Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Anduco, draga, ti-as da apa la moara cu Bocu' tau ca am vazut ca taaare esti suparata pe politichia romaneasca de ceva vreme, da' nu stiu nimic, habar nu am cine e astia si de ce te supara (banuiesc, doar.)
Asa ca stau pitita.
Daca te consoleaza cu ceva, si orasul meu minunat trece prin niste momente super nasoale: crime, ganguri, mai nou si o actiune violenta de spargere a ferestrelor magazinelor din centru de catre un grup imbecil si prost, asta la doar citeva zile dupa ce un membrii unui gang a impuscat un tinar de 19 ani in partea "bogata" a orasului, iar tinarul nu avea nimic de-a face cu grupul respectiv.
Fiind oras mic, toate vestile astea ne sperie, pentru ca nu ai unde sa te pierzi, ca in Bucuresti. Aici totul e linga noi, practic.
Partea buna, totusi, este ca de cind s-a petrecut crima aceea, cetatenii s-au trezit din amortire si sint hotariti sa faca ceva ca lucrurile sa se schimbe. La ultima adunare de consiliu, au fost prezenti mai multi oameni din oras ca niciodata.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-ati binedispus de dimineata.

Feli si socrul meu acum cativa ani a felicitat-o pe o prietena de-a soacra-mii pt sarcina. Si mie mi s-a oferit locul in metrou cand eram cu o bluza de-asta evazata cum se poarta de cativa ani.
In afara de solutia cu abdomenele mai stiu eu una -

Bic durere faza cu dumneavoastra si fiul dumneavoastra.
La fel si Virgil cand am fost prima data in vizita la unchiul meu a crezut ca nevasta-sa e soacra-sa. Pana a vazut-o si pe adevarata soacra. Noroc ca n-a comentat nimic.

catutza tare frumoase pozele din parc! Multumim.
----------
Azi dimineata Nataliei i s-a casunat brusc ca nu vrea la gradi. dar rau, cu scandal mare. Motive:
-ne pune sa lucram
-cand ne jucam si vine ora mesei ne pune sa strangem jucariile chiar daca nu ne-am terminat jocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele din parc, mie imi pare rau ca a fost urat afara si ca nu ati venit mai multe, dar poate ne mobilizam si ne intanlim, mai ales acum ca e frumos afara.

Lavi , am admirat pozele voastre, ce peisaje frumoase ce nmunti iar fetele au crescut mult, adevarate domnisoare!

Mara , pune poze cu Mara sa vedem noi daca e mare sau micuta

Bic , o mai doare mana pe Sma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Io ma simt ceva-ceva mai bine, am executat aseara un ceai de cimbru cu chimen, exceptional. Am baut 4 cani.Cica ceaiul de cimbru e bun la tuse. Ofi, nu zic nu.

Faine pozele de la intalneala. Mari copii avem!

Maria- ce au votat senatorii in comisia de specialitate (chiar si-n plen) are fix importanta zero atata timp cat Camera Deputatilor e camera decizionala. Nu cred ca va trece o asemenea propunere. Nu ca nu mi-ar surade o noua zi libera.

Bic- chiar ca nasol sa stai intr-un oras mic si in mod clasic cuminte si brusc sa se schimbe situatia in rau.Chiar, cum mai e manuta Sma(c)-ului drag?

Ma duc sa-mi termin cafeluta.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Neatza . Pe la mine in birou e pustiu, lumea isi petrece long-weekends prin toate zarile europei. Ce-nseamna sa ai low-cost care sa te preia de la marginea targului !

Noki, la noi combinatia tei + soc + cimbrisor e sfanta la raceli cu tuse. Ceaiul de chimen e bun, dar face o pofta de mancare... Sanatate !

Bluzele astea largi, lungi si cu talie inalta nu-mi inspira nici mie altceva decat . Noroc ca eram cu dl sotz la cumparaturi cand mi-a dat prin cap sa probez asa ceva - mi-a interzis categoric, ca nu vrea sa inceapa lumea sa ne felicite si sa intrebe cand vine bb3 (cum au patit recent si niste prieteni de-ai nostri ).

Mergi la inceput

Aoleu, Maria, nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului. La mine la fel, multa lumea e plecata, eu de abia ma adun dupa relaxarea de la munte... mi s-a facut de o vacanta dar pana la "vacanta mare" mai am 2 luni.
Pe de alta parte in ultima luna si ceva am tot fost plecata in week-end-uri: de 2 ori la Timisoara, de 2 ori la Alba, Herculane, excursia de 1 zi la Cheia, n-am mai stat un we intreg acasa din 15 martie. Asa ca tot ce inseamna curatenie, spalat rufe si cumparaturi se fac pe apucate seara in timpul saptamanii, n-am mai gatit de nu stiu cand... Sunt cu casa varza. Plus facut si desfacut bagaje.

Pe de alta parte nu ma las profitam de vremea buna si incercam sa iesim si in we urmatoare. We asta si cel de pe 5 iunie mai sunt programate acasa in care trebuie sa fac si curatenia de Pasti mai bine zis sa spal geamurile, balconul etc.

Mergi la inceput

Noki si ceaiurile de coaja de salcam si de muguri de pin e bun pt tuse, pe langa cel de cimbrisor/cimbru. Combinatia pin + cimbrisor e delicioasa
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Proba de... microfon
La noi toate bune, bb in grafic si jucaus, placenta s-a ridicat frumusel fata de eco anterior

Cristina 24 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina, repet ce-am zis deja pe mess: Yuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Cristina , sa fie intr-un ceas bun caruciorul roz

Noki , sa nu ma uiti cu traseul ala cand ai tu timp...

Mergi la inceput