Jocul cu carti 2.7

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Carmina, tu tre sa pui ghicitoare, n-am ce-ti face:)

Ti-a placut 'Femeia nisipurilor'?

Da, cred ca da. la un moment dat am luat o pauza pentru ca simteam ca ma sufoca nisipul. Care nisip? Aici era spilul. La mine daca o carte reuseste sa-mi trezeasca o senzatie atat de acuta, orice senzatie, este o carte buna. Eu mizez mai mult pe simturi decat pe forma ca sa dau o nota mare unui roman. Nu zic ca forma n-ar fi importanta dar daca nu reuseste sa ma faca sa simt ceva organic, degeaba.

Ghicitoare:
Vrea sa-si salveze iubita de la inchisoare dar pentru asta trebuie sa-i gaseasca judecatorului o (fata) virgina lucru destul de greu intr-o lume atat de moderna.

Si despre asta am vrut sa discut cu cineva, vreau inca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Ah, asta-i Dai Sijie! 'Complexul lui Di'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Ah, asta-i Dai Sijie! 'Complexul lui Di'?

E V I D E N T

Mergi la inceput

Rusia la sfarsit de secol 19. Eroul - intruchipare a nihilismului - deosebit de carismatic si enigmatic se insoara cu o invalida, pune sa fie ucisa, marturiseste (intr-un capitol cenzurat initial) un viol comis asupra unei fetite si se spanzura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Demonii...

Mergi la inceput

Asta-i.

Mergi la inceput

O carte intre "Strainul" lui Camus si "Piticul" lui Lagerkvist, despre un psihopat care cind e piinea lui Dumnezeu, cind i se urca singele la cap si ucide: probabil pe nevasta adultera, pe iubitul ei (si-al sora-sii, prostituata), pe maica-sa si se pare, in final, pe nu stiu ce nobil in timpul Razboiului Civil (din Spania).

Mergi la inceput

E vorba de "Familia lui Pascual Duarte" a lui Camilo Jose Cela.

Va rog io, primul care intra, sa preia legatura ca io-s pe fuga...plec in vacanta .

Mergi la inceput

Hai sa ne mai jucam putin (ca poimaine plec si io in vacanta:D)

Un profesor de literatura transforma cuvantul in carne. Adica tocmai ce preda 'Metamorfoza' lui Kafka si 'Nasul' lui Gogol ca se trezeste transformat in ...chestia din titlu:)

Mergi la inceput

Chestia din titlu e o...protuberanta feminina:)

Mergi la inceput