Azi e Ziua Pamantului
Prima a fost acum patruzeci de ani, un fel de www.cbc.ca/world/story/2010/04/21/earthday-first.html" target="_blank">protest/sarbatoare.
S-o sarbatorim si noi deci, poate prin cele www.seql.org/100ways.cfm" target="_blank">100 de moduri de a salva Pamantul.
Raspunsuri
Llaura spune:
Auzi xeno, tie ti s-a intamplat cumva vreodata sa faci un comentariu pozitiv despre ceva, orice in afara de ateisti hard core, lipsiti de umor si in orice caz de cea mai vaga urma de poezie?
Laura B spune:
Ma intreb si eu: oare numai in Canada si in State e mediatizata ziua asta?
La Diana la scoala s-au facut inca de la inceputul saptamanii "Ecobuddies"- grupuri de 2 copii care au hotarat impreuna sa faca cate ceva de genul celor din lista pusa de tine, Laura: sa stinga luminile dupa ei, sa inchida bine robinetele la apa, chestii de genul asta. Iar copiii par sa ia activitatile astea foarte in serios si participa cu bucurie la ele...
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
capcaunul spune:
www.blackcommentator.com/274/274_images/274_cartoon_happy_earth_day_small_over.jpg" target="_blank">Un tricou verde imprimat cu ziua pamantului nu v-ati pus pe voi?
Llaura spune:
Nu, in schimb le-am concesionat niste www.upi.com/Science_News/Resource-Wars/2010/04/14/China-strikes-465-billion-oil-sands-deal/UPI-44291271269386/" target="_blank">exploatari petroliere. Hm, s-ar putea sa fie interesant.
Zilele astea avem si procesul ratelor, meci egal so far.
Edit: astea-s serioase...mie imi place la nebunie un magazin glooooossy mai ceva ca cosmopolitanu', il primesc acasa gratis tocmai din US (desi are o super decenta editie online), se ocupa cu economia de energie si combustibilii alternativi...inteleg deci ca lucrurile nu merg ca la bani (you have to spend money to make money) ci taman pe dos, bagi decadenta ca sa scoti frugalitate, imi cam scapa logica...
capcaunul spune:
www.mining.ca/www/About_Us/Member_Companies.php" target="_blank">Syncrude Canada e un fel de frate mai mare al lui Gabriel Resources.
Cinezee spune:
din pacate in romania aceasta actiune face parte din ciclul actiunilor ecologiste , ceea ce mai trece multa apa pe samabata pana v-a invata romanu ca planeta si mediul incojurator trebuiesc ingrijite si protejate
atata timp cat in scoli si gradinite nu se accentueaza aceasta educatie ,nu se va face prea mare schimbare in mentalitatea acestui popor
cred ca daca intrebi tineretu si sau cei peste 30 ani nu au nici cea mai vaga idee ce inseamna aceasta zi si cum se ''serbeaza''
beren spune:
Eh, poate ca cel mai eficient mod de a "salva Pamantul" ar fi ceva mai radical, asa gen Peoples Temple. Nu de alta, dar sa ne amintim de "revelatia" agentului Smith (asta asa, ca sa aducem la topic si ziua, si religia, si optimismul ... ):
http://www.youtube.com/watch?v=-Na9-jV_OJI&feature=related
Llaura spune:
capcaune
Mai bine un falanster, cu b.nica sef bineinteles
A doua veste a zile au fost spectaculoasele imagini cu soarele.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Un calduros la multi ani cu ocazia aniversarii a 6000 de primaveri. Come to the Dark Side. We have cookies! |
Cand vine www.youtube.com/watch?v=62pLY5zFTtc&feature=related" target="_blank">ea la cofe ii spui ca tocmai s-au terminat prajiturelele? :))
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.