Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

felicia, incearca cu asta: http://talentedenazdravani.ro/blog/2009/12/26/povestea-dintisorului-lui-danut/

eu am scris-o pentru andrei, inainte de prima noastra vizita la dentist. si a functionat de minune. poate merge si la voi.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cristinamh sa-ti dea Dumnezeu sanatate, deja fii-mea plange ca vrea la dinti, sper s-o tina pana avem urmatoarea programare la dr! Superba poveste, ai un talent deosebit, nu te-ai interesat daca ai putea publica povesti?

Mandykisch ma bucur enorm ca ti-ai gasit linistea, sa dea Dumnezeu sa dureze cat mai mult. Mesajul tau mi-a readus optimismul, deci se pot intampla si lucruri bune, trebuie doar sa speri.

Roxi sa-l convingi pe Mihai. Ce-ar fi sa ceri si o alta parere, ca e deja cald, mai e nevoie de operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ai mei sunt mucosi in limite, mai mult flavi.ieri am fst la un mic gratar, adru s-a facut ca un purcelus, cand arunca pamant in spate, ii intra pe piele.azi am fost la festivalul florilor .

povestea cu maseluta e de tinut minte!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

felicia, nu pot decat sa ma bucur ca povestea a mers. si la voi, caci la noi a mers atunci. vezi sa-i spui si doctorului versiunea cu cautat gandaceii, daca intra in joc, eu zic ca scapati cu 400 ron in buzunar.

povestea cu dintisorul am scris-o din pacate in cadrul fostului job. a vazut lumina tiparului, fara numele meu sub ea din pacate. asta e, macar mi-am pus-o pe blog

mai am o serie... care sper sa ajunga curand sub tipar, dar mai dureaza lucrul la ea... daca imi iese... va invit de-acum la lansare .

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cristina, bravo pt. poveste. Sa ne spui cum merge dupa ce tiparesti. Si eu am niste idei la care ma gindesc de ceva ani, dar din pacate am inteles ca vinzarile de autori romani merg cam prost si ca e tare greu sa convingi un editor sa-ti publice.
Am mai comandat niste carti de autori romani de la un magazin din Canada si abia astept sa vad cum sint!

In alta ordine de idei, as vrea sa va impartasesc ceva tare trist care sa arunc putin in perspectiva toate micile noastre necazuri pe care le mai avem din cind in cind cu copiii.
Ieri am aflta ca fiul de 18 ani al celei mai vechi prietene de-ale noastre de-aici din oras a murit intr-un accident de masina pe coasta de est, unde tocmai plecase la facultate. Sint devastata si nici nu-mi vine sa cred ca e adevarat, ca asa ceva s-a putut intimplat cuiva cunoscut noua. Nu pot sa mi-o imaginez pe aceasta femeie stind la masa de sarbatori doar cu un singur baiat. Imaginea nu e completa.
Si ma gindesc ca asemenea lucruri ni se pot intimpla oricui dintre noi oricind, Ca toate scolile din lume, bani, lucruri si alte prostii pe care incercam sa le acumulam ca sa ne facem, credem noi, copiii mai fericiti si sa le asiguram un viitor nu conteaza atit de mult ca dragostea pe care le-o putem oferi in fiecare secunda a vietii lor si a noastra. Sa-i impiedicam sa zboare nu putem. Si nici sa-i ferim de ceea ce nu se sta in putinta. Dar putem sa le dam ce-i mai bun din noi atita vreme cit sintem impreuna.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

2 10, 2 10. Deci merge forumul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ne-am intors de la Herculane, excelent a fost, aparent nu ne-am ales cu nicio capusa . Am urcat un pic pe munte, Nati a fost foarte viteaza si a mers tot circuitul de vreo 4-5 ore singurica pe jos. O sa vedeti in poze dupa ce termin de despachetat.

Of, Bic f trist si ai mare dreptate!

Mandy ma bucur tare mult ca esti bine cu serviciul si cu toate! Si eu cred ca naturaletea la interviu e in folosul ambelor parti in perspectiva angajarii si am observat si ca atunci cand nu esti stresat si nu-ti doresti neaparat succesul la interviu, ajungi sa-l ai.

Roxi bafta cu angajatul! Eu zic sa accepti si un salariu mai mic daca e un loc care iti place pentru ca in timp salariul poate creste, iti poti schimba atributiile, pot apare alte avantaje.

Bafta la operatie, sper sa-l convingi pe sot atata vreme cat Roxi e din otita in otita si din antibiotic in antibiotic.

Mara sa va fie de bine gratareala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

noi ne-am intors de la Baile Tasnad, am facut baie in piscinele interioare ale hotelului(alystra) pt ca la strandurile esterioare era foooarte multa lume la doar 1 bazin functionabil, 2 sunt inca in renovare , am constatat ca Soranei ii place foarte mult apa si sa inoate asa ca e musai sa cautam o locatie pt lectii de inot, doar ca nu stiu daca ii primeste de la varsta asta.

Bic, foarte trist, langa Cluj s-au inecat de curand doi studenti anul I la automatizari, aveau 20 ani ,unul era din oras de la mine( singur la parinti),mare necaz...nici nu ma pot gandi ce este in sufletul parintilor.

Mandy, ma bucur ca a venit soarele pe strada ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy!

M-am uitat aseara la un film care m-a marcat mult, suuper sensibilos si lacrimogen, dar il recomand: Viata pentru sora mea. Superb.Dar f trist.

Io-s racita-cobza, ieri ma durea gatul de numa', dar dupaingetata papata asear, vad ca si-a mai frevenit si am trecut la faza avansata de raceala cocoalara, cu nas curgator.Bine macar ca bufnita e in parametri normali.

Lavi, abia astept pozele! m-am tot gandit la voi! Iarasi m-am intalnit cu Tudor, Filip&parintii la mine-n parc, duminica seara.Se impune un nou gratar.

Soanso- cum s afie prea devreme la varsta asta? E varsta ideala pentru a invata sa inoate.

Bic- horror.

Mara- sanatate mucosilor!

mandy- ce ma bucur ca a reintrat optimismul si via-buna la voi in casa!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Am stat 3 ore in parc la soare, am parcat copilul la bunici si m-am delectat cu o salata de ton si niste inghetata de vanilie cu topping de capsuni. Viata e buna!
Ilinca inca se mentine pe pozitie, abia asteapta ca dr sa-l scoata pe gandacelul domnul Carie din dintisor, sa dea Domnul sa-i tina gandul cel bun pana joi, cand ajungem la dentist Pana atunci vizionam poze cu carii, care mai de care mai horror.

Lavi unde ati stat la Herculane?

Noki sanatate!

Mara nici Ilinca nu a scapat de muci, cu toti aerosoli marini facuti saptamana trecuta. Exudatele nazal si faringian au iesit ok, asa ca e doar mucoasa inflamata. O sa se faca bine cand se va marita probabil

Bic groaznic, groaznic, biata femeie, ce ingrozitor trebuie sa fie sa supravietuiesti copilului, mai ales cand el dispare de tanar. E cosmarul meu cel mai mare, Doamne fereste!

Ore de inot - si la Medlife se tin. "Doar" 500 roni 10 sedinte Iar daca avea sub 3 ani, 1100 roni. O sa incerc s-o dau la Club Tenis, am inteles ca e mai ieftin dar trebuie dusa zilnic si nu stiu cine se va ocupa de ea, ca eu ajung pe la 6-7 de la serviciu.

Aveti idee unde ii gasesc Ilincai o rochita mai frumoasa pentru nunta? Preferabil din in, nu suport plasticaraiele. Am vazut ceva-ceva la Zara, dar era cam stearsa, bej fara niciun model. Iar la Debenhams era o rochita SUPERBA, cu bolero, dar aveau numai o singura bucata, ptr 3 ani Kiabi iese din calcul, au doar lucruri ptr zi.
Lavi, poate stii tu, ca din mesaje reiese ca ai mai colindat magazinele in ultimul timp (sigur mai mult ca mine).

Mergi la inceput