Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 5
corap spune:
Neata :)
Multumesc mult, fetelor, pentru adrese de cabinete stomatologice
Cu pasapoartele - cred ca la anu' tre' sa-i fac anaisei, dar parca expira in mai, asa ca o sa merg prin februarie - poate prind mai liber. Io as da cu drag suma aia de bani daca m-as duce acolo si as rezolva totul in 10 minute. Urasc cozile, mersu' la cec si la mama naibii, venit si gabi, copiii urlatori (de ai mei vorbesc ) in aglomeratie.
Io am fost aseara cu ai mei la doctorita de medicina recuperatorie - asa cum banuiam - (ea mi-a spus ca-s "ca toti copiii crescuti in bucuresti") - sindrom hiperton hiperlax, piciot plat - vag si cifoza posturala - ambii
in consecinta, sa bag kinetoterapie, hidrokinetoterapie si plaja la mare - bugetul nostru e facut praf (era deja ca Gabi tre sa-si rezolve deviatia de sept ca nu mai poate respira DELOC) - asa ca vacanta de vara asta e la constanta, la socri ; eh, poate ne redresam bugetu' in toamna. asa s-a dus visu' meu suedez ...
apropo de bugete, v-am spus ca-mi pleaca sefu' si m-am gandit la andache care-si cauta job ... din pacate am discutat cu sef' si vor sa angajeze un "low cost" (francezi - deh) asa ca... oricum daca aflu ceva din domeniu transmit!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
felicia74 spune:
ne-am intors de la mare, unde a fost super, super, imi place extra-sezonul.
A fost cald, ne-am bronzat putin, am si vizitat putin, pacat ca n-am mai putut sta, dar ILinca are la 4 programare la dentist. Al treilea pe care il incercam, deoarece mandra mea nu mai coopereaza cu niciun dr, orice i-ar face, de cand a chinuit-o o asistenta la Medlife cu o branula, ca nu-i nimerea vena (a intepat-o de 3 ori, mititica, cum sa nu-i fie frica de dr?).
Insa nu ma supar ca nu stam in weekend la mare, ca ma uitam pe drumul de intoarcere ca pe sensul invers veneau spre litoral o multime de fete "vesele", bleah! Multumesc, asa vacanta nu-mi trebuie
Am citit pe diagonala, asa ca:
Multumim ptr urari! Sper sa aiba sarcina fara probleme, ca deja a avut niste peripetii cu un dr diletant. Dar a lamurit ginecoloaga ei ca e ok.
Lavi da, am fost la cetatea Adamclisi si acolo, deoarece eram numai noi in vizita ne-a povestit paznicul o gramada. Tipul lucrase si pe santierele arheologice, si se vedea ca-i facea placere sa descrie locurile.
Denteste4kids - am fost, dar noi nu am facut mare scofala, ca Ilinca nu a fost impresionata de desene. Pur si simplu cand a vazut scaunul a inceput sa urle. Si nu i-a pus decat un pansament, nii vorba s-o doara.
Au acvariu, iepurasi si papagali (vii, desigur) in custi, masuta cu planse de desenat, jucarii gramada, wii, leagane si casuta in curte. Atmosfera e f.f.placuta. Si poti urmari interventia stomatologica pe ecran, in sala de asteptare (daca nu vrei sa stai langa el, in cabinet).
Cam mari preturile, noi nu cred ca ne mai ducem acolo.
Daca va merge treaba cu tanti asta de azi (am gasit-o pe net, era laudata ca are tact si rabdare cu copiii, dar sa vedem daca se descurca cu fii-mea). Si culmea, are cabinetul peste drum.
Melku la multi ani!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
a, si preturile la dentestet4kids sunt pe site-ul lor.
Iar ochelarii de la DM au avut viata scurta, Ilinca i-a asezat pe scoici si s-au zgariat. Bine ca n-au fost scumpi.
roxisialexia spune:
buna!
va citesc cu drag fetelor insa nu mai apuc sa raspund, acum am un pic liber.
azi am fost din nou cu lexi la budimex si dr gheorghe a spus ca dupa atata timp de tratament fara raspuns trebuie clar operata, mihai nu este de acord cu operatia a inceput cu nervii .
eu am programat-o pentru joi sa vedem cum il conving.
matei este in continuare mucitor-tusitor, nedus deloc saptaman asta la gradi, eu am fost la doua interviuri si astea obtinte prin recomandari, mi se ofera 800 de lei .
Cunoaste cineva care este perioada pentru care angajatorul este obilgat sa nu ma dea afara dupa intoarcerea din concediu de ingrijire copil? si cum pot intra in somaj? mii de multumiri anticipate
lavi ai cumparat crema contra capuselor? have fun !
cornelia multa sanatate!
meemsy multi si o imbratisare mare
mada sanatate mirunei
ina cum mai sunteti ? Frumoase foc comorile voastre , sa stii ca matei a pus pe falcute si cred ca i se trage de la ciocolata pe care i-o da sora-sa sau derivate de cioco, nu ma inteleg deloc cu tati in privinta dulciurilor exagereaza foaret mult, de paste de ex le-a cumparat o punga de iepuri tot neamul lui iepurila era la noi
mirabilis ma bucur sa te "revad", felicitari pentru micuta constance, sa fie sanatoasa si o viata plina de noroc.
mihaela 80 am inteles ca ti-ai propus sa nu mai treci asa des pe aici dar chiar asa ? ce mai faceti, a venit maya?
buluci daca ne citesti iti doresc acomodare usoara si poate intri sa ne impartasesti cum este viata asa departe
cami sanatate !
melku aniversare frumoasa, La multi ani!
dariuca cea frumoasa ce mai face?
coralia voi ce mai faceti?
alina cum a fost la control? ai reusit sa convingi cupilu?
maria cum te mai descurci?
tania ai fost sa iti faci analizele? ce mai fac kinderii?
morgano pentru trei fete frumoase.
felicia sa va fie de bine iesirea , succes la dentist.
crissy ce mai face burtica?
corap spune:
roxi, bine-ai intrat si tu... imi pare rau de lexi, dar daca dr socoteste ca asta e solutia, go for it, mai ales la cat ati tras pana acuma (adica medicamente a tot luat, mititica ). auzi, zi-mi si mie (poti pe pm) sa-mi spui ce specializare ai, ca la noi se mai angajaza si poate vad pe intern vreun post potrivit)
feli nu credeam ac te astepti ca ochelarii copiii sa nu fie zgariati
mada, soer ca miru e mai bine.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
cristinamh spune:
roxi, e in "trend" sa oferi salarii mici... asa ca m-am lipsit de interviuri aiurea. 8 mil daca ma spetesc nitel le fac de-acasa... e drept ca e greu pe project, ayi muncesti, maine nu, nu stii niciodata cat o sa ai de lucru. dar dupa cateva interviuri deastea de cautatori de sclavi mi s-a facut lehamite...
in somaj nu intri decat daca ai fost concediata cu acte in regula. acordul partilor sau demisie iti anuleaza somajul. si... daca ajungi la somaj, iti mai povestesc, ca amintirile sunt inca proaspete . la cealalta nu stiu, intreaba la legislative.
noi am fost odata la cabinetul ala de copii, acum vreo 2 ani, cand o carie mica era 150 roni... ceea ce mi s+a parut enorm. dar de consultatie nu+mi pare rau, ca a fost ok copilul. cu tratamentele om vedea, mai bine dau banii pe cadou de mituire a copilului.
dar au telefon de contact, poti suna sa intrebi.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
felicia74 spune:
am facut o laie la dr, Ilinca nu a deschis gura neam, asa ca am pierdut timpul de pomana. Cariile vor fi tratate dupa inhalo-sedare, care nu costa "decat" 400 lei. Nu am intrebat daca vor fi rezolvate intr-o singura sedinta sau mai multe. De fapt nici nu cred ca stia tipa, din moment ce nu a vazut ce are fii-mea in gura.
Sa aveti o zi buna, ca eu..
anda77 spune:
corap, multumesc pentru intentie. sunt in continuare pe piata. cat despre francez, low cost plateste, low cost o sa primeasca, iti dai seama.
ilenutza spune:
Ola, hola![hi]
Mi se face rau cand aud ce preturi astronomice se invart la copiii dusi la stoma.Din fericire noi am facut cateva vizite cand au avut afte, avem o dr super super chiar langa noi, unde mergem de dinaninte sa se nasca printisorii...
deocamdata nu am zarit nici o carie pe nicaieri dar daca o fi mergem la ea.
Feli si mie imi place in extrasezon la mare, weekendul asta nu servim tot din cauza aglomeratiei anuntate!
Imi pare rau sa aud de mamici fara job ( Cristina chiar ma gandeam la tine cum va mai descurcati).Eu deocamdata imi acopar cheltuielile cu cabinetul meu, sper sa intru si pe profit in cateva luni
1 MAI MUNCITORESC PLACUT SI RELAXANT
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
mandyksch spune:
Neata,
La noi e asa de frumos, dar din pacate nu o sa mergem decat pe aici prin zona pt ca Kriszti tuseste in continuare ca un magarus, deja de vreo 4 nopti incoace are cate o repriza de tuse de nu se poate opri.
Altfel alte simptome nu are, nu are febra, e f bine dispus, mananca bine.Sper sa se termine tusea asta odata ca ne-am saturat de ea.
Noi nu avem probleme cu dintii, si asta ma bucura foarte tare pentru ca eu cel putin am o dantura cam slabuta, cu destul de multe coronite, si tin minte ca am inceput sa merg la dentist f repede.Sper sa nu avem aceasta problema.
Ma bucur ca va bucurati pt mine , si eu nu pot sa le spun fetelor care isi cauta job ca pana la urma totul se rezolva, trebuie doar rabdare si incredere. Eu chiar doar astea le-am avut, desi uneori eram si eu in picaj cu ambele.
Cam acum un an mi-am facut o lista cu tot ceea ce imi doream de la un job, in primul rand sa imi placa pt ca altfel pentru mine e o corvoada, sa am sefi si colegi cu care sa ma inteleg bine si sa pot discuta/rezolva toate problemele in mod deschis, sa am program de lucru de 8 ore astfel incat sa pot sta mai mult cu familia, sa fie ceva dinamic, sa nu lucrez sambata/duminica si bineinteles sa fie salar bun si sefii sa ma aprecieze pentru munca mea.
Surprize: 95% din ce mi-am dorit s-a indeplinit , seful meu e un om extraordinar cu care discut de parca ne stim de 20 de ani, ma sustine, saptamana aceasta a fost iar aici (vine o data pe luna) si conducerea i-a spus ca e f multumita de mine etc etc.
Toate astea iti dau o stare de spirit extraordinara si efectiv ma simt bine in pielea mea.Am ras, pentru ca povestind la masa mi-a spus ca se bucura f tare ca m-a ales pe mine la interviu si ca a avut un feeling bun, cica m-a ales pe mine pt ca eram atat de naturala/normala si nu incercam sa il conving de diverse chestii
(Ce sa va zic...ca la interviu eram la o zi dupa inmormantarea socrului meu si a internarii tatalui meu in spital).
S-au schimbat atat de multe in bine, incat viata mea parca a fost inlocuita.Sunt mult mai linistita si increzatoare, si nu ma mai stresez atat.
Sper fetelor sa va gasiti ceva ce va doriti, pana la urma tot o sa apara.Eu cred ca e f important sa ne placa ceea ce facem, pentru ca atunci o facem de placere si cu pasiune.
S-a intamplat sa se potriveasca f bine pt mine semnatura mea.
Acu va las, ma duc sa fac ceva de mancare si sa bag o tura de haine la spalat. Va pup si va doresc week-end frumos.