Copilul captiv (3)
Raspunsuri - Pagina 10
olympia spune:
Giulia, la tine bunica aia parca era posedata! Brrr! Cred ca e era bolnava psihic si nefiind tratata boala s-a agravat si asa actiunile ei au ajuns sa-i afecteze atat de mult pe cei din jurul sau. Era iresponsabila, as zice eu, dar stiu ca nu te consoleaza asta...
Pizinuca, daca mama ta v-a neglijat si tu ai fost ca o mama pentru fratele tau, faza cu garsoniera l-a marcat asa de tare pentru ca a resimtit-o ca pe o tradare din partea ta si ca o repetare a abandonului sau de catre parinti. Poate daca era lamurita problema cumva atunci, nu se lasa condus de obsesia asta.
Asta i-a incurajat comportamentul autodistructiv de mai tarziu, ajutat si de mama care i-a dat in continuare bani desi stia ca acestia se duc pe droguri. Mama insa n-a putut initia un demers serios pentru dezintoxicarea lui ci i-a finantat cu inconstienta dependenta!
Eu de fapt as fi vrut sa te intreb despre furturi. Cum au inceput, de ce simteai nevoia sa faci asta, ce justificare iti gaseai atunci si , cel mai important, cum te-ai oprit?
In povestea pe care o stiu eu, fata a inceput la 14 ani prin a cheltui la cofetarie, facand cinste colegilor, banii stransi pentru fondul clasei. Mai tarziu, a inceput sa fure de la rude, prieteni, cunostinte, mereu cineva apropiat. Ulterior si-a facut noi prieteni, pentru ca cei vechi erau avizati si apoi altii si altii special pentru a se finanta. In ultima faza a recurs la escrocherii si asa a ajuns la inchisoare. A continuat si dupa ce a iesit dar a invatat sa isi ia masuri de precautie, mereu e doar cuvantul altuia impotriva cuvantului ei si nu se poate dovedi fapta.
Pene colorate... cate putin din toate!
album
gradina
Llaura spune:
De trei seri tot citesc la subiectul asta, m-a impietrit, as vras sa raspund fiecarui mesaj dar asta nu e posibil...sa stiti insa ca daca poverile astea ar fi ca niste pietre asa, le-as lua sa le mai port si eu, sa va ajut si sa va scap cumva
Eu chiar nu cred ca generatia parintilor nostri a fost o generatie pierduta, de abuzatori ai propriilor copii...este incorect sa spunem asta, tocmai despre ei, cei care au stat la cozi la paine si cartofi, au fost prizonieri in slujbe anoste cu salarii de mizerie, n-au putut calatori, nu s-au putut distra sau instrui prea mult, au suferit cele mai derizorii sau fundamentale umilinte, asta dupa o halca simtita de persecutii absurde daca au fost din cei ce au facut copii mai tarziu (cum au fost ai mei de exemplu). E adevarat ca nu e locul potrivit, dar eu si fratele meu am crescut fara bataie complet total; cuvinte dure jignitoare? nici vorba nici macar unul (cred ca de aia nu cred eu in AP; daca iti trebuie o schema in zece puncte sa te invete sa te porti ca un om, ceva e in mare mare neregula); am fost educati sa impartim totul chiar si o amaraa de bucatica de ciocolata (probabil de aia mi-a trebuit cam un an sa nu mai plang in autobuz dupa ce s-a dus si cam doi sa pot dormi noaptea); ne-au dat totul, si sufletul ni l-ar fi dat (desi eu tare as fi preferat sa mai traiasca si pentru ei nu numai pentru noi). In fine. Am vrut sa spun ca exista bine si frumos in lume si in oameni, sigur-sigur promit.
LauraNicole spune:
Am revenit , dupa ce am mai citit cateva din paginile scrise .
Continuare :
Cand s-a nascut Alexa mea eram la limita intre fericire si disperare .Nu stiam daca sa ma bucur sau sa plang .Ma stiam pe drumuri , nu stiam nimic despre cresterea unui copil propiu .Scriu propiu pentru ca intotdeauna mi-au placut copiii si cand matusile/vecinele etc aveau copii mici si nevoie de cineva sa stea cu ei o ora,doua,cat aveau nevoie,in mine le era baza .Stiam sa pun un scutec,sa fac biberoane cu lapte dar...la Alexa laptele il aveam de la fabricutza propie ( chestie pozitiva ca imi arata sanii de parca ii siliconasem si mariiiiii ,hihihi) si nu stiam ce trebuie sa fac,cum sa ma protejez,sa pastrez igiena necesara .Toate astea le-am invatat in maternitate privind alte mamici sau citind carti si reviste .Am invatat singura sa fiu mama copilului meu .Simteam uneori ca o iau brambura si-mi venea sa urlu la copil sa nu mai planga,s-o iau si s-o zvarl cat colo,simteam ca pocnesc de nervi,de frustrare de...nu stiu ...si ma ingrozeam singura si incercam sa ma calmez si sa-mi linistesc farama aia careia eu ii dadusem viata,pe care o simtisem crescand in mine zi dupa zi .Stiti ca eu i-am simtit inima copilului meu la 3 saptamani de sarcina?
Am facut multe greseli in viata .La 18 ani ai mei au trecut apartamentul in care locuisera pana atuncipe numele meu ca sa puna mana si pe casa bunicilor pentru ca,pe vremea lui Ceausescu (ce departe pare perioada asta!),nu aveai voie sa locuiesti in casa cu chirie la stat si sa ai si propietate personala (cred ca nici acum nu e voie ) .De atunci taica-miu imi scotea ochii tot timpul ca mi-a dat casa dar nu imi dadeau voie sa ma mut acolo ca nu sunt in stare sa ma intretin singura .Si cum duceam dorul dragostei familiale ,cum aveam nevoie sa stiu ca cineva ma iubeste,ma alinta si ocroteste,o familie de excroci m-au atras in plasa si cu minciuni si dragoste falsa,m-au facut sa vand apartamentul ala ca sa merg cu ei in Italia,sa lucrez acolo si sa le dovedesc la ai mei ce mare branza am facut si doream si sa plec departe de cel pe care-l iubeam pentru ca devenisem geloasa,egoista si ...nu stiu...simteam ca ar trebui sa plec departe de tot .Pentru ca parintii din familia respectiva se purtau cu mine de parca le-as fi copil si cum eram dornica de viata aia de familie,am pus botul ca proasta .La doua zile dupa ce mi-am vandut casa ,in timp ce eram plecata din oras ,cineva a dat spargerea si mi-a furat TOTI banii ,toti .Asa ca m-am trezit pe drumuri .Atunci am aflat ca sunt insarcinata .Sincera sa fiu cred ca familia respectiva imi puneau ceva in mancare ca prea o luasem razna si nu mai gandeam logic .
Deci in privinta asta parintii mei aveau tot dreptul sa fie suparati pe mine .Dovedisem inca odata ce ratata sunt !
Usor usor am luat-o de la capat .Dimineata ma duceam la scoala sa predau ,dupa amiaza sau cand nu aveam ore la scoala,ma duceam la cursuri .Nu eram una din cele mai stralucite studente pentru ca nu aveam timp sa invat dar o taraiam din examen in examen .Mai aveam o problema :la examenele pe care trebuia sa le sustin oral ma blocam.Total.Nu mai eram in stare sa scot un sunet .Fata o aveam la cresa si cum cresa era la 2 statii de autobuz distanta atat de scoala cat si de facultate,in pauze alergam sa o alaptez .Am alaptat-o pana la un an jumate .
Am avut ceva relatii dar nu la modul serios de a imi aduce iubitii acasa sau chestii de genul asta .
Apoi l-am cunoscut pe imbecilul de V , cel care a indraznit sa dea in mine dupa 2 luni si pe care am fost cat pe-aci sa-l omor .Apoi iar niste ani in care numai de barbati nu aveam chef .
Cu banii pe care-i obtineam de la scoala si cu bursa de la facultate abia imi permiteam sa platesc chiria,si cresa/caminul Alexei si sa-i cumpar copilului ce avea nevoie .Mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva altfel riscam sa-mi omor copilul pentru ca riscam sa nu mai am cu ce sa o hranesc .Facultatea mi s-a scumpit si a trebuit sa aleg intre a-mi plati taxa scolara (la facultate de stat ) sau a-mi creste copila .Ce varianta am ales stiti deja .
Am lucrat la o fabrica de biscuiti ca o muncitoare oarecare in timp ce fata imi dormea in vestiar (ziua mergeam inca la scoala sa predau ) ,am lucrat la o agentie de asigurari si am fost data in judecata si sa platesc daune pentru ca unul din tichetele de asigurare obligatorie pentru o masina a disparut subit intre sertarul meu si casierie (banuiesc cine a facut fapta "buna" si a platit peste ani cand a ramas fara job pentru ca baga mana in banii primiti din asigurarile facute si au prins-o ) ,am facut curat pe scarile blocurilor si in casele unora si-mi crapa obrazul de rusine cand dadea cate un elev de-al meu peste mine dar...preferam sa-mi fie rusine decat sa-mi moara copila de foame .
Am avut zile in care nu am mancat nimic ,in care nu dormeam de griji si slabisem ca un bat dar...ce conta?
Am vrut sa-mi vand trupul si sa devin prostituata,una din , nu stiu cum s-o numesc ,sefe?mi-a facut poze si urma sa le trimita clientilor care alegeau pe cine vor dintr-un album .Macar sa fiu curva si oficial daca in mintea parintilor mei tot fusesem de cand implinisem 14 ani si-mi venise ciclul !In drum spre unul din acesti clienti mi-am dat seama ca nu o pot face si...am fugit .M-au amenintat cu bataia ,cu moartea ,cu ...am scapat si de asta .Ce puii mei?!Un sut in c-r,un pas inainte,nu?
V-am povestit cum am gasit anuntul studioului de videochat in ziar si...m-am dus .Scria "Cautam persoane tinere,cunoscatoare de limba engleza.Doritoarele pot suna la..." .Atat .Si am sunat pentru ca aveam 25-26 de ani deci eram inca tanara,engleza cunosteam ca doar fusesem studenta la litere,la naiba !(Cum il cheama p-ala de zice mereu asa?Inca mi-l amintesc siasa ma amuza!Hihihi)Si m-au chemat la interviu , m-au pus sa dau test de engleza (D-ohhhhh!!!) si pentru ca vezi Doamne am reusit la interviu , m-au chemat la munca a doua zi , de la 6pm .Mi s-a parut mie ciudat ca e seara dar cum mi se spusese ca firma e americana (Yeah right! )si ca ei lucreaza mai mult cu americanii , in mintea mea de blonda am crezut ca or avea nevoie de secretara pentru asta (ca doar secretara stiam ca ar fi trebuit sa fiu ) .
Si am aflat si ce urma sa lucrez de atunci inainte .Ca a doua zi cand m-am dus la munca mi-au prezentat "birourile" pe rand si m-au lasat intr-unul d-ala pana au venit 2 fete care urmau sa-mi fie colege .Atunci am facut cunostinta cu ceea ce inseamna "chathost" si cu acest cuvant chiar .Iar cei/cele care confunda notiunea de chathost cu prostitutia sa se abtina,sa-si zguduie neuronii ca poate ii ajuta sa gandeasca mai bine .Nu aveti idee cat de greu poate fi acest job !Trebuie sa cunosti limba engleza la perfectie ca sa ii poti atrage pe "clienti" ,sa ai o psihologie fina sa ii poti face sa stea cat mai mult in chat si , sa fim seriosi , daca e vorba numai de masturbare si alte cele ,ar termina in doua minute !Doua luni de zile nu am castigat nimic pentru ca eram atat de speriata si de pudica si...nu stiam nimic .Dar am invatat .
M-am mutat din gazda in gazda pana am ajuns in casa unui mos nebun care imi tot spunea cat ma iubeste si intra pe furis la mine in camera si-mi fura chilotii .Nu radeti ca pe mine m-a socat cand am descoperit !Hihihi!Nu stiam unde imi tot dispar .
Mi-era frica sa dorm si incuiam camera cu cheia si cu zavorul ca sa nu intre nebunul peste mine dar...nu imi permiteam altceva la momentul ala .
Apoi mi s-a oferit sa lucrez pentru acelasi studio in Bucuresti si sa locuiesc intr-unul din app inchiriate de ei impreuna cu alte doua colege (una inca imi e prietena si e casatorita in USA cu un barbat cunoscut pe internet ) .Si asa am ajuns in Bucuresti .
Am inceput sa castig din ce in ce mai bine ,am schimbat 3 studiouri , am inceput sa-i ofer copilului meu din ce in ce mai multe si trimiteam bani si "acasa" , la ai mei ca stiam ca au probleme cu banii si , nah,ma durea sufletul .
Imi duceam fata ba la munte ba la mare .Am avut parte de o gazda care ma considera ca si fiica ei si cand eram la munca imi avea grija de copil ,cand veneam dimineata imi punea farfuria de mancare in fata si nu de putine ori mi-am gasit rufe spalate de tanti Flori pentru ca imi spunea mereu ca eu sunt destul de obosita dupa 14 ore de munca .
Si l-am cunoscut pe Cezar .Era tandru , era bland cu mine,se indragostise de fi-mea si fi-mea de el .Perfectiunea intruchipata,ce mai!Stiam ca e ciudat ca m-a prezentat maica-sii dupa 2 ani , ca pe fratele lui l-am cunoscut cand mi-a fugir barbatul de acasa avand un atac de panica in urma tampeniilor facute inainte sa ma cunoasca pe mine (se imprumutase o suma mare de bani si s-a trezit ca nu mai avea de unde sa-i dea inapoi si , dupa 3 ani impreuna,s-a trezit sa fuga de acasa ) .Am crezut ca asa au ei probleme in familie si nu puteam eu , din afara,sa ma bag .S-a dovedit ca mama lui era si inca este o scumpa .El era defect .Sindrom Asperger dupa cum am descoperit tot de la voi , aici , dupa divort .
Relatia mea cu Cezar , inainte si ceva timp dupa fuga a fost normala,nu perfecta dar nici cu certuri iesite din comun .Nimic nu prevestea cat de mult omul ala avea sa se schimbe .
Si in 2004 s-a nascut Sandra .Ghemul ala de viata care mi-a furat inima din prima clipa in care am tinut-o in brate .Povestea ei unele dintre voi o stiu .
Pentru cei/cele ce n-o stiu am s-o caut s-o copiez de pe unde o am scrisa pentru ca nu am putere sa trec din nou peste asta .
Sandra:
Ma trag dintr-o familie numeroasa dar cand spun numeroasa nu ma refer la frati si surori ci la unchi , matusi , veri si verisoare .Din partea tatei am un unchi , o matusa si un var dar din partea mamei am avut 8 unchi si matusi si atat de multi veri ca abia-i pot numara :20 .Mama a avut 8 frati si surori , printre care si Elena , cea mai mare dintre surori si , dupa cum spuneau toti , cea mai frumoasa .Fiecare a avut un nume dat la ei in sat :nea Mihai era Mieluta , tanti Luminita era Milica , mama Violeta era Leta ,si tot asa , numai tanti Elena era Elena .
Matusa asta a mea a avut o canicie mai mult decat perfecta alaturi de nea Nicu , un om tot timpul pus pe glume si cu dragoste de oameni .Doi oameni frumosi , demni , dar care , din pacate , s-au stins din viata mult prea repede , prea devreme , lasand in urma lor 5 copii orfani .
Unchiul s-a imbolnavit grav de cancer si matusa a facut infarct exact cu o saptamana inaintea mortii lui din cauza socului pe care l-a avut cd medicul i-a zis sa nu-i mai dea bani ci sa se duca acasa si sa se pregateasca de inmormantare .S-a dus femeia acasa , a pus capul in poala ficei mijlocii si acolo i-a stat inima .Fiica a albit complet in momentul respectiv .
Asa cum am spus , in urma lor au ramas 5 copii orfani , mult prea mici pentru a se descurca singuri :Mihai , cel mai mare dintre baieti, Dana-cea mai mare dintre fete , Luminita-mijlocia,Sorin de-o seama cu mine si Irina care avea numai o luna pe atunci .
Mama mamei mele si a mamei lor , mamaia , femeie simpla de la tara , si-a luat inima in dinti si s-a dus "la capitala" sa aiba grija de nepoti .Pe Sorin l-a luat o alta sora de-a mamei , sa-l creasca .
Din pacate Irina , cea mica mica dintre toti , in loc sa ia in greutate slabea si "autoritatile" au considerat mai potrivit s-o ia si s-o bage in orfelinat .Cat a trait mamaia a fost cum a fost dar dupa moartea sa , copilul a tot fost plimbat din orfelinat in orfelinat pana i s-a pierdut urma .Au gasit-o abia cand fata deja avea 28 ani si cd a trebuit sa paraseasca "institutia" .A gasit adresa fratilor sai pe un plic din biroul directoarei si asa a ajuns "acasa" .
La o luna de zile am vazut-o si eu prima data .Era timida , tacuta , ca si cum s-ar fi temut tot timpul de ceva .De la Dana , sora mai mare , aveam sa aflu ca era epileptica si se parea si ceva retarda .Eu abia ma mutasem in Bucuresti si mi-a placut sa tin legatura cu ei o perioada dar dupa ceva timp m-am mutat in alt cartier , am pierdut celularul pe care-l aveam cu tot cu cartela (a se citi "mi s-a furat") iar ei s-au mutat de asemenea in casa pe care au cumparat-o impreuna din vanzarea app parintilor si am pierdut legatura .Ne-am regasit abia acum 3 ani si ceva , la moartea celui mai mare dintre frati .Bietul de el murise tot in urma unui atac cerebral ca si mama sa cu ani in urma .
La inmormantarea lui am reintalnit-o pe Irina care era insarcinata deja in 6 luni si despre care surorile ei mi-au povestit ca se incurcase cu un tigan pe care ei il foloseau cand aveau nevoie de cineva sa le care cate ceva sau sa faca o munca grea .Cei doi nu au locuit impreuna ci doar au avut relatii sexuale din cand in cand.Asa rezultase copilul pe care il asteptau .Din vorba in vorba , m-am oferit sa le botez eu copilul , copil care nu avea nici o vina .Au acceptat bucurosi si Cezar , barbatul cu care sunt impreuna de 5 ani dar pe care l-am considerat sotul meu(ne vom cununa luna viitoare ) , urmand sa fiu anuntata cand Irina avea sa nasca .
In dimineata zilei de 4 septembrie , la ora 8 jumate dimineata , Irina nastea o minune mica , de 2400 grame , 46 de cm , scor apgar 8.Eu stiu inca lucrurile astea dar Irina nu le mai stie .Fericita si mandra ca am o finuta , l-am luat pe Cezar la un vartej de cumparaturi , cheltuind o multime de bani pe tot ce credeam ca-i trebuie unui copil , de la patut si carucior pana la suzete si botoshi , vorba aceea .Ca daca tot facem un lucru , baremi sa-l facem bine !
In aceeasi zi , chiar in ziua in care s-a nascut micuta Irinei , eu am pierdut o alta sarcina , un avort spontan.Poate asa a vrut Dumnezeu ca avea el , bunul , un plan cu mine !
Cand am vazut micuta pentru prima data , o ceva s-a aprins in mine , mi s-au taiat picioarele si mi s-a oprit respiratia , o legatura electrizanta si , cand am luat copilul in brate mi-a zambit larg .M-a topit toata .
Cand le-am scos din spital, i-am dus cu taxiul la verii mei acasa si m-am luat de dobitoc care venise fara nici o floare , cu mainile in c.r .L-am intrebat ce ar fi facut daca eu n-as fi venit si nu i-as fi adus haine copilului , o lua si-o baga in plovar?Raspuns:"N-am avut bani , nasha , ca le-am facut cinste la aia la munca !" . Adica bautura data alora era mai de pret decat copilul lui nou nascut .Mai era si beat nemernicul ca putzea de la o posta !
Acasa , Irina mi-a zis ca ii da piept copilului si dupa ce i-am explicat tot ce ar fi trebuit sa invete de la mama ei , nu mi-a dat prin cap sa-i cumpar si o cutie de lapte , ceva .Dupa cateva ore de "dadacit" , am plecat cu Cezar si cu Alexa la "mine' acasa , cu gand sa revin a doua zi .N-am putut .In urma sarcinii pierdute cu cateva zile in urma , mi-a fost foarte rau si doua zile am zacut lata in pat .Pentru ca era vorba sa o botez eu pe micuta Irinei , i-au pus numele Alexandra si pentru ca s-a nascut pe 4 septembrie iar pe 8 e Sf Maria , i-au pus Alexandra Maria.
Dupa doua zile , cand in sfarsit m-am ridicat din "bolit" , am dar telefon la veri , sa aflu ce face micuta si sa ii vizitez .Imi raspunde Luminita , mijlocia , si ce credeti ca-mi spune?"Laura , Irina e cu fata in spital de aseara ca i-a dat sa bea ceai doua zile in loc sa o alapteze si plangea tot timpul ."Tot de la ea am aflat spitalul , etajul si salonul si uite-asa am ajuns acolo .
La spital alt shoc :nenorocita nici macar acolo nu voia s-o hraneasca , n-o spala , dormea ca vaca si fuma tot timpul .Am aflat de la colega de salon ca doctorita care trata copilul voia sa-i faca reclamatie si sa-i ia copilul de la ea ca "Asta il omoara cu zile !" .Am vizitat fata zilnic si dupa lungi conversatii cu doctorita , am convins-o sa nu o ia ca am eu grija de copil .Cand am intrebat-o ce vrea , Irina a raspuns ca lasa fata in spital ca n-are cu ce-o creste si 5 minute am negociat copilul ca pe o camasa ca "Decat s-o lasi aici mai bine dami-o mie !""O vrei?""Da!O vreau .Unde creste Alexa , creste si ea ." si uite asa , in loc sa duc copilul iar la verii mei acasa , o luam la mine .Cezar m-a aprobat zicand ca de cat s-o gasim cersind pe strada sau prostituandu-se mai bine o luam noi si-o crestem .
Si uite asa a ajuns Laura , din nashica in mamica ! Da-i muta din lucruri de la ai mei veri la mine , invata Laura cum sa faci lapte praf la copil ca la Alexa am avut san.Da-i ceaiuri de colici , da-i termometre si alte minuni "tehnice" de crescut copii ! Dar mi-a dat Dumnezeu un copil cuminte , pupai-as eu talpile ca a stiut el ce sa faca ! Din 3 in 3 ore pregateam "bebeiul" si-i dadeam piticii sa pape , ii faceam baita in fiecare zi si de la 2 400 cu cat o luasem , o adusesem in 3 luni grasa ca o purcica de 4 kilograme 900 .In decembrie , pe 12 , la ora 9 jumate seara , m-am trezit cu Irina la usa si cu 3 tiganci si Ady (naturalul ) ca au venit sa ia copilul ca e copilul lor si ca ce , vreau sa vand copilul .Aflasera ei ca imi venise un prieten din Scotia si si-au inchipuit ca e rost de bani .Eram in casa doar cu copii si cu prietenul nostru , scotian , care dormea in sufragerie si care nu stia o boaba romaneste , Cezar era la munca , si au navalit tiganii peste noi in casa .Una lua copilul , alta lua hainele copilului , alta lua ce apuca .Cand m-am desmeticit eu , erau dusi cu tot cu copil si lucruri , in ciuda rugamintilor si rugaciunilor mele . Dobitoaca de vara-mea se uita ca muta.Le-as fi dat oricati bani mi-ar fi cerut pentru Sandra daca stiam ca mi-o vor da dar eram sigura ca daca fac asta o data , vor veni mereu .Si n-am dat .
In ianuarie , tot pe 12 (aveau ei ce aveau cu data asta ) , la 4 dimineata , imi suna celularul si aud vocea "scumpei " mele verisoare ca ii adusesera tiganii copilul cu cateva ore in urma si ca ce face cu ea?O mai vreau?Raspunsul meu :"Ia un taxi ca drumul il stii deja !" .Cand am vazut copilul , am inlemnit :era imbracata intr-o pijamaluta din aceea cu totul , de care poarta toti bebeii , o caciulita de panza si infasurata intr-un scutec .Va jur ca altceva nu avea pe ea .Era neagra de frig si nici voce sa planga nu mai avea .Nici un biberon , nici o imbracaminte , o paturica , nimic .Asta dupa ce luasera 3 saci mari de hainute , 2 pachete din acelea mari de pampers , caruciorul (patutul i-l dadusem eu Irinei cu gand ca il ia pt fata si sa-i fie bine copilului) .
Am dat drumul la apa in cada si am tinut fata in apa de la calduta pana la fierbinte pana a inceput sa se dezghete copilul .Am bagat-o apoi intr-un cearceaf , intr-o patura si asa am tinut-o pana am fugit la farmacie (noroc ca era una non stop pe lg noi ) si i-am putut cumpara pampersi , biberoane , lapte , ceai .
In cearceaf si-n patura am tinut-o pana dimineata , cand a deschis la magazine si am fugit sa-i cumpar copilului hainute .Pe Alexa n-am mai lasat-o la scoala in ziua aia ca nu puteam scoate bebelul in cearceaf afara .Iar se nimerise Cezar la munca .
Si iar am dat banii pe haine , alt carucior , alte lucruri ca tot ce luasera jegoshii de la mine vandusera .I-am cumparat alt patut , de data asta unul din lemn ca nu mai aveam asa multi sa-i mai iau unul pliant , scump , ranile i se vindecasera treptat , luase iar in greutate bine de tot si crestea fata ca din apa , pana la 7 luni , cand iar au navalit peste mine in casa si mi-au luat-o .Tot bani incercau sa obtina si acum pentru ca tot ei se vaitau ca e viata grea .De data asta nu au reusit s-o ia decat cu ce avea copilul pe ea , plus o gecuta mai groasa .Am plans si boceam ori de cate ori vedeam copii mici pe strada si Alexa bocea cu mine iar Cezar ne incuraja ca or sa mi-o aduca inapoi .Si mi-au adus-o dupa o saptamana jumate , tot noaptea , cu 40 de grade temperatura de nu stiam ce sa-i fac .Am dezbracat copilul , l-am bagat in carpe muiate in otet si apa , i-am bagat supozitoare antifebrile , i-am dat sa manance , i-am dat ceai la cateva minute , si am tinut-o toata noaptea pe burta mea de-mi era frica sa fac altceva .Dimineata am atipit si , cand m-am trezit , copilul dormea linistit pe mine , fara febra , fara nimik .Ce-mi dadusera domnisoarele de la farmacie in noaptea respective nu mai stiu dar stiu ca mi-au salvat copilul .
Tiganii n-au mai venit catva timp , pana a implinit Sandra un an .Veneam din piata cu copilul in brate , Alexa apucase sa intre in casa , cand , am observat eu ca in fata scarii erau doi indivizi mai colorati dar puteau fi oricine , insa nu le vazusem si pe surorile dobitocului pitite in scara .Mi-au smult efectiv copilul din brate si-au intins-o .Degeaba am strigat , degeaba am tipat ca n-a sarit nimeni sa m-ajute .M-am dus plangand la politie si m-au luat la mishto ca "Cucoana , ce-ti mai trebuie un pui de cioara?N-ai copilul tau deja?Vezi-ti de treaba !"Si mi-au zis ca nu pot face nimik pentru ca eu n-am copilul in grija legal si ca mama naturala nu face nimik .Am fost si la tigani acasa (Ce curaj pe mine!) sa-i rog sa-mi dea fata inapoi si m-am ingrozit de jegul din casa aia si de gandacii imensi ce i-am vazut acolo .Locuiau 7 persoane in 2 camere insalubre , pline de mobila (probabil furata ) , toale aruncate ici colo si jeg .Jeg cat cuprinde .(nu stiu adresa dar o pot afla ).
