*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (110)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Salutare, dragele mele! N-am mai scris de ceva vreme, dar v-am citit aproape non stop
Anca, Otilia, va pup Suntem binisor acuma, foarte prinsi in treburile zilnice, iesit afara toata ziua, curatenie, mancare...stiti voi, treburi dintr-astea
Ecaterina a fost bolnava saptamana trecuta, bronsiolita A luat de la Rebeca o raceala, a fost doar cu muci si stranut 3 zile, chiar ma bucuram ca scapam doar cu atat....si a patra zi dimineata respiratie ingreunata, wheezing, retractie toracica Am chemat doctorul imediat, a consultat-o si mi-a spus ca se aude un spasm bronsic, dar ca e foarte ciudat ca nu a facuit febra deloc, iar tusea a fost foarte usoara, fara expectoratii. Asa ca nu mi-a dat antibiotic, ci doar un bronho-dilatator, ventolin. Insa mi-a recomandat sa o consulte un alergolog, pentru ca el crede ca face spasmul asta bronsic pe baza alergicaI-am dat 5 zile si un antihistaminic, Zyrtec. Saptamana viitoare o programez la un alergolog, desi nu prea imi vine sa cred ca e alergie, dar cine stie?! Totusi a facut de 3 ori bronsiolita (impropriu spus bronsiolita) in 5 luni I-am numarat respiratia doua nopti la rand, am stat intr-un stres...
Caninii inca n-au iesit, desi o bantuie de vreo 3 saptamani, alaltaseara nu dormit de la 1 la 6 dimineata....dar am citit ca sunt la mare cautare caninii printre unii cozonacei Doamne ajuta sa iasa cat mai repede, sa nu ne mai chinuie copilasii (si pe noi).
Anca, sanatate multa lui Z Pana la urma de la ce e febra?
Iza, te-am admirat si eu in poze, foarte frumoasa culoarea parului si machiajul mi-a placut mult Foarte cocheta si aranjata tot timpul, felicitari! Cum ramane cu implanturile? Sau poate ai spus si n-am fost eu pe faza.
Olivia, ma bucur sa aud si despre voi cate ceva L-am vazut si eu pe David cu gipsul, imi pare tare rau pentru el, probabil ati chinuit ceva perioada asta. Dar este un frumos Ce va invidiez pentru caldura de la voi, sa stea David in maieu...ce frumos!!

Hai ca m-am intins destul, plus ca m-a luat rau somnul, sunt tare restanta la capitolul asta Fetele deja dorm, asa ca ma retrag spre dormitorul matrimonial, singurica, ca cica e meci important la Tv Noapte buna, mamici si copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Laura, of ce rau imi pare, sanatate multa Caticului Cat despre caldura din casa sa stii ca nu e chiar cald cam 23-24 grade dar el e calit de mic, e mai cald afara decat in casa Sa ne vezi uneori pe afara, noi in tricou si altii pe langa noi cu geci si caciuli pe cap Cel mai tare e cand mama e in tricou si copilul abia se mai vede de atatea haine

Ancule, cum sunteti?

Eu in dimineata asta am lesinat Nici nu stiu daca sa sun dr sau ce sa fac, noroc ca nu eram singura, mama ce s-a speriat mai avea un pic si plangea langa mine...nu, nu David, tat'su

17+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia, eu zic sa-l suni! ce sperietura , te cred si eu ca mai avea un pic sa planga. Cum te simti acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata mamici dragi!

Anca, tare rau imi pare ca nu a trecut febra inca. Tin pumnii sa fie bine cu analizele si sa descoperiti care este cauza. Tare scumpa este Z la joaca cu grisul.

Oceanborn, eu asa zic, cam seamana cu tine ochisorii cuceritori.

Otilia, multimum pentru info despre ulei. Acum i-am comandat si cu aroma si fara din cel de la Lysi, sa vedem daca-l accepta. Da, nu stiu cum rezisti asa mult timp fara eco. Si mie mi-a parut f lunga perioada intre morfo de trim II si cea de la 32w (si pe primele 2 le-am facut de 2 ori la medici diferiti, tot cu piticii de la creier)

Laura, imi pare rau ca iar a fost Cati balnavioara. fetele cretuline si frumoase foc.

Olivia, of ce chinuit trebuie sa fie puiul mic si cu piciorusul imobilizat si cu medicamente.

Noi suntem bine, mai putin cu mancarea. De ieri au inceput figurile, dar a mancat cat de cat la insistentele mele, dar in dimineata asta nu a vrut lapte sub nici o forma. Nu a vrut nimic din varianta de rezerva decat paine prajita (nu e refuzata niciodata). Acum ma duc sa-i pregatesc fructele sa vad succes am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

N-am apucat sa va citesc.Nu stiu ce sa fac cu Sara...nu mai papa felul principal de mancare (supa, ciorba, piure....etc).De ceva timp papa, dar putin si m-am gandit sa mut felul principal inainte de somnul de pranz...ESEC...i-am facut acum tocanita de cartofi cu pui, a luat o lingurita si gata...a trebuit sa-i dau mar cu biscuite si a papat.Nici nu stiu ce sa-i dau cand se trezeste ca nu mai am altceva in afara de tocanita.Ieri a papat piure de cartofi cu ou...azi...nu stiu ce sa-i dau Zilele trecute am facut mazare cu pui...nu i-a placut...cred ca o sa fie cam fitoasa la mancare si ma scoate din minti.

Mergi la inceput

Eu acum sunt ok, bag mereu cate ceva dulce

Ramo, noi am patit cu banana asa, desi era preferata lui la un moment dat nu voia s-o mai vada asa ca nu i-am mai dat o perioada deloc si dupa asta a acceptat-o din nou, ma gandesc sa faceti si voi o pauza de cateva zile dupa care sa incerci din nou.

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Miki, poate merge si la voi asa o pauza de cateva zile in care sa nu-i mai dai lapte simplu deloc. Cu fructele a mers, le-a vrut?

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Olivia, cum te simti?Ai sunat medicul?
Pai sa fac pauza de ce?Ca am tot schimbat felurile de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ramo eu zic ca e din cauza dintilor, cel putin asa e la noi.mai ales ca spui ca e explozie de dinti la voi.
de 2 zile, spre deosebire de cum facea cand il alaptam pot spune ca mananca dar putin, in comparatie cu zilele in care nu pare deranjat de dinti. am observat ca-n zilele in care baleste , musca, e moale ,matait si e cu mana-n gura tot timpul nu mananca bine. deci la noi sunt clar dintii. Lui th cand nu vroia sa manance absolut nimic din ce ii faceam , ii pregateam cartofi si pulpe sau piept de pui la cuptor sau paste. dar ceva ce sa manance cu mana. daca nu vroia nici asa, ii faceam piept de pui taiat lung, morcovi, fierti si ii dadeam in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Olivia, noi oricum nu bem laptele, singura forma acceptata este la langurita lapte praf cu cereale sau lapte de vaca +gris. Cred ca s-a plictisit de el. In seara asta facem gris cu lapte poate-l pacalesc, nu am mai facut de ceva vreme. A mancat fructele cu mare succes si doarme de la 12.

Niste analize de sange banuiesc ca ai facut, nu? Poate esti usor anemica. Ceva suplimente au luat?

Ramo, nu te panica, mai ales ca Sara este o mancacioasa. Au si ei perioade. Incearca sa-i faci ce stii ca a mancat cu placere mereu, noi am avut o perioada in care nu vroia decat ciorba sau supa la pranz, cum vedea ceva mai consistent cum intorcea capul. Asa l-am servit, iar carnita o serveam separat intre mese si o manca cu placere, singur.

Mergi la inceput