atunci sa-mi fac la medicul de familie niste analize gratuite apoi la o clinica teste pentru toxoplasma si alte analize..Sper sa fie totul bine. Va doresc tuturor sarcini usoare si bebei sanatosi!!!

Va rog sa ma adaugati si pe mine in lista cu mamici de noiembrie!
DN 29.06.1986 UM 15.02.2010 DPN 23.11.2010

9+

mamica de noiembrie :D

10+

Mergi la inceput

Unde isi poate face bitest gratuit si unde?

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Ramonik,bine ai venit! Ai nimerit intr-o perioada zuza la noi.De obicei suntem serioase
Daca vrei bitest gratuit tre'sa-ti faci programare de acu'..altfel e peste 400 ron.Sarcina usoara iti dorim!
Doamnelor...eu rad ca nebuna in fata calculatorului...sotul meu devine ingrijorat

10+

Mergi la inceput

Fetelor dar scrieti intr-un ritm. Nu am intrat 5 ore si am gasit scrise 20 si ceva de pagini.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

mirunam, nici eu nu-l plac f tare pe bote, dar... e vb de anna, fata liubei... si de nevoia urgenta a unei locuinte!
ele n-au casa!

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

la Filantropia iti face gratuit,eu deja m-am programat pt trim 2 ,si va fi gratuita cu trimitere si adeverinta de asigurat.Dar trebuie programare din timp,adica o luna jumate inainte
Noapte buna!

Mergi la inceput