Bravo SORANA!Hai ALINETTERO!Liliac mai-iun'10 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
Madamar spune:
Rosanne: ce emotie frumoasa: prima baita! Bravo! Esti deja mamica si ai responsabilitati: noi inca mai putem pierde vreme pe aici, pe forum, si ne gindi si visa daca e atit de greu, pe cit de frumos este sa fii parinte!
Bun venit acasa si sa dea Domnul ca micuta ta sa fie cumintica si ascultatoare si papacioasa!
Upsy fetele, legat de BCG - nu am fost atenta si nici nu am stiut ca importul dureaza atit de mult, eu tot mai speram sa fie in favoarea noastra stirea... ca incompetentii-si dovedesc in fiecare zi incompetenta... nu e deloc o noutate... offf.....
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Ruxi, daca vrei si ai chef pune poze la Carla in album pe webshots. Mary, sa va fie de bine party-ul; ce bine ca nu zici de bunatati ca asa mi-as dori ceva "bun" (partea mai grea e ca nu pot defini ce)... De-abia astept sa vad poze! Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Uh, ca greu se incarca... sunt insa pregatite, lansate spre incarcare! Sper sa si reusesc!
Revin cu linkul, dupa ce termin operatiunea.
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Mary, sa te bucuri de sotul intors de departe! Cat a lipsit? mary,Ana,corina, va multumesc si voua pentru urari ![]() ![]() Inchin si eu steagul... Ma pun in pat sa mai citesc putin, dupa care voi face nani. Am inceput sa adorm la ore mai normale, adica 2-3, in loc de 4-5. E bine si asa... Pupici la burtici si mamici ![]() Mira fericita 35+cu Maya Alesandra AMR 3 saptamani ![]() ![]() minunea mea |
Mira, sotul a lipsit de luni pm, pina aseara - a ajuns in jur de 1 noaptea - o dusa si-o venita pina in Germania. Timpul a trecut f usor, insa stiind ca are de condus aprox 2000 km la intoarcere, singur in masina, nu mi-a fost deloc simplu: m-am stresat destul insa am incercat sa nu vb despre asta, ca sa nu imi accentuez starea nasoala.
Acum bine ca e acasa, e cu noi si gata! Suntem impreuna iar el e ferit de orice rau!
Ma bucur pentru somnul tau mai normal, sa dea Domnul sa reusesti a ajunge la ore din ce in ce mai firesti: eu vorbesc - dupa plecarea sotului am devenit pasare de noapte si eu!
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui marylenac Am pus si eu 2 poze cu burtoiul. Sa nu va mai prind ca va plangeti de kg in plus.....iata ce inseamna sa iei 18 kg in plus....deci..ASA NU!!!! Mami de Matei nazdravan si ![]() 35 s |
ehe: uitati aici, http://family.webshots.com/album/575290035UIQkaO - si nu va cruciti! Cred ca sunt decan la capitolul kg in plus... insa nu sunt altfel decit mindra de burtica, bebe, si tot ce incumba sarcina. Cel mai rau e cu picioarele de elefant, dar va trece
ARTURICII: SA SESIZEZI CA AM POZE SI CU LILIAC:)! LIliacul de la tine sta la avatarul meu de cind ni l-ai trimis, la inceputul saptaminii!!!

Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

arturicii spune:
Mary, ce vesela esti si cat optimism arati! Tare m-ai impresionat, pozitiv, cu cata energie si bucurie transmiti!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Madamar spune:
| citat din mesajul lui arturicii Mary ![]() ![]() ![]() Nici tu nu ai somn? Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Dupa cum vezi, si cum spuneam si mai sus, m-am dereglat cumplit cu somnul si eu - Nu mai spun ce bocet am tras - in vreme ce incarcam pozele am citit pe blogul Carlei: lacrimile-mi tisneau fara intrerupere la momentul in care ajunge Carla in plina noapte la usa asistentei cifulite si cu disperare o roaga sa fie ajutata cu mulsul! Mi s-a parut cumplit si am empatizat cu biata Carla pina la lacrimi... sper doar sa auzim ca sunt din ce in ce mai bine si ea si fetele!!!
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Onana Neata dragelor!!! mai am mai putin de o zi![]() Sunt , emotii, teama, determinare, nerabdare sa-mi intalnesc baietzelul...multe amestecate...Pana una-alta, am in plan: epi inghinal, sa fiu fresh, chiar daca m-am facut acum o saptamana, pedichiura, coafor (deh, pt marea intalnire tre sa fiu frumoasa )Corina, multumim de melodie, chiar ajuta ![]() ![]() Cris, felicitari pt 38, esti pe urma mea, vad.. Sabina, cate un pt toate fetele, ce bine ca fetele mici cresc frumos, Ale cum se mai descurca in noua postura? Stiu cum e sa fii zombi de nesomn de colici, cu Infacol nu ai incercat?, la noi a avut rezultatele cele mai bune din tot ce-am incercat..Hai sa va zic ce-a mai facut socrela: am lasat-o miercuri seara cu Matei ca am iesit si noi la resto, si am rugat-o doar sa-i schimbe pampersul si sa-i dea lapticul ininte de culcare, dupa ce i-am dat indicatii precise (doar ca nu i-am scris) si noroc ca am venit mai devreme acasa, ea ii pusese lui Matei un pampers din punga lui Tudor (marimea 1 Matei avand peste 16 kgStiam ca ea nu se baga decat la plimbat copilul, altceva nu face, dar nici nu mi-am imaginat ca intr-un chilotel de pitic poa' sa bage un urias ![]() ![]() Fug la pregatiri, mai incerc sa intru pe seara sa va cat mai sunt in formula astaSorana, mami de Matei si 38 + cu TudorAMR ![]() ![]() ...1 zi |
Doamne ce-am mai ris! Aeriana rau socrela! Ma intreb sincer daca gindeste: si ma mai intreb cum a suportat Matei strinsoarea in care l-a pus bunica-sa!
NASTERE RAPIDA, FARA DURERI SI SUPER USOARA ITI DORESC!
Bebelusii nostri vor fi tizi, ai observat?:) Numai ca mie imi tot vine sa ii spun Mateo - desi o vreme am tot luat in calcul sa renuntam la Mateo in favoarea unicului prenume Tudor!
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

arturicii spune:
asa e, Mary, e impresionant ce zice Carla...
cat despre liliac, ma bucur ca ti-a placut; vazand curtea ta mi s-a facut un dor de curtea noastra din Ro.....
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
bubu30 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Ruxi, daca vrei si ai chef pune poze la Carla in album pe webshots. Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Le-as pune cu drag dar nu reusesc, imi da mesaj ca intervine o eroare.
O sa le puna cineva mai priceput dimineata.
Ruxi
35 + cu 

AMR ... cine stie ?

mai am mai putin de o zi
, emotii, teama, determinare, nerabdare sa-mi intalnesc baietzelul...multe amestecate...