"Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *137*"
Raspunsuri - Pagina 13
DanuKa spune:
Nu stiu cum reusiti voi , dar eu deja incep sa cedez , fata mea nu vrea fructele , nici din borcane si nici proaspete in nici o combinatie posibila incercata pana acuma , si eu ma chinui sa-i dau macar para ptr ca vad ca incepe sa se constipe
aricelul spune:
Buna seara,
intru si eu repede sa le urez sarbatoritilor de azi "la multe lunite" si multa sanatate .... nu-i uit nici pe cei care poarta numele de Gheorghe (si derivate :-)) )
In ultima saptamana nu am mai apucat sa intru de aceea o sa le urez si celor care au sarbatorit zilele acestea ... sa creasca mari si sanatosi !!!
Noi nu suntem prea avansate ....asa cum am vazut in poze si filmulete si ma bucur tare mult pt performantele dovelceilor ... dar azi pot sa ma mandresc si eu cu primul mers de-a busilea. E drept ca a mai avut ceva tentative si ca de vreo doua saptamani se ridica pe pozitie, dar nu facea decat niste miscari pe loc (in fata - in spate .... se pregatea de start ....) si a durat ceva pana a luat si startul De stat in picioare nu am lasat-o pana acum, chiar daca e mai mereu tentata, deoarece dr mi-a recomandat ca pana nu se ridica singurica sa nu o las .... deci mai avem pana la performanta asta .... iar in ceea ce priveste "sunetul cel drag si mult asteptat" se pare ca trebuie sa mai am ceva rabdare
Oricum ma bucur pt fiecare in parte de realizarile piticutilor: felicitari
Lali imi pare rau ...sper sa treci foarte repede peste aceasta etapa neplacuta
Mamideandrei ce baietel papacios ...super bune retetele
Selen- tare mult imi place de Ebru cat de energica si ambitioasa este
Alex - sper sa treaca repede perioada asta si sa-i placa iar micutei laptele
Danuta - am vazut pozele care sunt foarte frumoase
_
Maria (28.08.2009)
liliac1 spune:
Ellenuto Pupam bubitele sa treaca rapid si speram sa treceti noaptea fara febra.
Hepi nu stiu ce sa zic despre faza cu laptele procesat/neprocesat. Imi place ca esti atat de documentata si atat de bine pusa la punct si-am ajuns la concluzia ca de fapt multe sunt rele. Parca-mi vine sa nu mai dau de mancare nimic piciului
Fraguto eu am primit de la dr mea asa: testat de gusturi 2-3 saptamani. Apoi dat la cerere. Facut din belsug si vazut daca mai vrea sau nu.
Ma, poate pediatra mea o fi mai nepriceputa, nu stiu ce sa zic, dar dupa reteta ei am crescut fata si...Multumesc lui Dumnezeu, e sanatoasa. Probabil ca mai mult o va afecta aerul care-l respira decat faptul ca a papat la 6 luni lapte neprocesat.
Acum cu Radu mancam binisor masa de fructe, asa si-asa masa de legume si multumitor masa de cereale.
Lali Esti o luptatoare! Bravo! Paul se va mandri cu mama lui. Pupilici.
Danuka tinem pumnii sa se rezolve cu cele acte in timp util, nu de alta dar e pacat sa ratati vacanta.
Noi de maine de intoarcem acasa. Testez un pic terenul si daca va fi in regula...ramanem, daca nu, iar imi iau catrafusele si ma intorc la mama. Taaaaaare-s neajutorata
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
aricelul spune:
La capitolul mancare nici noi nu stam prea bine, in ciuda faptului ca se fac aproape 2 luni de cand am inceput diversificarea ... mananca foarte putin ... dar totusi fructele ii plac mai mult decat legumele ....
_
Maria (28.08.2009)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanuKa Nu stiu cum reusiti voi , dar eu deja incep sa cedez , fata mea nu vrea fructele , nici din borcane si nici proaspete in nici o combinatie posibila incercata pana acuma , si eu ma chinui sa-i dau macar para ptr ca vad ca incepe sa se constipe Mamica de Alexandru 07/09/1999 si Izabella 16/10/2009 |
incearca in combinatie cu cereale/branzica/iaurt/orez fiert .. da-i cate o fructa sa vezi ce-i place, incearca sa-i coci marul, para, eventual pune=i 2-3 picaturi de portocala/mandarina ..
stiu cum e sa nu vrea bebe sa pape .. am trecut prin asta la primul copil .. am nimerit pana la urma varientele castigatoare la fructe ... cu legumele/carnita ne chinuim si acum .. tare greu le mananca ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
DanuKa spune:
offf Liliac , nu am apucat sa citesc despre ce-i vrb dar e greu cand te simti neajutorata
aricelul spune:
Eu ma retrag ... va doresc somn usor si o noapte cat mai lunga, fara prea multe treziri
_
Maria (28.08.2009)
mamideandrei spune:
declar adormit un bebe maraicios (daca il asezam in pozitia culcat, scotea suzeta, baga mana si dai aaiiaiaiaiai), daca il ridicam in fund era cel mai vesel ; am asteptat sa se apropie de 12 sa ii dau panadolul, i-am mai scos odata mucii (si avea soro, tinand cont ca i-am mai scos la 10) si acum vad ca a adormit. poate adormea mai repede cu noi in pat dar nu am vrut pt ca deja era a patra seara in care ar fi adormit cu noi si deja cred ca se invata si atat imi trebuie sa nu mai adoarma singur, ca am incurcat-o.
ellenuta, da, eu ii fac mancare zilnic ... alta treaba n-am, alti copii n-am, la al doilea cine stie?, dar deocamdata se bucura de toata atentia mea
v-am pupat, ma bag la somn ca acus e dimineata! o noapte linistita va doresc!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
DanuKa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
incearca in combinatie cu cereale/branzica/iaurt/orez fiert .. da-i cate o fructa sa vezi ce-i place, incearca sa-i coci marul, para, eventual pune=i 2-3 picaturi de portocala/mandarina .. stiu cum e sa nu vrea bebe sa pape .. am trecut prin asta la primul copil .. am nimerit pana la urma varientele castigatoare la fructe ... cu legumele/carnita ne chinuim si acum .. tare greu le mananca .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
merci ptr sfaturi
acuma caut cereale pe net , ca in magazine nu am gasit , ceva cereale care sa le pot pune in fructe si nu doar in lapte ,
am incercat fructele si crude si coapte si singure si in combinatie , deocamdata nici mar nici banana sau para nu-i plac , se stramba la ele mai rau decat la legume , am ajuns la concluzia ca-s prea acide si de asta caut cereale
iaurt si branza a zis medicul pas pana la 8 luni dar asa sa guste ii mai dau si eu si oricum am de gand sa-i dau din cand in cand numa sa gasesc o tehnica sa-i fac in casa si eu cat de cat
chiar voiam sa va intreb , ca eu deja mi=am luat la testat iaurt de capra si de oaie si sunt bio , dar pot sa-i dau asa la Iza sau trebuie sa fie facute special ptr bebelusi ?
ca eu am impresia ca un iaurt din ala e cam greu ptr bebe
si medicul mi-a zis sa nu-i dau nimica ce nu e facut special ptr bebelusi din produse speciale lor si nu adultilor
mai testez eu cate una dar imi e si frica
DanuKa spune:
Mamideandrei , asa am patit eu cu Izabella , am luat-o cu mine in pat cand era racita si avea febra si i-am pus la dispozitia ei sanul si s-a invat asa ,apoi deja numa asa vroia sa doarma in pat cu mine si cu nasul in san si sa tzocoleasca cand vrea ea, cand o puneam in patutul ei sau incercam sa-i dau suzeta urla asta asa de cu jale ca nu ma abtineam sa nu o iau inapoi ,pe urma incet am inceput sa o pun iarasi in patut si sa ne revenim la vechiul program