Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 22
lavi02 spune:
Pai Next nu-i american, e englezesc, taxa e 5 EUR. La Boutique magique e cam scumpa, 13.9 EUR.
Astia, ultimii, nu au Ro pe lista.
bb_alinus spune:
Lavi, pe siteul next ce mi-ai trimis preturile sunt in usd....deci nu esti pe siteul englezesc! Next e englezesc dar are reprezentanta in mai toate tarile. Trebuie sa selectionezi tara care te intereseaza....eu asa stiu.
Si nu pe toate reprezentantele sunt aceleasi produse!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
lavi02 spune:
La Next aici:
http://search.nextdirect.com/shop/att147a2/2/gatt2/8/gatt2/4/cat/147/0?x=1&nxti=1&nxtv=6100&lang=en&country=ro&curr=eur
eu vad preturile in EUR.
bb_alinus spune:
Scuze ca monopolizez subiectul, bine ca e pe sfarsite.
Lavi, deci esti pe drapel american, so nu cred ca livreaza in EU doar pe 5 eur. Dar cum ziceam, si daca livreaza preturile sunt mai mari deja la produse.....
Editez, acum nu il mai vad deloc daca dau cick, dar inainte ma trimitea la next USA....si vedeam preturile in US
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487Povestea nasterii Amaliei[/url
lavi02 spune:
Eu vad drapel romanesc in coltul din dreapta sus. Pe bune. Si preturile in EUR. Am bagat rochita in cos si atat imi arata; 61 EUR + 5 transportul. In fine, poate se uita dupa IP, sau dupa cum sunt logata cu contul meu.
Mutlumesc mult pt ajutor si imi cer scuze de la toate mamicile neinteresate de problema
Ma duc la ca e trecut de 12 naoptea si la 7 ma scol.
bb_alinus spune:
Ok, hai ca m-am conectat pe siteul UK, si uite-o pe Nati asa :
http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/102/2
Dar da, cam scumputa....
PS: daca dau click acuma pe linkurile tale nu pot sa deschid deloc Next!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
lavi02 spune:
Mie imi apar preturi de la 91 la 101 EUR la rochita asta, de pe link-ul meu (Next International). Cand sa o bag in cos imi da o eroare.
La site-ul UK apare cu 56 lire.
meems spune:
Fetelor, daca gasiti ceva pe site american, eu va stau la dispozitie cu adresa. Puteti comanda sa vina la mine si eu va pun pachetul la posta pentru RO. Valabil pentru toata colectia! Fara nici o jena.
bb_alinus spune:
Lavi, cred ca lira engleza si-a revenit, si 56GBP inseamna cam 90 eur ( n-am verificat pe convertor). Si mie pe siteul olandez de la next imi da 91 eur cand o pun in cos.
Sincer mi se pare scump, mai ale ca e o rochita pe care o va purta doar odata.
lavi02 spune:
Da, lira e 6 Ron si ceva, EUR 4 Ron si ceva, cam acolo pusca.
Si mie mi se pare scump mai ales ce sa mai zic dupa masurile de austeritate care se varsa la noi una dupa alta.
Mai avem o nunta pe 22 mai (dar si de ar avea rochitele nu li le-as da, prefer sa fie purtate in premiera cand cununam ca nu se stie ce varsa pe ele etc) si vor mai merge in iulie la un botez. Mai precis la Oana M- fosta vecina a ta, a nascut duminica o fetita!
Meems multumesc!
Alinus multumesc din nou, acu chiar ma duc la dus si nani!