Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
eu nu m-am uitat la tv..brrrrrrrr..
ma duc sa imi iau puiul de la gradi si apoi la parculet. cina e gata :) sotul vine la noapte..sper ca n-a cheltuit prea multi bani la capitala ca-l strang de gat..oricum cica le-a luat ceva la baieti..sunt curioasa ce :)
Paula
cu
Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
mirela2 spune:
La multi ani Giorgicilor

paula..... sa l foloseasca cu placere bebe (patul)![]()
legat de cazul de la CFR2.......este execrabil .......gravida in 14 saptamani sa speri ca vei face un copil si sa ajungi si fara uter...fara vreo alta sansa de a mai procrea vreodata.....n am cuvinte
matusa77 spune:
Fetelor hraniti-va, ignorati gurile pacatoase ale medicilor si nu va faceti griji in privinta kg, o colega in timpul sarcinii evita pe cat putea mancarea sa nu se ingrase -copilul ei acum clasa I arata ca unul de 4-5 ani, bietul copil starneste mila. Medicul a spus ca e din cauza alimentatiei.
saptamana 26
Ducu
btz_ovi spune:
Fetelor dati-mi si mie un link ceva sa citesc despre aceste cazuri de la maternitate
28+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
crispro spune:
MYCYA, sunt cu gandul la tine! Mai asteapta cateva saptamani sa vezi cum vor fi rinichii la masuratori. Nu merita sa iti faci griji, nu stii daca poate insemna ca e ceva in neregula, sau poate e doar o chestie minora, care nu o afecteaza deloc pe bebelina ta. Sunt convinsa ca bebelina ta e bine, se simte bine la tine in burtica si va fi frumoasa si sanatoasa cand vine pe lume. Capul sus! 
Cristina
27+ cu 
crispro spune:
GRETY, multumim pt carti. Am vazut poze noi cu burtica - acum incepe sa se vada... E foarte frumoasa!
Cristina
27+ cu 
nela_didea spune:
Mycya imi pare rau ca treci prin asa chinuri
, dar eu sunt convinsa ca bebelusa ta nu are nimic si te stresezi degeaba. Sfaturile lui Aelita si Carmen sunt de luat in seama. Sunt alaturi de tine
La multi ani si din partea mea Georgicilor, multa sanatate si distractie placuta
22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
crispro spune:
AELITA, pls help!!! Am facut si eu maioneza dupa reteta ta - cu blenderul... Maioneza e mult mai alba si mult mai cremoasa decat cea facuta cu lingura de lemn. Crezi ca e ok? Asa trebuie sa iasa? Multu! 
Cristina
27+ cu 
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Dragaica si eu am plans cu permisul de ciuda, dar trec si mai ai sanse! D ![]() Conduc bine acum nu mi-am lovit niciodata masina desi nu am luat din prima, macar respect toate regulile! ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 25+ cu ![]() |
Eu conduc cu sotu in dreapta.
Aici regulile sunt un pic diferite, daca ai luat examenul teoretic ti se elibereaza un fel de "permis de invatacel" care-ti da posibilitatea sa conduci cu cineva in dreapta ta (acel cineva tre sa aiba cel putin 2 ani de experienta in condus in Quebec).
Ideea e ca nu pot invata cu sotu, nu are rabdare, ma cicaleste, eu ma enervez, ma trec toate caldurile, incep sa tip la el si totul se transforma intr-o catastrofa de proportii.
Am sa-l iau eu intr-o buna zi.
Multumesc fetelor de urari

Ma uit la "Sleepy Hallow", ador filmul asta, l-as vedea in fiecare zi, Tim Burton e genial nu mai zic de Jonny Deep.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
22+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru