"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hello, de data asta din Ct

gata, s-a terminat vacanta, back to "work"
am avut noroc de vreme bunicica, chiar daca vantul nu ne-a lasat in pace, dar i-am facut fatza cu brio, ne-am facut plimbarile si vizitele dupa programul stabilit..

Liliacule imi pare rau ca ti-e atat de greu, bine ca ai totusi o solutie de rezerva si in Tulcea e plin de flori de liliac si bineinteles ca m-am gandit imediat la tine
ai vazut dansul lui Moro pan la urma? ca il gasesti la protv pe site sau pe youtube...

Anamaria noua dr ne-a zis ca daca febra este peste 38.5 nu este de la dinti....multa sanatate puiului

am si pe Izabella, Radulescu si Paulica care au facut cunostinta cu podeaua, speram ca sunt bine!

Uve pe noi ne-a intrebat dr daca a inceput Ebru sa calce cu toata talpa cand paseste, deci banuiesc ca asa este mai bine, nu pe varfuri...

Alex sper sa-i dati de capat cu lapticul ca sa nu mai fii stresata...

LA MULTE LUNITE PUTZELOR DE TECHILA!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Elle merci mult de reteta, suna tare bine, o sa o fac si eu cand introduc si iaurtul.

Branzica cu ce o pot amesteca, merge cu fructe asta stiu, dar pot pune si cereale oare?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Selen bine ai revenit acasa si noroc cu tine ca mi-ai adus aminte:

La multe lunitze fericite ANDREI si STEFAN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Branzica cu ce o pot amesteca, merge cu fructe asta stiu, dar pot pune si cereale oare?

Salutare!

Alex, eu ieri am amestecat fructe cu cereale si branzica si au iesit cam fainoase...mie nu mi-a placut la gust compozitie, dar Maia a luat cateva lingurite...
Prin urmare, de acum cand voi pune branzica, nu voi mai folosi cereale si invers. Incearca si tu separat intr-o canuta si gusta-le... Poate doar mie mi s-au parut asa. Pupici!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Elle merci mult de reteta, suna tare bine, o sa o fac si eu cand introduc si iaurtul.

daca fructele sunt zemoase, merge sa pui si branzica si cereale .. daca nu, atunci nu pune si cereale caci va fi cam dur amestecul si nu prea o sa vrea sa-l inghita .. eva papa fructele semi-fluide .. altfel isi facea greata si vomita instant ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Fetele, sar'mana!

Pana la urma am facut o para cu o lingurita de branzica si o lingurita de cereale de orez....o consistenta nashapa rau, grunjoasa, bine ca am reusit sa ii dau totusi.

Astazi am papat asa:

07 - bibe 180
11 - mar cu banana - 200gr
14:30 - spanac cu cartof si galbenus - 200gr
18 - para cu branzica si cereale - 150gr
21:30- bibe (sper 180)

O fi bine, voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Fetele, sar'mana!

Pana la urma am facut o para cu o lingurita de branzica si o lingurita de cereale de orez....o consistenta nashapa rau, grunjoasa, bine ca am reusit sa ii dau totusi.

Astazi am papat asa:

07 - bibe 180
11 - mar cu banana - 200gr
14:30 - spanac cu cartof si galbenus - 200gr
18 - para cu branzica si cereale - 150gr
21:30- bibe (sper 180)

O fi bine, voi ce ziceti?

lapticul mi se pare un pic cam putin, in rest e super bine.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Elle stiu ca e putin, dar nu am ce face, am epuizat toate variantele pe moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamici dragi!
Noi am reusit astazi o duminica la care visam de muulta vreme. Am iesit toti patru la o pizza si am mers la Ferma Animalelor. Am luat si laptic de la dozator si am facut branzica. Poate ca nu vi se pare ceva deosebit dar pentru mine a fost rai sa pot sta cu baietii mei o zi intreaga fara sa ma lupt cu paginile pe care nu le-am terminat.

Ca de obicei, sunt in urma cu toate. Va multumesc mult pentru urarile de ziua plangaciosului meu mic.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola gagici,
azi am cunoscut una bucata mamica si una bucata tatic foaaarte frumosi impreuna cu cei doi puiuti zambariciosi, alex si razvan. sa traiasca cu totii 1000 de ani!!!
acum suntem in salonta, am facut dus ca ma scoate sotz la restaurant (si singurele mele incaltari sunt niste tenisi verde cu roz)

hai va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput