Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimi burticute
maribell imi place la nebunie semnatura ta: AMR CAT SE POATE DE MULT
adevarul estca si eu as mai tine-o pana la 5 ani

fetelor aseara mandra mea a fost cam agitata, ea care in general noaptea dormeaaaa pana a doua zi de dim la 10.
aseara s a tot foit si m-a batut la loc comanda
sper sa nu ii treaca ceva prin capusor sa iasa cu nasucul la aer
Onana, eu incep de pe acum sa scot motatele si sa te felicit cat poti fi de curajoasa , eu daca as fi fost in locul tau nu cred ca mai puteam sa merg cu o zi inainte si la infrumusetare, mie imi este frica dupa acum

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Sabina chiar vroiam sa te intreb daca au aparut colicii dar m-am ingrozit la ce ai povestit
saracutele nu le trece cu nimic?
uite iti vand un pont : prietena mea ii calma colicii cu feonul. il punea deasupra burticii si aerul ala cald il calma pe baiat.
sau mai fac astia la tv reclama, parca espumisan l se numeste, parca asa nu mai tin minte exact

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

acum vad ca au reactionat cat de cat ok la sab simplex. am sa vad dupa 2-3 zile cum sta treaba si mai luam si altele la rand. Iustina mai e cum mai e, dar la Ekaterina e jale, ieri de la 4 dimineata pana la 12 noaptea nu cred ca mi-a dormit o ora legat. Dupa sab simplex a dormit de la 12 la 2 si de la 2 la 7.30 si acum doarme de la 8.30. sper sa fim pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna ziua dragele mele!Va multumesc din suflet pentru urarile lui Denis!!!
Felicitari MURICA,sa-ti traiasca printesa,sa fiti sanatoase!!!
La multi ani sarbatoritelor....cu intarziere!!!
La multi ani tuturor sfintilor si sfintelor de azi,sa traiti cu numele!!!
La 13.30 trebuie sa fim la Spitalul Judetean la Constanta,pentru a ne vedea doctora...daca mai putem,mai stam un pic,daca nu...azi v-a fii marea intalnire cu PRINTESA!!!!!!Desi operatia de cezariana nu-mi v-a permite sa stau cu ea...decat dupa 24 de ore...daca totul decurge normal!!!
Am fost intrebata cate kg are bebelina la asa burtica...nu stiu acum cat a mai luat,dar acum o luna avea 2.319 kg!
Da....culorile patutului....desi nu sunt fan Steaua!!!
Va pup si va tin la curent cu ce se v-a intampla azi...o zi placuta tuturor!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&36+cuMELISSA
AMR...1 ZI SAU 1 SAPT.MAXIM!!!

Mergi la inceput

Aniska iti tinem pumnii
daca vrei iti lasnr meu d tel, eu sunt toata ziua acs, rspectiv pe net si le pot anunta pe fete

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Maribell din pacate nu pot renunta la lucru. Tre sa mancam si noi si piticii. Marele noroc e ca lucrez de acasa. Mama vine si ea cand si cand, asa cum poate ptr ca lucreaza, soacra sta mai mult cu Alex, nu ma plang, ca tre sa iasa si copilul afara, asa ca imi este de ajutor.

Sorana ce putin mai ai pana la marea intalnire. Nasol ca v-au vandalizat liliacul, al nostru nu e asa la strada, chiar ma uitam ca a inflorit. Cat despre soacra ce sa zic. A mea ieri imi zice fi-mea mama am mancat salata in cismigiu, ce salata mama, de pe jos. Sa imi vina rau. La care soacra-mea senina imi spune, ca i-a cules laptuci si i-a dat copilului sa manance de pe jos. Imi venea sa o strang de gat.

Tu cu cine lasi copilul cat esti la spital?

Alexandra este foarte atenta cu surorile ei, mereu cand vine acasa de afara le pupa, le mangaie, ma ajuta sa le fac biberon, daca plang fuge la ele, imi da pampersi, hainutze, imi da drumul la robinet la baie sa curga apa calda pana ajung eu cu fetele sa le spal la popo. Dar sunts i momente cand face crize, de ex sa nu le sterg cu servetele ei sau sa nu stau cu ele la ea in camera, sau le aprinde lumina,sau le tranteste ceva dupa ce eu abia le-am adormit. E drept ca sunt rare momentele si cand e ea obosita si ma mai enervez si eu, ca deh ma ajunge si pe mine oboseala. Ieri am fost la un pas sa lesin cu Ekaterina in brate noroc ca era Silviu langa mine. Nu stiu cat vor mai tine toate noptile astea, la Ale nu a fost asa, nici nu am stiut ce sunt aia colici.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina, vad ca soacrele astea se intrec care mai de care la nefacute, nici cu a ta nu mi-e rusine, are talent V-as povesti mai multe de a mea, dar zic sa nu fiu rea..

Super ca Ale e asa cu piticele, acum mai are si ea momentele ei cand nu-i convine una-alta, e totusi un copil, sa nu-i cerem prea mult...Desi e greu cu rabdarea cand esti nedormit, eu una fac urat la oboseala..

Pe Matei il trimit din seara asta asta la ai mei, numai sa stea, as vrea pana duminica dar daca o sa fie tare nefericit o sa-l aduc sambata acasa si-o sa stea cu tati, bunica, etc..

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Maribell, Ale, multumim de incurajari, cat despre curaj, o fi o coincidenta dar eu am acum pulsul 110, l-am luat ca nu ma simteam bine..
Cat despre infrumusetare, e mai mult pt psihic, ca oricum dupa travaliu si nastere numai "infrumusetata" n-o sa mai fiu..data trecuta aveam un galben in obraji, de reclama..

Hai ca fug totusi la treaba, tic..tac..tic..tac

Sorana, mami de Matei si 38 + cu Tudor

AMR...1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ALE sa ne facem galerie...noi astea cu frica de nastere....pt ca si mie mi-e frica de mor, si de nastere si de perioada de dupa....

m-am rugat atat de mult sa raman gravi...si acum mi-e o frica...mama...mama.... ce ti-e si cu paranoia asta.....
wow sabina ...saracuta de tine prin cate treci....ma roc la doamne doamne sa te intareasca si sa ai rabdare sa treci peste toate....
uite multe de incurajare !!!!!!!
sorana esti tare dulce si ce efervescenta esti cu o zi inainte de marele eveniment !!!!bravo !!!!
oricum tare faza cu galbenul de reclama.....
si eu ma duc la infrumusetare luna viitoare....nu de alta , dar sa nu se sperie prea tare bbika cand m-o vedea....
eu de pe acum incep cu motatele......pt ca maine cand o sa intru deja o sa fii mamika...

HAI SORANA !!!!!
NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS !!!!

MARIA SUPER FERICITA 35 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput

mie imi este mai mult frik de perioada de dupa cezariana.
ca voi fi si taiata si cu bebe mic si daca mai imi trage si partide de colici e clarrrr

asa creste bebicu
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

SE PARE CA SI ANISHKA NE PREGATESTE O SURPRIZA....

HAI ANISHKA !!!!
CURAJ !!!!!
NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS !!!!!!

MARIA SUPER FERICITA 35 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

Mergi la inceput