Nou stil de viata (297)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

La multi ani Diana Francesca

Bun venit pe lume Filip. Sa ai parte de o viata frumoasa.
Gabi multa sanatate si felicitari!!!

Tzuni multumim de vestile bune. Iti doresc sa o urmezi si tu pe Gabrielama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Acum raportul... 80.8. vreau sa schimb prefixul asta odata!

Eu sint cam confuza in perioada asta cu cintarul, il evit si ma axez pe training, trag de mine, sint activa, ies cu fetele afara, beau apa multa... Mai bag si prostii din cind in cind dar in mare sint ok.

Am fost cu fetele in parc si am facut poze. Mie nu imi place sa ies in poze, am groaza de pozat de una singura, mai ales asa, cu totul... In grup ma ascund dupa cineva sau bag copiii in fata :)) Dar am facut citeva poze asa, cu totul, ca sa le am ca reper. Inca sint sumo, dar un sumo mai modelat un pic :))
Am vazut in poze cit de mult au crescut fetele si m-am minunat cum a trecut timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Iaca mi-am luat inima in dinti si-am pus si eu 2 poze cu mine facute prin Feb.-Mar. 2010 ca sa vedeti cum mai arat.

Astept comentarii oneste.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor!

Am modificat in listuta. Daca sunt erori sau omisiuni, va rog sa ma trageti de maneca. Sunt la birou prinsa cu o instalare, si n-am avut timp sa respir.

M-am tinut de detox-ul meu: terci de orez si grau si salate verzi. O gustare de un mar.

Zuzi, iti zic cum fac eu terciul: o cana mica de orez integral, o cana mica de grau integral cu 3 cani mari de apa (cana mare are cam 2 cani mici ca volum - deci apa de 3 ori mai multa decat orezul + graul) + putina sare. Fierb. Sabina zicea 20 de minute, eu am fiert ceva mai mult, graul meu are coaja si nu fierbe asa repede. Sabina zicea sa mananci ori de cate ori ti-e foame. In plus, beau cam 1.5 l de ceai pe zi (mi-am ales o combinatie pentru ficat - rostopasca, anghinare, coada soricelului, musetel si inca cateva). Te-am vazut in poze, esti frumoasa si mi-ar placea sa te vad mai slaba . Am impresia ca ti-ai pierdut pe undeva motivarea, vad ca te invarti cam pe la aceeasi greutate de ceva timp. Stiu ca iarna asta ai fost mai mult racita, si cred ca asta te-a tinut mult pe loc. Poate chiar cu asta trebuie sa incepi, cu imunitatea, cu niste analize. Imi place poza cu Bella .

Happy, se vede foarte bine schimbarea . Fotografiile cu magnoliile inflorite sunt o minunatie!

Tumpi, cum esti? Mai bine? N-ai mai dat pe la noi.

Va las, ca trebuie sa ma intorc la ale mele.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Gabi felicitari!!! Sa fie bebele mancacios si cacacios si cuminte, iar tu sa te refaci repede

Zuzi ce a crescut Bella Tu ai un zambet de milioane, dar la corp... e clar ca ai nevoie sa slabesti. Sunt deacord cu Daniela. Te invarti la aceeasi greutate de mult timp si nu-ti gasesti singura modul de alimentatie care ti se potriveste tine (Vik scrisese tare fain despre "calea" potrivita). E nevoie cand ai de slabit asa multe kg. Te si sti ca ai un sprijin in mine daca te hotarasti serios sa mergi mai departe

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai, io cred ca Gabrielama a nascut in Mall, cand era la shopping... Nu de alta, dar am schimbat azi sms-uri o groaza, mail-uri, poze cu bb.... e activa tare!

PS. bebele e frumos foc (cica a intrebat deja de mine )

Va pup, merg sa va citesc

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Felicitari Gabriela ! Sa te bucuri de bebe Filip mancacios si somnoros.

Zuzi, eu zic ca e pacat sa nu te apuci serios de slabit . Ia exemplu de la Happy ca uite ce frumos a slabit.

Io-s un pic stresata de aia sunt asa telegrafica. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Felicitari Gabi si bun venit pe lume bebe Filip!

Azi mi-a mers excelent, iar vestea asta ma bucura si mai tare.
Tzuni, multumim ca ne tii la curent.

Happy, tine-o tot asa!

Zuzi, ai mai ajuns la nutritionist, parca ne ziceai odata ca ti-ai facut programare. Ar putea fi un pas bun in directia dorita.

Mi s-a timpit tastatura si nu mai pot scrie cu bold.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Bun venit Filip, Gabriela felicitari sa va bucurati de grasun si sa va bucure vietile.Refacere rapida si asteptam pozici.

Raport :stagnare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna seara!
Gabi, felicitari, sa va traiasca bebe Filip si sa va umple vietile de bucurie alaturi de surioara lui!

Liris, la multi ani pt printesa ta, sa aiba parte numai de bine in viata!

pe toate

Mergi la inceput