Prietene la bine si la greu! 2
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauradiAndre, ce fain il pacalesti pe tati de Chiara cu mancarurile.![]() ![]() ![]() |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Ea crede ca nu e dermatita ci alergie la ceva din laptele meu. Sunt destul de confuza si eu. ![]() ![]() ![]() CRIS ![]() ![]() POZE |
Cristina, la dovlecei sunt mai multe mamici cu copilasi cu DA. Ei, una dintre ele a descoperit ca la pruncul ei nu este DA (dermatita atopica) ci alergie la diverse lucruri. Dar s-a luptat f f mult pana a descoperit toate astea. Nu stiu cum e la noi, cat e de complicat... mamica de care spun sta in Canada....
Sper sa descoperiti repede si cauza si tratamentul care sa dea roade la voi.
![](pupic.gif)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
douradoudou spune:
nu am mai ajuns la echo..eram in masina s im-am gandit s-o sun sa-mi faca si mie loc pt k nu aveam programare...si ea era laspital cu tatal ei..oricum am facut o descoperire: la cofetaria de langa mine fac astia niste bomboane de cioco cu crema de cioco super fine si divineeeeeeeeeeee
..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAURADI/LAURADI.jpg)
lauradi spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Buna ziua si de la noi, Am de dat niste raspunsuri: Lylyana, eczemele de pe corpul lu Andrei au inceput sa treaca. I-am dat Mycostatin, un siropel, si l-am cremuit cu Emolium - lotiune pentru corp. L-am spalat si cremuit cu Lipikar. Am primit de la dermatolog niste mostre. Eu i-am cumparat Trixera si nu inteleg de ce dermatologului nu-i place gama asta, el insista cu Lipikar ![]() Miany, Andre multumesc de nume. Pediatra mi-a zis sa incerc sa ajung la Dr Miu, sau macar la Medicala II. Dar acum suntem raciti si astept sa treaca. Ea crede ca nu e dermatita ci alergie la ceva din laptele meu. Sunt destul de confuza si eu. ![]() ![]() ![]() CRIS ![]() ![]() POZE |
Si lui Ralu i-a mers bine cu Lipikar.Acu nush sa-ti zic sigur ce-a avut ,dar era plina de bube pe la 2 luni,se vede un pic in unele poze;dupa Lipikar are o piele super curata si catifelata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui lauradi Micutza e tare maraita...avem si o premiera azi ![]() ![]() ![]() |
iuhuuu, deci gata vadra de laptic
![](punk.gif)
Raluca, mamica de Remus Andrei
![](bubumica.gif)
![](foto.gif)
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Alexa - eu n-am uitat cu ce meniuri ne innebuneai cand eram toate gravide . Eu in sarcina am avut f putine pofte, in schimb acuma rup ciocolata, nu-sh ce saracie am... vreo lipsa de magneziu ceva...
.
Deci cand te duci totusi sa vezi samburelul?
Lauradi - eu acuma am vazut ce printesa frumoasa ai, ce ochi
si ce plete are!! Sunt mortali amandoi, Ducu blond, cu ochi intunecati si Raluca inchisa la par si cu ochi albastri
. Sa-ti traiasca! Tu ce mai faci?
Andre - tu pana nu dai cu oistea-n gard de oboseala, nu te lasi . Gandeste-te ce o sa faci cand iti incep musafirii peste vara, gandeste-te la Chiara, careia zau i se rupe acuma de e sau nu curat in casa
Strumfy - pe nov.dec@gmail.com este aceeasi parola dintotdeauna sa treaca maseluta sa nu te certi cu nimeni
Mitzi - pe unde umbli???
eu citesc de la coada spre inceput . sper sa ajung candva si la cap I in care am ramas intepenita aseara, asa ca scuzati ordinea mesajelor
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
douradoudou spune:
pai programamrea mea era pe 5 ...la 12 sapt adica..cred ca daca ma simt ok ma duc atunci ...m-am zen-uit:))..asa vine de la zen..nu mai intru in panica chiar asa ca inainte:)
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
cristina boc - nu te supara, eu am zis de la inceput ca n-am trimis la toate fetele PM, nu am timp sa trimit 100 de PM-uri. am trimis la cele mai active in principal.
nici lui Doris nu i-am trimis, insa daca Diana a trimis la cele cu D inseamna ca a inclus-o si pe ea.
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
crissa13 spune:
Simina felicitari pt dintisor!Vrem sa vedem poze cu el!
Dancutza, cred ca te-ai speriat foarte tare cand ai vazut-o pe Pinky jos. Nu stiu cum o sa reactionez cand o sa cada si bebele meu
(pt sunt convinsa ca e inevitabil la un moment dat). Bine ca nu a patit nimic micuta. Am votat si mareara alocatiei.
Ralu si Robert isi suge manutele, punmisorii, degetele, ce prinde, nu cred ca e lipsa afectivitate sau foame cred ca ii mananca gingiutele.
Lidia multumesc pt ideea cu marul copt facut pe grill. Am si eu in casa minunea aia dar nici prin cap nu imi trecea sa o folosesc la asa ceva.
Miany sa dea domnul sa nu aveti reactii la vaccin, si sa treceti usor si peste aparitia dintisorilor.
Ionela uff iar virusache, sper sa nu fie grav, sa scapati repede de el. (f tare partea cu virusii de la calc)
Alexa succes la control.
Dankutza e foarte draguta e pinky cum vorbeste ea cu mami!!
Eu daca vreau sa il filmez pe robert sau sa il fotografiez trebuie sa o fac pe ascuns pt ca in momentul in care o vede se opreste din ceea ce facea sa se uite atent la camera. De aceea am mult poze in care parca sta in aceeasi pozitie.
simina sa tit traiasca mama si sotul si felicitari pt nepotel. Eu de-abia astept sa vina iunie-iulie sa imi cunosc nepotica.
Raluci ms de PM, si OMG chiar e kk de om mare!!!
Ramonik eu am patit faza cu vanataia de la supt pe san langa sfarc. Cand am vazut vanataia habar nu aveam de la ce este pana cand nu m-a apucat de celalalt san si sugea in disperare de parca i-a luat cineva tztzi lui.
Lauridi ai doi copii minunati, sa iti traiasca!!
Alexa acum am citit ca nu ai mai ajuns la dr, si mi-ai facut pofta de praji .
Am reusit sa tremin ei eu de citit, ma chinui de vreo 2 ore.
Acum sa ma laud si eu un pic cu puiul meu, cra-cra. A inceput sa fie foarte vorbaret, toata ziua tipa si gangureste, e foarte atent la tot ce este in jur,rade in hohote, prinde toate jucariile doar ca le lasa repede pt ca inca nu reuseste sa le bage in gurita prea bine si tot mai bune sunt manutele.Nu ii place de loc sa stea pe burtica dar eu tot insist. si o sa va arat imediat ce a reusit ieri sa faca.
Va pup
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert