Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinamh spune:
felicia, merci. ma bucur tare mult ca v-a folosit, chiar n+am avut feedback pe poveste (in afara de al meu). colegii de birou au zis ca-i horror cand au citit-o prima data... sefa mea s+a uitat chioras, ca bagam copiii in sperieti.
si tare ma bucur ca s.au inselat!
tinand cont ca ai economist 4 bulioane, pai ai de-o petrecere pe cinste . acum la modul serios, cel mai mult mi-ar prii un comentariu la poveste, ca merita incercata si de ce . nu se stie niciodata...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
lavi02 spune:
La multi ani Anais!!! Fetita frumoasa si dulce cu codite, fosta nazbatie sefa in tinereturi !!!
Sa va creasca mare, sa fie sanatoasa si sa va bucurati din plin de familia frumoasa oe care o aveti!
Crissy ma bucur tare mult ca placenta s-a ridicat si ca vine o surioara pt Elise! (Dar sa stii ca si daca venea un fratior tot ma bucuram!)
Meemsy nu mai stiu cu ce cont trebuie sa ma conectez ca sa vad pozele tale? N-am mai reusit sa vad de mult poze de la voi.
Inca n-am citit stirile, din ce va aud pe voi mai bine sa nu.
catutza spune:
La multi ani Anais!
Cora, sa va traiasca mezina, sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii
felicia74 spune:
la multi ani Anais! Corap, sa te bucuri de fetita ta haioasa!
Cristina cu siguranta postez si pe blog
Ma duc sa spal aragazul, ca eu asa fac atunci cand ma enervez, ma apuc de treburi casnice. Iar cred ca stirea cu salariile taiate o sa ma faca sa curat toata casa
corap spune:
Multumesc de urari! sunt cam de alergatura dupa cadou (pana la urma nu i-am luat papusa hidoasa pe care o voia.)
si acu-s pe barcade la serv, ca n-am putut sa-mi iau liber, ca sefu' 1 e la paris , sefu 2 se cara, deci pierde timpu, freaca menta si asteapta sa expire preavizu', un coleg si-a programat 2 zile de concediu inca de prin ianuarie... da' ce-as mai fi stat acasa cu fata mea
ma intorc la trebi si va multu muuuuuuuuuuult de urari!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
Bic spune:
Mey, astia ori sint imbecili, orit sint prosti.
Ori am eu o problema cu sistemul medical in general (ceea ce s-ar putea sa fie adevarat, pt. ca eu nu am incredere deloc in medicii de medicina vestica.)
Mergem la pediatru azi si asta imi propune sa incerce manevra aeea f. dureroasa de a=i pune cotul la loc Smarandei. Asta fara sa stie sigur daca e dislocat si dupa ce la urgenta mi-au spus ca nici vorba de dislocare. L-am trimis la plimbare pe medic si ne ducem din nou miine la ortoped. Cum mey sa chinuic opilul cind nici macar nu stii? Atunci daca e dislocat, de ce mi-ati lasat coplul in durere trei zile si nu i l-ati pus la loc de luni???
Vai cit ma enervez si ma stresez.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa
lavi02 spune:
Mey, dar ce ortopezi si radiologi aveti voi daca nu se stie clar ce are copilul la manuta? Ca doar nu e cine stie ce boala misterioasa nemaiauzita si nemaivazuta, e ori fractura, ori luxatie, ori entorsa, de-astea... ma gandesc ca de-aia ai o diploma in ortopedie sa poti pune un diagnostic la asa ceva...
Ceva antiiflamatoare i-au dat sa ia?
Si Silvia are un coleg care a sarit de pe varful toboganului la aproape 9 ani!!! si are entorsa, trebuie sa stea cu piciorul imobilizat 2-3 saptamani. Zice mama lui ca s-a plictisit din prima zi, nu are voie sa puna piciorul in pamant, in week-end au reusit sa-l scoata in parc, l-a dus tatal lui in spate dar cam greu ca are 35 de kile.
Au facut concurs care sare mai nu-stiu-cum.
maria_alexia spune:
La multi ani, Anais dulce si fermecatoare! Sa ai parte numai de bucurii !
Hmmm, m-ati pus pe ganduri. Ai mei fac zilnic concurs de sarit din varful topoganului . E drept ca e din cel mic, de casa, si sar pe saltea gonflabila... Nici nu ma pot uita la ei cat sunt de zburdalnici cateodata, dar sunt convinsa ca ingerasii lor sunt super-ocupati.
Btw, oare v-am povestit de saltea? Habar n-am de ce i-a trebuit lui tati sa cumpere saltea gonflabila de 2 persoane, paturi avem destule, inclusiv pentru musafiri. Dar ca suport pentru sariturile lor si descarcat energia debordanta e inegalabila!
...chit ca mi-a blocat complet o camera... (in care coexista cu topoganul, casuta de joaca...) Iar in sufragerie avem cortul de plaja, tot pentru joaca lor. Casa noastra ajunge in curand mai dotata decat cluburile pentru copiii .
Dar daca tot s-a incalzit si suntem mai mult pe-afara, cred ca o sa fac ceva restructurari. Adica... mut toata harababura in curte. Unde mai lipseste o piscina, sa fie tacamul complet .
cristinamh spune:
vrem si noi o felie de tort ... anais!
maria, cu salteaua aia io sunt patita... andrei a sarit, si-a sarit, pana s-a dezechilibrat si-a sarit aiurea cu capul in calorifer. nu povestesc continuarea...
in schimb, ca sa te incurajej, io cu frate-miu faceam concurs de sarituri de pe sifonier in pat . suntem intregi si dupa 20 de ani. fizic.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii
madau spune:
La multi ani Anais!!! Sa fii sanatoasa!
Cica scad si alocatiile pt copii, ca tot erau prea mari...si apoi ce nevoie au copiii de bani. Vorba Feliciei...ma duc sa fac curat, sa-mi mai potolesc nervii
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX