Piatra Neamt, Perla Moldovei (79)
Raspunsuri - Pagina 4
magdaR spune:
O cana mare de cacao cu lapte pt Cosminiq.
Cine mai doreste?
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
aeperju spune:
Oh Doamne fii-miu da dintr-una intr-alta - acum are varsat de vant. Cand l-am vazut dimineata cu atatea bubite....direct la doctor care mi-a confirmat. asadar suntem consemnati in casa 2 saptamani. sa vedem cum o sa-l conving sa stea in casa el care numai pe afara ar sta toate ziulica. De-ar da Domnul sa ploua zilele astea tare ne-ar ajuta . Speram sa fie o forma usoara si sa scapam repede.
numai bine tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
allexa06 spune:
Salutare !
Ia sa vedem , ce sa-mi aleg eu de la Magda ...ciocolata calda !Da,eu vreau o ciocolata calda
EMMA - ooooo,mititelul ,dar lasa,oricum trebuiau facute si astea . Si la Razvan la gradi au fost copii care au facut varsat de vant,dar el facuse de cand era la cresa.Pupici multi de la noi ca sa poata sta in casa, aprovizioneaza-te cu cateva jucarii noi,carti de colorat,ce-i place lui...desene animate noi...si va trece repede
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
aeperju spune:
Da, asa este. daca avem activitate poate uite de copiii de afara (ca vad ca ploaia se lasa asteptata ). I-am pus gand rau si pampersului daca tot stam in casa. Speram sa reusim, macar ziua daca nu si noaptea. om vedea. La gradi l-am dus si vineri si luni fara pampers dar la somn i-au pus doamnele. Azi a stat doar in pantalonasi fara chilotel si am vazut caa si-a dat singur jos pantalonii si s-a asezat pe olita (care era in campul lui vizual). Poate merge bine treaba.
multa sanatate!
Emma si Andrei (21.09.2007)
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaR Buna dimineata! Poftiti la cafea sau la ceai de tei cu lamaie. :) IRA_LIZA, mama ta poate cumpara Pampers, sampon si balsam de la Kaufland sau de la magazinele Fyps. Preturile sunt bune. Eu de acolo cumpar. Covoras de baie nu cred ca are rost sa cumperi. Poti folosi un prosop de baie la fel de bine. Nu pot sa-ti spun nimic despre laptic, pentru ca eu nu cumpar. Sper ca informatiile mele iti vor fi de folos. Va doresc tuturor o duminica frumoasa! Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora http://magdahobbyarts.blogspot.com |
MagdaR, multumesc mult pt raspuns! chiar aseara ma vb cu mama si i-am spus asa, in mare, cam ce ar avea de facut, i-am spus sa nu ia din farmacie k s-ar putea sa fie mai scumpe si ce rost are? la kaufland ma gandisem si eu dar nu mai stiam daca mai exista in PN (cu criza asta e posibil orice...)
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui ramona_patra Buna fetelor, Ma bag si io aci si ii spun lui Ira_liza, ca mama ei gaseste bebelac3 tot la kaufland. Sa aveti o zi frumoasa. Ramona de Diana (20.07.2009) |
Ramona, multumesc mult pt rasp! ce i-am spus si MagdeiR, tot l Kaufland ma gandisem si eu la un mom dat...
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui allexa06 Ira_liza - gama Johnson's baby si lapte Bebelac gaseste mama ta si la Billa , ca este si aproape de mama ta , spuneai ca sta pe Orhei,nu ? Sau la orice supermarket sau farmacie si laptele la fel.Covoras de baie am vazut in hala la Orion sau la Sensi Blue parca... Noi am fost afara,ne-am plimbat Razvan a desnat in parc cu creta pe asfalt( ma rog ...pavele ) si a fost tare incantat...si foarte ascultator Pup la toate fetele http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor |
Allexa, s-a deschis Billa in PN?? in locul lui Fidelio, cred, k nu avea un' sa fie altundeva. Fostul (ma rog, fost-fost) Unic??
Sensi Blue unde e in PN? desi covoras de baie cred k poate sa ia din orice magazin de metalo-chimice, nu avem nevoie neaparat de covoras din ala special pt bebei, ci de unul absolut banal. K, la cat de zbantuita e Eliza mea, parca o vad zburnd cu picioarele-n sus prin cada.
Ira, mamica Elizei
ellinia spune:
Neatza!
Ira_Liza, Sensiblue este la parter in Petrodava. Covoras de baie obisnuit poti lua de la magazine cu obiecte de uz casnic. Sunt cateva pe db. Traian, dupa Asirom, pe partea dreapta cum se merge spre BCR.
Ema, multa sanatate si rabdare va doresc! Stefan a avut in februarie, chiar de ziua lui. A avut o forma usoara, nu prea s-a scarpinat, doar ca am stat doua saptamani in casa, asta a fost cel mai greu.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Nu stiu ce am ,dar in dimineata asta nici nu ma puteam da jos din pat,m-am trezit foarte obosita...Razvan a tras jaluzelele si spunea " uite, este dimineata,nu mai este nici o luna !.Toti oamenii sunt pe afara !!!
Ira_Liza - Sensi Blue este si in Kaufland,au stand si in Petrodava la parter sau in fata spitalului langa farmacia Clinica.Covorasele pe care le vazusem eu sunt lungi cat cada cu ventuze,sa nu se miste...si sunt moimai sunt si cu patratele si in relief ca sa se vada apoi modelul covorasului pe fundul copilului
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
cosminiq spune:
'neata!
Allexa, din cauza vremii poate te simti obosita
E tare urat afara..Nu da nimeni nici o cafeluta macar..Hai ca o dau eu Am si ceai de salvie
Mai am pufuleti,rondele de orez ,mere...care si cum doriti!
Se anunta o zi tare mohorata,de-ar trece mai repede
Emma, multa sanatate!!