Prietene la bine si la greu! 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_aEu nu stiu ce e aia prajitura broscuta
O praji despre care se spune ca se face din resturile adunate de pe mese in cofetarii, in forma de broasca, peste care se toarna o zeama verde si se pun 2 ochi. Ii transmit la buni pupaturile voastre in gand, nu i le pot transmite verbal, ca se ofuscheaza daca povestesc de ea. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Noi am fost la plimbare..ca e asa frumos azi...
N-am citit din urma..de acu urmeaza. Ma doare tare o masea..cred ca am tras curent...sper sa treaca repede ca sunt tare irascibila...
Va puppik pe toate!!!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

lma celor sarbatoriti astazi si a celor cu nume de gheorghe.lma lu'fi-miu.
n-am citit nimic.incerc sa vad ce ati scris in capitolul trecut si sa raspund.
acum suntem la curte.nu mai stam mult ca mai am de facut o placinta cu mere pentru maine si o salata de ciupercute.va invit.
dau de baut.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Many, na ca am si eu scaunul... dar cum vine aia reglat pe latime? ca eu mi-s tuta...

In stanga si in dreapta scaunelului sunt niste butoane(la noi sunt portocalii) apesi concomitent si se cracaneaza (daca ma intelegi ce vreau sa zic)sau se strange dupa preferinte si spatiu.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ionela si al nostru tot galben cu gri este se vede putin aici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua,

Imi pare rau ca deranjez, dar totusi am si eu o intrebare: EU CU CE AM GRESIT?

Din moment ce nu am primit noua locatie este clar ca nu sunt dorita aici, dar ceea ce ma framanta pe mine este totusi: de ce? pe cine si cu ce am suparat? sau asa pur si simplu pentru prestatia mea.

Astept raspunsuri pe PM, pentru a nu isca discutii inutile.

Imi cer scuze inca odata pentru deranj.

VA ROG IGNORE

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

marijan ms de titlu..

Lili mai zic si eu ca 'renumita broscutza' e una din prajiturile cu care am crescut noi ,pe vremea lui ceasca ,era vreo 3lei si ceva...

legat de somn ,al meu nu adoarme decat in brate la ma-sa ...deci ,voi o scoateti la capat cu foenul ..eu nu stiu pe unde scot camasa..

cred ca mai voiam sa zic ceva ,dar a sunat telefonul si nu mai imi aduc aminte...

noi iesim la plimbare ca vremea e relativ k...see ya later!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cristina, n-ai gresit cu nimic, noi nu ne-am organizat cum trebuie. eu chiar am vrut sa-ti dau PM astazi dar nu merge la mai multi useri odata, i-am dat lui Crsitinica si a trebuit sa merg la treaba. Ne tot caznim sa ne organizam sa nu bombardam fetele cu 100 de mesaje ca-i aiurea, inca n-am apucat sa anuntam toate fetele.
Apoi am citit ca a pus Mylady linkul si nu m-am mai agitat. Esti binevenita, n-ai gresit cu nimic!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Deci. Sa ne organizam. Care pe cine a anuntat dintre fetele care nu au aparut inca pe aici?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Deci. Sa ne organizam. Care pe cine a anuntat dintre fetele care nu au aparut inca pe aici?

daca s-a pus link eu zic ca vor veni fetele, desi mai sunt fete ce intra rar si nu au timp sa citeasca

eu trimit mamicilor al caror nume incepe cu R si de asemenea puilor al caror nume incepe cu R fie ca-i primul sau al doilea

ce ziceti?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput