Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (385)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Danuta, mi-e dor de voi, cu prima ocazie cand stam mai mult la Deva, stabil intalnire

Luy, ce m-am desumflat cu morfofetala taSanatate Mariei, draga de ea!

Si noi am mai pus poze

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela,si noua...ii musai sa ne vedem,cu proxima ocazie,cand mai veniti la ai tai ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multumesc frumos de complimente . Erina, nici nu-ti dai seama cand cresc copiii. Ca maine il vezi si tu pe David ridicandu-se sa o ia din loc dupa sora-sa.

Gabriela, vai, ce domnisoare elegante ai tu acolo! Nu-i de mirare ca-s curtate de elvetieni .

Fiica-mea a facut o pasiune cu mancatul spaghetelor. Cere zilnic "baghete". Ieri i-am facut la cuptor cu sunca si smantana, apoi le-am scos pe balcon sa se raceasca nitel (si sa nu se friga nimeni intre timp rasturnand farfuriile).
Ii spun ca frige, Eliza urla ca "papa baghete!"
- Eliza, nu poti sa mananci spaghete, frig!
Se uita la mine intrebatoare, si-mi raspunde scuturandu-se: "frig ... brrr " [:)))]

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Salutare!

Fac si eu o mica pauza,am mancarea pe foc...Miru cu tati au plecat la circ,ca tot era vreme cam urata afara...

Mandarinutza m-am tot tinut sa te felicit pentru datele bune ale lui bebe2

Luy multa sanatate Mariei,mititica,prin cate a trecut...parca ma ia cu fiori cand ma gandesc la inceperea gradinitei si boli luate de pe acolo...

Emma multa sanatate lui Andrei!Tu cum te mai simti?

Teo tare frumusel Mihnutzu zulufat

Cecilia ce fel de role are Cristi...poate pui poza sa le vada baba

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

le-a primit de la verisorul lui, care nu le-a incaltat decat de 2 ori, ii era frica.....pe ele scrie RCO SPORT....tot asa imi era ca ii cumpar si nu o sa vrea...eu zic ca dupa cateva zile o sa mergem chiar bine, este intradevar curajos...deh toate fetitele la bloc au role si merg singure( bineinteles fara genunchire si cotere ca nu o sa fie el mai breaz)

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Papanash, pup cat casa atunci!

Cecilia, ce tare e Cristi sa mearga cu role! Si curajos. Andrei e foarte fricos si reticent la nou.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

aici imi seamana , eu am facut mult sport, chiar si parasutism. asta asa sa va distrati putin, cate minte aveam in liceu.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, excursia a avut un mare succes, cand am ajuns la gradi, copiii erau in curte si se jucau, nu voiau sa plece acasa, faceau scandal ca cica sa plecam noiau mancat bine,s-au plimbat, au cantat, au lucrat cu lut. somn deloc, prin urmare putina nervozitate pe seara.
ma intreba Carpatina daca l-am mutat, nu inca, fiindca din tot ce am vazut (si am vazut cateva...) nici una nu mi s-a parut mai breaza, adica aveau multe minusuri, asa ca n-avea sens pentru moment schimbarea. poate doar financiar, dar nu asta era motivul.Insa nu e nici asta de neglijat, ca-i taxa destul de piperata comparativ cu serviciile. Asa ca mai stam sa chibzuim un pic, vreau sa vad si oferta de gradi de stat, ca am citit despre cateva de bine si foarte bine. ramane problema vacantelor pe care le rezolvam cu ajutorul bunicelor sau al unui club de vacanta.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/

Absolut superbe fetele, toate! Si pozele foarte reusite, cred si eu cu asa fotograf fantoma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Of, sunt suparata ca am primit telefon de la clinica unde urma sa fac maine echo - dr meu a anulat toate programarile de maine si mi s-a oferit reprogramare pe 20 mai
Aveam deja programare la Medicover pt 28 mai la echo morfologica de trim 2... Dar pana atunci... mai e o luna !

Asa ca mai aveti de asteptat si voi, cele mai curioase din gashca

Maria sa se faca bine repede-repede!

Mah, spune cum il cheama pe dumnealui.. sa-i fac reclamatie la Minister... pai sa ne lase el in bezna pentru inca o luna?????

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Va salut intr-un scurt moment de respiro... ca e tare aglomerat la mine la serviciu.. si nici urma de vreo luminita

La multi ani aniversatilor din ultimele zile, sa fie sanatos si sa va bucurati de ei! Si fara dezamagiri.. bineee???

Noi suntem bine sanatosi,ne bucuram de vremea frumoasa. Ioana e tare amuzanta, a inceput sa o bungheasca binisor si in franceza... E tare isteata, face analogii care de multe ori ma uimesc, e si hatra, si grijulie, si harnica...
Sigur, cateodata e si smiorcaita, si rautacioasa desi (pare ca) intelege ca nu e OK sa fie asa...

Una peste alta suntem niste oameni normali

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Fiica-mea a facut o pasiune cu mancatul spaghetelor. Cere zilnic "baghete". Ieri i-am facut la cuptor cu sunca si smantana, apoi le-am scos pe balcon sa se raceasca nitel (si sa nu se friga nimeni intre timp rasturnand farfuriile).
Ii spun ca frige, Eliza urla ca "papa baghete!"
- Eliza, nu poti sa mananci spaghete, frig!
Se uita la mine intrebatoare, si-mi raspunde scuturandu-se: "frig ... brrr " [:)))]

Bravo Eliza!

=====================

Mergi la inceput