Prietene la bine si la greu! 2

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Interesant. Dar Chiara la aspirator plange, se sperie.

Fiecare copil in felul lui, nu e obligatoriu sa ii placa toate . Sunt unii copii care stau linistiti cand folosesc mamicile batista bebelusului tocmai ca aud sunetul aspiratorului.
Nu stiu daca ma lasa sa pun linkuri ... dar incerc sound-science.com, sleeplullabies.com. Site-ul cu mai multe tipuri de zgomote vad ca nu mai functioneaza. La primul chiar e o inregistrare cu sunetele din burtica, sau cel putin asa sustin ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Chiar, cine stie de ce nu e indicat sa scoatem copiii afara cand e vant?

Daca iti spun ce zice buni de Chiara ai ce rade tot week endu. Cica inghit aer (vant) si se umfla. Eu pe asta n-o cred decat daca o confirma cineva avizat.

Cristinica Stiam ca trebuia sa raspund cuiva, dar am uitat cui. La fel ca Monis, in marsupiu ma doare spatele si copilul transpira, in wrap n-am nimic, n-are nimic.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

ai dreptate:

si pt Buni

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

Citat:
Interesant. Dar Chiara la aspirator plange, se sperie.

Fiecare copil in felul lui, nu e obligatoriu sa ii placa toate . Sunt unii copii care stau linistiti cand folosesc mamicile batista bebelusului tocmai ca aud sunetul aspiratorului.
Nu stiu daca ma lasa sa pun linkuri ... dar incerc sound-science.com, sleeplullabies.com. Site-ul cu mai multe tipuri de zgomote vad ca nu mai functioneaza. La primul chiar e o inregistrare cu sunetele din burtica, sau cel putin asa sustin ei.

Dragonitza si eu am citit ce spui tu si la noi e confirmata... Iulian adoarme instant la uscatorul de par - chiar daca nu e vremea de dormit. Iar la aspirator si hota se linisteste. Numai ca am renuntat de vreo luna, ca e baiat mare de-acuma , il pun la somn fara ajutatoare (imi era sa nu-l trimit la gradi cu uscatorul de par dupa el )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
DANKUTZA ma bucur sa te "revad" si imi pare bine sa aud ca Pinky nu s-a resimtit dupa cazatura....ce mai pregatesti frumos cu copiii tai de la scoala?!
P.S e o dulceatza cum vb ea cu mami!!

Mersi! Pregatesc un nou show. O sa filmez si va trimit linkul. In rest, ma stresez cu botezul. o sa fie duminica. Am niste emotii...

Poze noi cu Pinky de la 4 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=sBKDbH6wHNM" target="_blank"> Cezara "vorbeste" cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am primit gluma asta pe mail si mi-a placut, am zis sa o cititi si voi:

Mama molie cu puiul molie.
- Puisor, te rog frumos sa papi ciorapel...
- Nu pap ciorapel!!!
- Ba, te rog frumos, iti spun pentru ultima oara: papa ciorapel!
- NU pap ciorapel!!!
- Bineee, sa stii ca cine nu papa ciorapel nu papa nici mohair...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

vin si eu la miez de zi sa urez bine-ati venit....tuturor dragelor

eu cu pregatiri, sotzu sef face abea 31 de anisori (intreba cineva ) am cam facut totul, acum lucrez la fineturi, playlist. Am emotii...sper sa vina toti la ora stabilita
Lili - ca bine zici si sa nu uit, oi fi glumit ori ba iacata poza de mi-ai cerut-o
Andre - belea buni de Chiara, le pupam pe amandoua.....bine si pe tine
Santiaga - ce bine-ti mai shede scrisul pe paginile astea albe
Diana - cum stati cu mucinosii ?
SIMINA - ce de dinti Sa-ti traiasca sarbatoritii ntz ntz poate ma dadeai de gol, oricum el este banuicios de fel.....e cu ochii pe mine butelie
Dankutza - succesuri
Cristinica - in sling nu doare spatele, cel putin nu pe mine, in schimb de incalzit ne incalzim amandoi, chiar toti trei catodata desi nu suntem imbracati gros, dar na temperatura mea cu a lui

am mai pus poze

bubu doarme din ce in ce mai bine, nus e mai screme, azi noapte s-a trezit pe la 4 a baut o cescutza de lapte si somn la loc pan la 7 juma

ma duc si eu la somn

revenim

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragonitza spune:

Ufff monis la noi e si mai si, ca inca doarme leganata ... si a trecut de la leganatul pe perna, la leganatul in brate si chiar si atunci sunt proteste. Uite-acusi face 6 luni si vorba ta, trebuie sa ma duc la gradinita sa o legan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lidiutza Ai PM. Raluci super haios Bubu al nost'. Faza cu vantul e doar una, nu le scriu ca mi se pare ca o barfesc. Si totusi, femeia asta de 21 de ani creste copii, toti sunt super misto, crescuti bine, educatia, etc. In fine, probabil cu nepotica e altfel. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Lidiutza Ai PM.

Raluci super haios Bubu al nost'. Faza cu vantul e doar una, nu le scriu ca mi se pare ca o barfesc. Si totusi, femeia asta de 21 de ani creste copii, toti sunt super misto, crescuti bine, educatia, etc. In fine, probabil cu nepotica e altfel.

pai tocmai din cauza asta ar trebui sa ne spui, eu fac ce zice mama doar pe jumatate cealalta jumatate fac cum cred eu iese super bine

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Citat:
Lidiutza Ai PM. Raluci super haios Bubu al nost'. Faza cu vantul e doar una, nu le scriu ca mi se pare ca o barfesc. Si totusi, femeia asta de 21 de ani creste copii, toti sunt super misto, crescuti bine, educatia, etc. In fine, probabil cu nepotica e altfel.
pai tocmai din cauza asta ar trebui sa ne spui, eu fac ce zice mama doar pe jumatate cealalta jumatate fac cum cred eu iese super bine
Eu nici pe jumatate nu fac ce-mi zice, ca-s capoasa, dar intre timp ma rog sa nu ajung la vorbele ei, gen "arunca, arunca tu banii pe prostii pentru copil, ca daca Doamne feresti ajungi intr-o zi la operatie cu ea ce faci?". Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput