Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilenutza

Feli, ochelari de soare am vazut dm

revin...

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

de la dm i-am luat si nu-i mai da jos de la ochi. S-o fi vazut ieri cum arata cu ochelari de soare, cu fes si geaca groasa, parca era un raper mic

Multumim de sfaturile cu CT, sper sa avem si vreme buna, totusi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare. Am tras chiulul muuult de tot.

Si acum tare pe fuga, ma grabesc sa spun:
La Multi Ani lui Matei. Sa-ti traiasca feciorul, Roxi, mama eroina :-)

Mirabilis bine ai revenit. Imi aduc aminte perfect de tine, ca Smarandei i-a placut mult de Iulia cind ne-am intilnit acum vreo 2-3 ani. Felicitari pt. cea mica si pt. Elvetia!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

'neata,

M-am intors de la Timisoara, ieri am fost in ultimul hal de chiauneala, am dormit sub 8 ore total in 3 nopti. Azi incep sa-mi revin dupa 9 ore dormite azi noapte, dar inca nu-s chiar OK.

Am terminat de sortat cartile familiei De abia astept sa-mi aduc la Bucuresti o parte din ele.

Feli felicitari surorii tale pt casatorie si mai ales pt
La manastirea Dervent nu ni s-a parut asa frumos la la Pestera Sf Andrei. La Adamclisi mai e frumos, de vizitat orasul roman, nu (doar) tropheum Traiani. Pe mine ma impresioneaza ruinele romane, poate-s subiectiva.

Anda cam in stilul Silviei
Dar totusi nu se compara. Silvia are 23 kg la 8 ani si 135 cm.

Corap Silvia a trecut de jumatatea cartii mov primite de la tine, Baiatul din cutia de biscuiti Nu ma asteptam sa o citeasca la varsta asta, ca e mai "fara poze". Dar se pare ca e foarte misto textul, de altfel a zis si Virgil care a frunzarit-o. Silvia zice sa o citesc si eu. Asa ca multumim pentru cadoul inspirat!

Cum mai stai cu cura?
Am vazut-o la Tm pe o prietena de-a sora-mii care a slabit, tot cu nutritionist, vreo 30 kg, tot asa de-a lungul a cateva luni bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

La noi nu prea sunt noutati. Deci e bine.Serviciu, facultate, gradinita, clasicisme.

Azi de dimineata am trecut cu masina de lucul unde se ia la stanga catre gradinita si dupa ce mai merg ceva drum catre serviciul meu, se aude Sarah cu un glas mirat din spate: "mami, da' noi unde mergem???"...Mama denaturata, deh.

Anda, m-a dat pe spate Nichita! Tare dragut.

Feli- distractie faina la mare!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ma uit si eu repejor la poze.

Mirabilis ce creata frumoasa e Iulia! Constance e o bebe dulcica foc, iar tu esti neschimbata! Frumos la Lausanne.

Vazut si pozele din parc, ce a mai crescut Simon, nu l-as fi recunoscut!
CristinaMH multumim!

Madau frumoase pozele de la Sinaia! Mai zambeste si tu in poze, cred ca ti-ar sta bine! Ia exemplu de la frumoasa si cocheta de Miru!

Roxi in sfarsit am apucat sa-ti vad si eu pozele! Tare frumosi copiii tai! Si mari. Cum mai e cu cresa? Tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

pupam colectia,

am pus poze in contul comun si am avut timp azi sa ma uit la poze restante, parca nu-mi vine sa cred ce mari au crescut copilasii nostri.

am fost ieri cu Sorana la stoma- a treia incercare, de data asta spre surprinderea mea a fost cooperanta, i-a plombat o maseluta( care are deja nervul mort) nu stiu cat va rezista plomba , mai are doua pt saptamana viitoare, ne-a recomandat sa spalam dintisorii imediat dupa ce mananca dulciuri si sa incercam sa le evitam.

o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Va salut si eu din mers , sper sa apuc sa va scriu mai multe despre noi.

Noi suntem relativ ok, Kriszti tuseste, n-a mai fost racit de o buna bucata de vreme asa ca acum cu vremea asta capricioasa recuperam la capitolul boli.

In rest numai lucruri bune , atat de bune ca daca cineva acum 2 ani imi spunea ca mi se vor intampla...cred ca ii trageam o batuta. Mi s-a schimbat viata radical si imi place.

Va pup si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Si noi am fost la dentist si tot cu succese, dupa ce data trecuta nu a fost chip sa colaboreze cu igienista.
Prima oara, la 3 ani si jumatate am dus-o la medicul meu si a fost foarte cooperanta.
Apoi la aproape 4, nu a vrut cu nici un chip, iar desteapta de igienista (ca aia ii vede pe copii) nu a vrut sub nici o forma sa cedeze si sa o lase sa stea la mine in brate. Mai mult, cind fii-mea, care e drept plinsese intre timp, a zis ca se intoarce la dentist ca sa o las sa faca nu stiu ce dupa aceea, igienista a zis ca nu mai are timp acum, ca va trebui sa ne programam alta data. Avea timp, dar stiu sigur ca a facut-o pentru ca vrea sa arate ca la ea regula e regula. Eu inteleg chestia cu regulile, ca si eu le am si ma enerveaza copiii care nu inteleg ca cu regulile nu te joci, cum ar veni, dar mie ca parinte mi s-a parut ca optiunile pe care mi le punea igienista la dispozitie nu erau valide. Practic, Smaranda avea de ales intre a sta singura pe scaun dar tinuta de mina mea de pe un scaun alaturat sau a ma trimite pe mine afara, ca ea sa stea singura. Eu cred ca a ameninta un copil cu plecatul mamei, dupa ce copilul e deja speriat, e o timpenie. Asa ca nu am mai fost la dentist dupa episodul asta.
Ieri am vazut ca are ceea ce credeam eu ca e abces (s-a dovedit a fi o afta mai mare.) Atunci am hotarit sa mergem la o clinica dentala pentru copii.
Diferenta uriasa. Smaranda a cooperat foarte bine, dar cu mijloace cu care eu nu prea sint de acord, dar asta e. Adica, acea clinica e practic un loc de joaca in care se mai uita si cineva prin gura ta. Sint televizoare peste tot, inclusiv deasupra scaunului de dentist!!! (JEEE-ZAS), primesc un cadou la sfirsit, un t-shirt daca vin prima oara, a primit si un balon. Pot sa primeasca casti pentru a asculta sonorul de la film in timp ce le umbla prin gura.
Deci totul bazat pe indobitocire pentru a-i face sa uite de fapt de scopul principal pentru care sint acolo. Ma rog, eu una prefer linistea de la cabinetul unde ma duc eu, dar e clar ca la copii functioneaza "acadelele" vizuale si reale.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

e normal, mai bic, daca as avea clinica dentara pt kids as face la fel. si tu. ce alegi: sa-ti stea medicii cate o ora pt un control la un copil, cu plansete, nervi, rugaminti si in consecinta tracasarea medicului sau cu pacaleala in care acelasi control dureaza juma de ora sau un sfert si toata lumea e fericita? si unde l-am dus pe nic e la fel, au televizoare mari pe tavan, deasupra scaunului, maimute pe post de freze si tot asa. nichita practic s-a controlat singur. l-a pacalit dentista ca acolo ne jucam de-a corabiile si "uite ustensilele astea (furtunele alea din care tasnesc apa si aer) cu care faci valuri, poftim, apasa singur pe ele, acum bagati-le singur in gura si apasa (si nichita s-a executat), haha, nu e cool?" cam asa era doctorita si mie mi-a placut. apoi i-a dat oglinda aia stomatologica sa si-o bage singur in gura si sa se prefaca ca inspecteaza toata nava. si in timp ce asta isi invartea oglinda in gura, ea a vazut tot. gata, consultatia s-a terminat, sa va zic concluziile. cam asa. in caz ca trebuie sa si umble pe dinte/masea, atunci ii inhalo-sedeaza.
ma enerveaza reclama aia la pampers de mor. nu se poate sa-si execute publicitatea fara sa ne afecteze? nu mai pot pune cursorul prea in dreapta, bara nu-mi mai merge, de-astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mirabilis sa iti traiasca micuta Constance. Si sa va fie de bine mutatul in Elvetia. Iar faptul ca traiesti hai sa zicem la tara dar aproape de oras mie mi se pare de vis....

Lavi odihneala placuta!

De dus la doctor nici nu se pune problema la noi, missa refuza tot. Si cand o fi sa fie nevoie...nici nu vreau sa ma gandesc... Am vrut sa o iau azi cu mine la spital sa il vada pe bebe si nici nu a vrut sa auda, cica o ducem cu vrajeala....Si zau de am mintit-o sau pacalit-o vreodata!

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput