Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 4
camelia_daniela spune:
Hello si de la mine...
Mirabilis, bine ai revenit ! Felicitari pentru micuta Constance si pentru mutatul in Elvetia! Poate "ne vizitezi" mai des!
Feli, felicitari pentru nunta surorii tale si pentru !
O sa merg si eu pe la DM sa ii iau niste ochelari de soare Dariei.
Noi suntem binisor, Daria a tras cu o viroza pulmonara, sa zicem (a inceput acum 2 saptamani sa tuseasca - o tuse seaca, iritanta) si o apuca tusea asta noapte , la vreo ora dupa ce adormea si o tinea langa vreo 2-3 ore, neputand sa doarma deloc. Am fost la medic, care dupa ce a asultat-o vreo 15 minute pe toate partile, a zis ca se aude ceva in neregula la plamanul stang. Am fost pe Zynnat o saptamana si acum e ok.
Eu am fost intro delegatie in Italia duminica si luni si as fi ramas acolo ... asa de cald era ! Soare, frumos, papuci, sandale, tricouri cu maneca scurta.
Am vizitat din nou Venetia si de data aceasta am vizitat si palatul Dogilor, care mi-a placut fff mult. Impresionante picturile lui Tizian, Veronese si Tintoretto, frescele, tavanele, sculptura coloanelor, fiecare fiind unica. La fel de impresionanta este Puntea Suspinelor si inchisoarea, culoarele din piatra ce duc catre aceasta inchisoare, celulele fara lumina cu paturi din lemn si din piatra
O sa pun si ceva poze cat mai curand sper...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Cami, sa-ti fie de bine vizita in Italia! (Mi-ai facut o pofta!... Venetia e unul din orasele mele preferate, din cauza ca e atat de diferit de oricare altul) Sa pui poze! Si sanatate mezinei! Si Rianna la fel cu tusea, acu' vreo saptamana si ceva... o apuca fix in toiul noptii, asa incat pe la 3-4 dimineata o leganam in brate sa se linisteasca.
Mandy, sanatate si voua! Povesteste-ne mai multe despre felul in care ti s-a schimbat viata incat sa-ti placa asa de mult, eu una am nevoie de experiente pozitive care sa ma inspire
Lavi, unde-s cartile acum, au ramas in casa parinteasca? Odihna multa sa-ti revii!
Bic, cam asa si pe la cabinetul stomatologic unde am dus-o pe Rianna. Insa fata a cooperat si primul set de plombe a fost "instalat". Avem programare in iunie pentru al doilea set.
Soanso, bine ca ai mai dat de veste. Merg acum in contul comun sa vad pozele.
lavi02 spune:
cami ma bucur ca s-a reparat Daria!
Abia astept poze din Venetia!
meems deocamdata sunt in apartamentul parintesc, partea mea de carti le voi aduce la Bucuresti cu ocazia drumurilor cu masina la TM.
Aoleu, toata colectia e cu carii?
Si mie mi se pare OK sa aiba desene la dentist, si la coaforul la care am fost cu fetele aveau desene ceea ce era un avantaj, stateau mai cuminti.
Si noi, adultii, cand avem de asteptat sau cand vrem sa ne excludem de la realitatea neimbietoare ne e mult mai usor daca citim, facem rebus, ne uitam la TV/filme, etc, nu? Atunci de ce nu ar fi la fel si pentru copii?
Mandy sper ca sunteti in linii mari bine, sanatate lui Kriszti!
corap spune:
helou, colectie...
eu am tone de munca si de-aia n-am mai scris, ca si-a dat demisia sefu imediat de deaspra si e mare jale
lavi, ma bucur ca silvioarei ii place cartea... eu imi aduc aminte cu drag ca prima carte pe care am citit-o eu a fost Mary Poppins - avea 3 pagini de poze in total. si pentru mine, chiar si al varsta asta, cel mai frumos cadou e o carte, de-aia le si dau cu drag
(cu cura stau ... ma reapuc dupa ziua anaisei, ca sa am fructe si legume mai ca lumea, sa nu bag (numai) porcarii in sistem)
m-ati cam pus pe ganduri cu dintii. cred ca tb sa le fac si alor mei un check. sa caut o clinica cu televizoare, jucarii, elefanti, orice. numai scopu' sa fie atins
si ma bucur cand mai intra cineva sa ne dea noutati
ma bucur si de imbunatatirea situatiei lui mandy, in sfarsit!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
anda77 spune:
da, am uitat sa zic, si eu ma bucur de imbunatatirea situatiei lui mandy!!! bina ca s-a facut soare pe strada ta!
corap, Dentestet4kids. http://www.dentestet.com/de4kids/cabinete-stomatologice-copii
pot sa-ti recomand si o doctorita acolo, A. Pandele, la care a fost si nic. e buna, draguta si are si ea 2 copii mici, deci e bine.
anda77 spune:
cunoasteti vreo viitoare mamica mai saraca? donez pompa san Isis Avent manuala si salteluta de-aia de infasat pe ea (fac curatenie de primavara prin dulapuri:))
cristinamh spune:
http://www.germandentist.ro/viziteaza-cabinetul/
noi am fost aici. f ok, tot asa, cu joaca intai cu ustensilele, dar pretul e sus. cu iris inca n-am fost, ea a vayut doar cabinetu de la bloc, de l aparter, cand i-am scos lu frasu un dinte... nu se mai dadea scos si am recurs la ajutor.
asta a mea e sigur sado maso, sa vedem ce facem cu ea...
reclama aia idioata la pampers tocmai mi-a sculat copilu. deci, pe langa idiotenia de pop-up, ii mai pun si sunet, nu de alta, dar daca cumva esti la birou sa te auda colegii pe unde bantui pe net. si a doua... de ce dau banii pe afisarea in subiecte care nu mai au nimic cu profilul clientului lor?!?!? pentru ca... unii fac campanii pe net cu cap, nu?
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
lavi02 spune:
'neata,
Care sunt preturile la cabinetele astea pt copii? Adica exemple de preturi: consultatie, plomba, extractie dinte de lapte.
Eu deocamdata le duc la stomatoloaga mea care in general nu primeste copii dar pe fete le ia ca sunt pacienta ei de vreo 10 ani.
Corap
Plecam de maine pana luni de 1 mai la Herculane cu cortul , inauguram cortul pe 2010
madau spune:
Neata
Hai ca vad ca pic in "trend"...ieri am fost cu Miruna la dentist pt ca si-a ciobit smaltul de la un dinte. Se juca cu un balon prin casa si in topaiala ei n-a observat scaunul de bar si a dat cu gura de el. Noroc ca n-a patit altceva. Ea e fan dentist, v-am povestit ca are deja 2 plombite puse, merge cu mare drag si nici nu ma lasa sa stau cu ea. Ieri radea de mama focului ca-i dadea cu freza sa-i niveleze fata dintelui si cica o gadila dintele . N-am dus-o la cabinet specializat, mrg la stomatoloaga noastra, care e o tipa super, ii plac copiii si are lipici la ei
Cami sa-ti fie de bine plimbarea! Poze ceva n-ai pus?
Ieri am fost cu maimuta sa-i fac pasaport, am ametit acolo, era o nebunie de nedescris. pana la urma cand au vazut ca e sala plina de copii, si nebunia cat casa, ca toti strigau, alergau, etc..si-au facut mila si pomana si au mai deschis inca 3 ghisee. Oricum ne-au uscat de bani, mie una sa dau aproape 300 ron pe un pasaport valabil 3 ani mi se pare mult, zau
In rest, daca facem abstractie ca azi mi s-a trezit mandra mucioasa si cu 38 febra, sa zicem ca toate-s bune . Pupici!
P.S. Lavi drum bun si distractie placuta!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
madau multumesc!
Eu azi merg sa ridic pasapoartele, aleluia nu mai am de a face cu ei 2 ani pana va trebui schimbat pass lui Nati. Si mie mi se pare mult sa dau atatia bani pe pasapoarte.