N-am mai avut altceva de facut decat sa astept .Si-am asteptat , si-am asteptat inca 3 saptamani pe lg cea care trecuse deja , cand m-am trezit intr-o seara cu Irina la usa , punandu-mi fata in brate :"Ia-o ."
Nu trebuia s-o iau .Trebuia s-o las sa se chinuie asa cum m-am chinuit eu dar nu m-am indurat .Trebuia sa ma duc la IML si sa scot certificat medical pt halul in care era copilul dar eram atat de fericita ca aveam fata acasa incat am uitat .Rau am facut !
Luni de zile ce au trecut am trait in scandaluri , telefoane cu injuraturi si amenintari , in teroare , pana , impreuna cu Cezar , ne-am hotarat sa ne mutam la Ploiesti .Si uite asa ne-am mutat anul asta , prin iunie , aproape fugind , fara sa spunem nimanui unde am plecat .
De atunci am fost in Bucuresti de doua ori , cu treaba , si cu gand ca Irinei chiar ii e dor de copil asa cum se vaita .Rau am facut iar .A doua oara , afland tiganii ca am venit cu fata in Bucuresti , au navalit cu satra lor , peste casa verilor mei .Cand ciocaneau si sunau la usa , cand bateau in geamuri .Noroc ca nu m-au vazut ca , pe cand iesisera din curte unii , Vecina verilor mei a deschis repede usa si m-a luat la ea impreuna cu copiii .Acolo am stat de la 11.30 am pana la 3 jumate pm , pana au disparut tiganii din zona .Injuraturi , amenintari , urlete , scandaluri .......Cand au disparut de pe langa casa , varul meu a chemat un taxi pana in curte si am fugit cu copiii pana la biroul Mihaelei(a fost membru al acestui forum) , prietena mea .Mi-am imbracat copiii in taxi , tremurand ca varga .Am stat la Mihaela pana a venit o alta prietena de m-a luat de acolo ca imi era frica sa mai ies singura pe strada si , cu un alt taxi , m-am dus la gara de unde am luat primul tren spre Ploiesti .Si uite-asa a ajuns Laura sa ii fie frica sa mai mearga prin Bucuresti , iar acasa am avut scandal dupa scandal cu Cezar .In timp ce eu muream de frica pentru viata Sandrei , Irina radea si vorbea ca sa se afle in treaba .
Si asta a fost viata Sandrei .Si totusi inca era un copil vesel , tandru , un copil care radea toata ziua si nascocea numai perle asa cum fac toti copiii ! Din doi cretini a iesit un copil perfect !
Verisoara mea nu e numai epileptica ci si cam innapoiata mintal .Nici ea si nici Ady nu sunt prea zdraveni si oricine ii vede isi da seama ca sunt cam retarzi desi nu au acte medicale care sa ateste asta ..Ea are pensie de handicap si nici unul nu are munca cu carte de munca .Surorile lui sunt TOATE prostituate cu caziere , una venind chiar din Italia unde a practicat asta iar toti barbatii din familie au caziere pentru violenta , atac si scandaluri .Sunt cunoscuti de politia din sectorul lor .Mi-e teama ca vor trimite copilul la cersit pe strazi sau la furat asa cum fac cu celalalt nepot al lor sau , cand o creste de 14-15 ani , la facut bani cu unul si cu altul asa cum fac ele .
Vara-mea acu zicea ca lasa copilul de tot la mine ca stie ca ii e bine, acu se razgandea .
Ei nu sunt casatoriti si n-au stat impreuna ci doar s-au intalnit ocazional .
Am inceput procesul de adoptie,am trecut prin controale peste controale si pe toate le-am trecut cu brio iar asistentii sociali ne-au spus de n ori ca si-ar dori sa gaseasca macar pe jumate ce au gasit la noi si la celelalte familii .
Era vorba ca parintii naturali sa fie decazuti din drepturi pentru ca dovedisem cu varf si indesat ca o meritau si...S-a trezit o desteapta de la Protectia Copilului ca sa-i mai acorde o sansa imbecilei si mi-au cerut sa-i innapoiez copilul .
Pe 27 iunie 2007 mi-au luat-o pe Sandra,seara eram internata in spital cu avort spontan si doua saptamani am stat pe calmante ,m-am apucat de fumat la sfatul medicului care mi-a dat de ales intre a fuma si a lua medicamente cu pumnul .Pe 21 iulie m-am casatorit cu Cezar sperand inca sa-mi iau copilul inapoi .
In august Sandra mea murea de dubla pneumonie desi cei de la Protectia Copilului trebuiau s-o verifice saptamanal .De pneumonie in 2007 .
Pauza ca iar sunt epuizata .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Deus spune:
LauraNicole , sunt fara cuvinte
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
rrox3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca ...........l-am iubit, l-am urat, eram f geloasa pe el, ii mai ardeam si scatoalce si batai, el era total alta fire decit mine dar copil si l-am facut sa sufere - cred de fapt ca ma invinovatesc ca daca mama nu a putut sa fie o mama buna pentru el, macar eu as fi putut sa fiu, desi eram copil, of, nu mai stiu. ............ si cu toate astea, cred cu tarie ca daca mama si tata ar sta deoparte si ar impune niste limite, el ar mai avea o sansa. ............. rox - nu stiu de ce ma implic asa, poate pentru ca nu imi dau inca voie sa fiu linistita alaturi de familia mea? pentru ca ma pricep foarte bine sa imi pun bete in propriile-mi roate? nu stiu de ce. pentru ca mama ma enerveaza ingrozitor si imi ridica tensiunea si as vrea sa ma inteleaga ca ii face rau si ca eu consider ca am scapat de rau si as vrea sa scape si el. "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Am lasat doar ce cred eu ca-i relevant. Pitzinuca ba stii foarte bine, doar ca nu vrei sa vezi ca stii. Ai vrea sa fie si el OK ca sa nu te mai simti vinovata. Ai vrea sa-l stii bine ca sa poti trai fericita (nu degeaba am lasat si semnatura ta - o gasesc relevanta). Ai vrea sa-ti rascumperi vina pe care crezi ca o ai fata de el. Dar Pitzinuca nu ai nici o vina! Pentru ca atunci erai doar un copil si un copil nu poate fi facut responsabil pentru alt copil. Un copil nu trebuie sa creasca alt copil. Un copil nu are capacitatea sa fie parinte. Nu poate, pur si simplu. Nu-i poti cere fetitei care ai fost sa fi fost mai responsabila cu fratele tau. Vina nu ii apartine, nu a fost decat tot un copil abuzat si folosit de aceeasi parinti. Pentru ceea ce este fratele tau raspunde in primul rand el - fiindca este adult acum si in al doilea rand raspund parintii tai, in nici un caz tu.
Scoate-ti vina din cap si ai grija de tine si familia ta de acum. Fericirea ta nu depinde de a fratelui tau.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
nelia spune:
Conchita, , din nou bine spus. Mult timp nu mi-am explicat de ce eram atit de atrasa de mintea criminalilor, de ceea ce se intimpla cu ei pina savirseau crima, ma refer la cele premeditate... Sau de ce ma induioseaza nebunii... ah, sint oamenii care ma emotioneaza cel mai mult, numai cind spun cuvintul. La aceste doua categorii se intimpla ceva... si eu cred ca omenirea ar trebui sa inteleaga ce anume si inca nu stiu de ce.
Deus, Eckhart Tolle am citit si eu. Am varianta electronica de la Un pamānt nou - Trezirea constiintei umane, daca intereseaza pe cineva.
Rrox, eu am cartile puse aici, de aceea nu ti le-am cerut, le-am si citit pe unele, dar ai putea sa faci o lista, eventual pe PM sa vad daca ai ceva ce eu nu am?
Si legat de aceasta, m-am gindit ca poate, nu ar fi rau, daca am face un cont comun unde sa punem ceea ce, deocamdata, unele fete nu sint in stare sa scoata la lumina public. Povesti ce trebuie scrise, dar nu se pot inca citi decit in privat... Si acolo sa punem si materialele, cum ar fi carti sau articole, care ar putea ajuta fetele sa se inteleaga mai bine, pe ele si pe viata lor. Am da contul si parola la cele care scriu...
Nu stiu daca este o idee buna, dar ma tot gindeam ce facem cu fetele care citesc, ma gindesc la ele, de fiecare data cind citesc vreo poveste trista, ma gindesc cite persoane afecteaza dintre cele care le citesc si care inca nu au forta de a pune degetul pe rana - subiectul este citit de mult mai multi ochi decit cei care au scris... citesc, nu se pot expune, nu inca... dar ceea ce citesc, povestile triste ale fetelor le vor afecta fara doar si poate... si atunci au nevoie de cineva sa le asculte.
Daca nu sinteti de acord cu un cont comun, alegeti o fata participanta careia puteti sa-i scrieti... nu ramineti singure cu durerea voastra. Ma gindesc ca sint fete care, din neputinta de a se elibera de trecut, continua sa inghita nedreptati si in prezent (de la parinti, socri, sot), nedreptati care sigur, oricit de mult si-ar iubi copiii si oricit de mult ar incerca sa nu se poarte la fel cu copiii lor, e greu sa reuseasca singure... si cind spun asta, ma gindesc la mamele noastre. Pentru ca o probleme nerezolvata ramine o problema nerezolvata si atrage dupa ea alte probleme, care tot nerezolvate vor ramine atit timp cit primele, cele vechi sint tirite asa, fara solutii...
Cred ca unele au facut-o deja, s-ar putea la asta sa se fi referit Conchita cind a spus de PM-uri, chiar daca nu veti primi sfaturi pentru ca nimeni nu stie exact ce e de facut... dar macar stiti ca sinteti ascultate, si atunci cind e nevoie mare, cind disperarea bate la usa, este foarte, foarte important sa va simtiti ascultate. Si cu cit cel care va asculta este mai strain de viata voastra, cu atit va veti simti mai libere sa dati durerea afara.
Citesc ce ati mai scris in urma... de cind a fost deschis subiectul asta, ma gindesc zilnic la voi... si la noi, parintii de astazi. Si am inceput sa fiu si mai atenta cu copiii, atenta la gesturi, la vorbe, la mesajele transmise...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
rrox3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia rrox, nici eu! S-a inteles ca da? Daca da, atunci e nu! De fapt, e si da si nu... Nu, nu cred in iremediabil, dar cred ca e mult, mult mai greu sa-l refaci, desi nu imposibil. Dar cred totusi ca, undeva exista o linie, o linie foarte importanta, a suportabilitatii... pina unde pot fi impinse toate nenorocirile... daca se trece si de aceea si viata nu-i ofera conditii, conjuncturi bune individului care a fost impins dincolo de ea ca sa aiba puterea sa se intoarca dupa ce a fost trecut, se poate ca raul facut sa fie iremediabil. Mi-ar placea sa nu fie asa, sa nu spun asta, sa spun ca toti oamenii sint recuperabili, indiferent de ceea ce s-a intimplat... dar, din pacate, lumea este plina de exemple care imi arata contrariul... Stii, un picior e clar ca nu-l mai poti pune la loc, dar stii ce ai avut acolo si stiind, gasesti solutii sa-l inlocuiesti... cind psihicul este cel amputat, in general omul doar stie ca ii este, simte... dar nu stie ce ar fi fost acolo daca... de aceea, cind vrei sa-l refaci, cind te zbati ca sa gasesti solutii sa-l reconstruiesti ca sa poti merge mai departe, sa scapi de suferinta sau sa inveti sa traiesti cu ea, e greu... e foarte greu, pentru ca nu stii ce ar fi fost, nu stii de unde sa incepi aceasta reconstruire... ai modele, dar nu se potrivesc, iar la comanda nu se fac precum in cazul piciorului. Aici vad eu marea nevoie de specialisti, aici te pot ei ajuta... pentru ca, desi nici ei nu stiu ce a fost acolo, prin studii indelungate, au ajuns sa detina niste metode si niste unelte cu ajutorul carora te poate ajuta macar sa vezi de unde sa incepi si te poate acompania pe drumul inceput... spre tine insuti! |
Nelia eu cred ca depinde doar de persoana in cauza, cat de mult vrea sa fie intreg. Daca vrea si e dispus la orice pentru asta, eu cred ca orice rau este remediabil. Stii, mi-a placut la nebunie filmul A Beautifull Mind
Azi dimineata m-am trezit protestand la ceva ce ai scris tu ieri (frumos si creativ dealtfel, ai talent ), m-am trezit cu gandul asta in minte, cum ca nu-i asa, nu ne-am nascut ca sa murim. Nu asta-i scopul pentru care ne nastem. Ne-am nascut si o sa murim. Moartea face parte din definitia vietii la urma urmei.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
LauraNicole spune:
Lucrurile cu Cezar au inceput sa devina din ce in ce mai incordate .Nu stiu cum dar dupa casatorie s-a schimbat mult de tot , ca si cum ar fi crezut dintr-o data ca ii apartin si are dreptul sa faca orice .A inceput sa urle la mine din orice , era cat p-aci sa ma bata pentru ca am lasat 5 firimituri de paine pe masa din bucatarie dupa ce am mancat,din femeia care nu statea o clipa locului devenisem lenesa,incapabila de ceva bun , grasa,balena , "Cine sa se uite la tine?Nu vezi cum arati ? " .
Am pierdut 3 sarcini cu el , am facut analize dupa analize si nu mi-au gasit nimic ca inainte sa ne despartim sa aflu de la maica-sa ca el are RH-ul negativ .Dupa ce recusem prin ceea ce trecusem si numai o femeie care a trecut porintr-un avort stie ce inseamna! .
Ma obliga sa lucrez noapte de noapte , lucram cand el sforaia cu nesimtire in pat ,ziua trebuia sa fiu nevasta si mama ca nu puteam lasa copilul sa simta ce traiesc .Si au inceput sa se adune :moartea Sandrei , purtarea lui Cezar , ceea ce traisem inainte .Fumam doua trei pachete de tigari pe zi ,aveam pierderi de memorie , imi cadea parul de adunam cu pumnul.
Am facut prostia sa nu spun nimanui ceea ce traiesc si toti stiau ce casnicie perfecta am .Pana nu am mai putut .N-am mai rezistat .L-am amenintat de cateva ori ca daca nu isi revine eu nu mai pot trai asa .Urla la mine ca vreau sa-l las pentru ca mi-am gasit pe altul , ca vreau sa plec de sarantoaca ce sunt , ca ajut pe toata lumea dar eu nu ma vad ca umblu cu pantalonii rupti in c-r .
Prietenii mei de aici din Anglia se rugau de mine sa-l las ca ma omoara psihic ,ai mei nu ma scoteau din curva si panarama ca vreau sa divortez si la varsta mea,cu un copil nu ma mai ia nici dracu .
Prietenii mei m-au invitat sa vin aici cu Alexa in vacanta ,sa petrec 2 saptamani aici,departe de stres .Lui i-am zis ca vin sa fac poze pentru o revista ca sa-l imbogatesc pe idiot .
Asta a fost in octombrie 2008 .
Si atunci l-am cunoscut pe Mousi .
Stiam de mult ca zuza de Val , prietena mea , are un foarte bun prieten care nu prea a avut noroc in dragoste si s-a gabdit ea mult ca parca ne-ar sta bine impreuna si tinea mortis sa ne faca cunostinta .Satula de ceea ce aveam acasa,am refuzat mereu si Val s-a hotarat sa mi-o "coaca"
Hotarati sa mergem la una din plajele lor ,Val si Dan l-au invitat pe Mousi sa ne insoteasca iar eu am aflat cu 5 minute inainte sa-l vad ...A fost o zi incredibil de placuta .Dupa ceva convorbiri via mess am hotarat sa iesim intr-o seara impreuna si iar ne-am simtit incredibil de bine.Pur si simplu ne simteam de parca ne-am fi cunoscut din totdeauna si,desi el este foarte timid si tacut de obicei , cu mine a fost foarte vorbaret si am vorbit despre tot felul de lucruri incat Val si Dan m-au intrebat daca l-am drogat cumva ca ei niciodata nu l-au vazut asa bine-dispus si atat de vorbaret si-l cunosc de vre-o 10 ani .
El a fost logodit cu o fata,tot romanca,cunoscuta pe net , care ,dupa 3 ani si-a dat seama ca de fapt ea nu vrea sa se mute in Anglia sa traiasca cu el si asta exact inainte de nunta cu o saptamana .Patru ani s-a adancit apoi in munca si nu l-a mai interesat nici o relatie pana a cunoscut o alta fata prin prietenii mei , o fata pe care cu totii o stiam la locul ei dar s-a dovedit o adevarata scorpie si proasta ca noaptea .Tipa are 35 ani , arata de 40 , nu a avut o relatie de 7 ani si cand Val a intrebat-o cate ceva intim despre felul ei de a face sex (a incercat sa ii faca si ei poze si chestii pe care le fac eu si efectiv ii lipsea sexualitatea) asta a replicat "Dar trebuie sa ma misc si eu cand fac sex?Nu se misca doar el?"si,cand a scos-o bietul om in oras a tacut tot timpul incat ,dupa a 2a intalnire,bietul S i-a intrebat pe prietenii mei daca sunt siguri ca asta stie sa vorbeasca .Si s-a hotarat fata ca de fapt ea vrea pe cineva care sa arate mai bine (S nu e frumos si nici foarte solid ci chiar slabut,cam 170cm dar extrem de placut,politicos si cu care poti discuta despre ORICE) asa ca i-a spus pur si simplu lui Val ca ea nu mai vrea sa se intalneasca cu S .Stiti vorba ca prostul nu e prost destul pana nu e si fudul?Este exact cazul asteia !
In februarie ma hotarasem sa revin in Anglia ,cu ajutorul prietenilor mei pentru "alte poze" .
Prima zi in Anglia:
Cand asteptam sa ne lase sa coboram din avion (au fost ceva probleme si la biroul de emigrari si nu au dat voie la nimeni sa coboare asa ca vre-o 10 avioane inghesuite ca boabele de mazare in pastaie asteptau acceptul) ne-au lasat sa folosim celularele si sa anuntam pe cei care trebuie unde sa vina si cum .Pentru ca desteapta de mine am uitat sa incarc telefonul cu credit (de fapt cand mi-am adus aminte era deja mult prea tarziu sa mai gasescpe undeva vre-o cartela iar idiotul meu dormea ca ar fi putut sa imi transfere ceva credit de pe abonamentul lui dar l-a durut in domnul kur) am rugat pe o pustoaica sa trimita sms prietenilor mei pentru mine,sa stie oamenii de unde sa ma pescuiasca ca eu eram pierduta in spatiu .
In sfarsit ne scuipa afara din avionul ala blestemat,intram in aeroport si aflu ca trebuie sa astept un fel de tren (ca metroul nostru) ca sa ajungem in sala de unde ne recuperam bagajele .Dupa alte 60 de minute in sfarsit intru in posesia geamantanului meu si descopar ca dobitocii mi-au rupt un picior la el (geamantanele astea "moderne"au alea doua picioare dedesubt,unul cu rotile pe care il tragi dupa tine si un alt picior pe care se sprijina ca sa stea drept in picioare si ei mi l-am rupt pe ala sprijinatorul) asa ca ma gandesc la ce injuratura o sa-mi traga maica-mea si asta e!
La ghiseul unde ne controlau pasapoartele , un indian infect si plin de sine,incruntat de parca ii furasem gaina din frigider(nu stiu daca astia mananca gaini dar asa arata!) imi ia pasaportul , mi-l studiaza cu atentie si cu o scarba efectiv neascunsa de-mi venea sa-i fut una in gura ,imi intinde pasaportul fara sa spuna nici un cuvant si nici nu s-a sinchisit sa raspunda la salutul meu .Ori il futuse nevasta-sa si nu-l platise ori nu-l futuse si avea nevoie!
Aflam de ce am fost redirectionati pe alt aeroport si,frate da speriati de bomba mai sunt astia!Zapada care ii ingrozise atata pe englezi sa mor daca era mai mare de 2 cm dar,ce-i drept , era o ceata afara de o taiai cu cutitul.
No,si in sfarsit ,recuperata de ai mei prieteni , dupa inca 2 ore de condus(ei,nu eu ca n-am carnet si sa mor daca m-as descurca pe strazile astora ca tare intortochiate sunt) am ajuns "acasa".Am palavragit cat am palavragit si am picat lata ca dupa atatea ore............
No si eu m-am simtit super bine la intalnirea cu el dar ....nu voiam sa ma complic mai mult decat mi-e viata destul de complicata si , desi i-am dat de inteles ca-l plac si ma simt bine cu el , nu vreau sa ma grabesc si sa regret .
Cat am fost in Ro am vorbit impreuna pe net aproape in fiecare seara pana pe la 2-3-5 dimineata,ne-am trimis fel de fel de sms si ,impreuna cu Val am hotarat ca vrea sa dea o sansa relatiei noastre asa ca prietenii mei m-au chemat iar aici . Cred ca de fapt tanjeam sa ma simt iubita .Sa simt ca ii pasa cuiva de mine .
Si acum sa revenim la ziua a2a,adica vineri .Dimineata,pe la 6 ne trezim cu nebunul la usa ca a venit sa ma vada ,ca ii era dor de mine,a stat sa bea o cafea si i-a zis lui Val ca el vrea sa ma ia in Londra si sa petrecem seara impreuna ca cine stie cand mai avem ocazia!Si m-a luat , m-a dus la el acasa unde am stat toata ziua cat a fost el la munca apoi seara am iesit in oras si ne-am plimbat ca doi pustani ,ma tinea tot timpul de mana si tot timpul incerca sa pastreze contactul fizic cu mine .Ce sa spun , am avut o zi minunata!Seara ne-am intors in Maidstone,la prietenii nostri si a ramas peste noapte cu mine si,pentru prima data in viata mea am putut dormi tot timpul in bratele cuiva .Cu Cezar eram de 7 ani,nu a fost primul om din viata mea si totusi niciodata n-am suportat sa dorm cu cineva.Abia reusesc sa dorm cu Picia,pe care o tineam in brate cateva minute si apoi ma intorceam pe partea cealalta dar cu S,ma trezeam daca nu-l simteam lipit de mine .
So ! Asa ca sambata am plecat impreuna cu prietenii nostri sa-i vizitam pe cei pe care trebuia si S m-a prezentat tuturor ca fiind prietena lui , m-a tinut tot timpul de mana , a fost tot timpul atent sa nu imi lipseasca ceva si chestii de genul asta .
La un moment dat unul din prieteni a glumit ca daca tot ne iubim atat , de ce nu locuim impreuna si el atunci s-a intors spre mine si a zis ca de fapt e o idee excelenta .Si mi-am zis ca de ce nu asa ca ieri seara,in loc sa raman in Maidstone,am revenit in Londra cu dragul meu.
Si asta e!
Am sa postez cateva fragmente dinb jurnalul meu publicat pe alt forum :
Ziua a doua cu Mousi .
Asaaaaaaaaaaaaa......
"Am facut un pic de ordine ca doar e camera de burlac,nu?Si totul era pus intr-o ordine tare dezordonata ! Si doar stiti cum e romanca,daca nu are pus totul in ordine are mancarici! Mi-am aranjat lucrurile in dulapul lui asa cum mi-a zis deja de ieri,i-am aranjat tricourile pe categorii ca ma plictiseam de mor,imi fac niste sandwiciuri sa pap ca ma cam taia pe la stomac , forumesc olecuta ca doar trebuia sa-mi iau doza,nu?Siu pentru ca incepusem sa cam devin stinky , am zis ca ar fi cazul sa fac un dus .
Si-am facut o boroboataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!M-am spalat pe cap si cu samponul in ochi am vrut sa pun capul dusului in suportul ala de sus din perete si l-am pus atat de bine incat l-am pus pe langa si , dupa ce ca mi-a traznit una in cap de umblau ingerasii in pielea goala pe langa creierul meu , s-a mai lovit si dracia aia de marginea caditei de dus si............................tandari s-a facut!Am inghetat! Ii dau mesaj lui Val ca ce tampenie am facut , tremuram toata si plangeam de nervi , asta radea de mine de se strica si imi spune sa-l sun pe Stuart .Yeah right!Cum sa vorbesc cu el la telefon cand eu nici nu puteam articula vre-un cuvant?Si-l suna ea!Intre timp ii trimit sms rugandu-l sa nu se supere .Si ma suna el , razand in hohote ,intreband ce altceva am mai spart ca sa stie sa-mi puna pe lista si apoi imi spune ca glumeste si sa nu fiu copil ca totul se repara si daca nu sunt ranita atunci nu e nimic grav si ca o sa iesim seara sa cumparam ce trebuie si ca ma iubeste si ca abia asteapta sa treaca orele alea .
Si............................lui Cezar i-au trebuit doi ani ca sa ma duca sa-i cunosc familia.Lui Stuart i-au trebuit 4 zile ca diseara vom merge la sora lui iar sambata ii voi intalni parintii si pe 16 e ziua mamei sale , aniversare la care e invitata toata familia lui , unchi /matusi,veri etc si ii voi intalni pe toti .A spus ca e onorat ca familia lui sa o cunoasca pe femeia pe care o iubeste si ca nu are importanta daca se intampla peste cateva luni sau peste cateva zile ca oricum eu voi trai cu el si nu cu ei si ca e o pur si simplu doar o formalitate .
Deci se poate,nu?
Si mi-a traznit prin cap sa ...raman aici si sa incerc sa lucrez de aici si sa merg in Ro doar la vara ca sa-mi iau copilul.Stiu ca o sa-mi fie extrem de greu si o sa innebunesc fara ea dar...daca stau bine si ma gandesc , mai bine ne chinuim inca doua luni si ne va fi bine pe urma decat sa plec in tara si sa-mi pierd vremea cu cioneva care se poarta cu mine ca si cu ultima carpa .E doar o idee!"
De atunci mi-am adus si copilul (lasat la parintii mei care au mai binevoit odata sa-mi spuna cat de curva sunt ca oricum asa sunt eu ca intotdeauna mi-au placut barbatii si de asta mi-am lasat barbatul pentru altul ) ,am divortat legal de Cezar si luna viitoare pe 15 mai , eu si Mousi ne casatorim .De cand suntem impreuna am invatat iar sa rad , sa copilaresc , sa ma simt alintata,rasfatata .Cu ai mei vorbesc la telefon din cand in cand ,cu nepoata mea zilnic pentru ca sora mea face aceleasi greseli pe care le-au facut parintii nostri .Le mai trimit ceva bani , ceva cadouri dar nu mai ascult ceea ce spun .
Sunt fericita aici .Sunt acasa .Dupa 35 de ani (in septembrie implinesc 36 ) ma simt acasa .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
gina_raluca spune:
Rrox, ma intereseaza si pe mine lista de carti. Am citit mai multe carti de specialitate, dar mi-au placut cel mai mult cartile de tip autobiograpic, gen An unquiet mind (bipolaritatea care nu raspunde la medicamente), Biography of a schizophrenic girl (experienta halucinatiilor), Darkness Invisible (depresia severa) si sunt multe...