Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)
Raspunsuri - Pagina 6
babyangel spune:
Gravidutelor, va urez nasteri usoare maine, si pun si niste motate pt voi;
HAI LINDAL!!!

HAI MIRIA!!!

HAIDETI IEPURASI DRAGALASI CA A VENIT CALDURA SI SANTETI IN SIGURANTA!1
Vio, Nico, wapi,voi pe cand??

Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
babyangel spune:

NINOCIKAP, acuma am citit!! FELICITARI PT IEPURICA RARES SI BUN VENIT ACASA, iar tu iepuras sa fii cuminte si mancacios!

Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
CoriMami spune:
size=4] Nino!!

Sa-ti traiasca voinicelul [b]Rares Ionut[b] 

sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii![/size=4]
Mamica de 8 martie -
dulcea fetita Eliza Valentina
http://community.webshots.com/album/577280366MmlZOa
annya9 spune:
Fetelor, sunt tare suparata. Nu reusesc sa-l fac pe bebe sa pape titi. Nu am sfarcuri, nu se formeaza nici daca le trag ca pe elastic...cum intra in gurita lui se fac moi si dispar. Folosesc mameloane de la avent, insa cand il pun la san paraca-l arde. Am incercat si cate 2 ore sa-l conving...
Nu stiu ce sa mai incerc. Mai are si colici si se chinuie saracutul sa traga partulete...iar cand doarme geme tot timpul in somn...
Nu stiu ce sa ma mai fac. Maica-mea in loc sa ma ajute, ma acuza, ca nu fac bine asa, ca ar fi mai bine asa...ca sa-i dea ea...ma inebuneste!!!
...si uite-asa...nici n-am timp sa mananc cate-odata. Cred ca ma apuca si depresia, sau poate m-a ajuns oboseala...
Ma mulg in continuu, ca sa-i dau lui bebe laptic de mami...noroc cu pompa asta electica de la avent...dar si asa nu reusesc sa scot mai mult de 40 de ml la un muls.
Miria, bafta multa maine!!! Nastere usoara!!! Sunt cu gandul la tine!!! 
Mami de
Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
annya9 spune:
Hai Lindal!!! Nastere usoara!!!
Mami de
Radu Alexandru
poze radu alexandru la 6 zile
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
briza_marii spune:
Miria, Lindal bafta multa fete dragi. Nastere cat mai usoara!

Nino bun venit acasa. Refacere cat mai rapida!
Vio sper ca esti bine. Ti-am dat un PM si vad ca nu ai raspuns...
Mami de iepuras Eric Mihai
dayanara spune:
bravo nino! acomodare rapida alaturi de Rares
annya incearca sa te linistesti, zi.i mamei sa te lase in pace , fa cum crezi tu ca e mai bine, tu esti mamica lui sigur o sa faci ce e mai bine
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Annya incearca te mulgi un pic cat sa nu fie sanul tun si sa ti tu cumva mamelonul cand il bagi lui bebe in gura.
Eu asa am facut in spital si a mers. Tineam sanul cat sugea bebeluna, daca ii dadea drumul mamelonul se intindea cumva si ii scapa din gura. Si acum cand sunt plini sanii si bebeluna are gura alunecoasa de la infacol se chinuie de 3-4 ori pana il prinde. Noroc ca ea e mancacioasa si insista pana reuseste
Nu prea ma pricep sa explic...
40 de ml de la ambii sani ?
Nino bine ai venit acasa , acomodare usoara. Sa-ti traiasca bebe Rares.
Roxi - eu zic ca daca ii iei cercei cu pieticele albastre sa cauti unii albastru pal . Ce am vazut eu erau albastru intens si dupa parerea mea nu scot ochii albastrii in evidenta, din contra.
La fel cum persoanelor cu ochii albastrii nu le sta bine cu machiaj tot pe albastru. Cel putin asta e parerea mea.
Bubeluna tot ciacara e : are un ochi caprui si unul albastu
Denisa,
de bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa da ai dreptate denisa, daca e sa iau o sa iau albastru deschis
uite cate ceva despre culorea ochilor si cei care au ochii de culori diferite, tipa din poza cu ochi diferiti e superba
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1507
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ramy77 spune:
Vad ca se discuta intens de BCG. Eu una, daca as avea ocazia sa-mi vaccinez copilul azi, as face-o, asta e parerea mwea, nu vreau sa supar pe nimeni.
Sincer, n-am nici macar 1% incredere in povestile celor de la Min. San. am mai auzit ca in aprilie se va gasi vaccinul
si ...ioc. De fapt ei au zis ca mai dureaza pana la toamna rezolvarea prin import...si pana atunci? Ce facem? Ne rugam sa nu ni se imbolnaveasca micutii? Ca nici sa stai cu ei numai in casa nu poti, ca nu e vorba de o saptamana doua...
Pe de alta parte, mai am o mare dilema... copiii vaccinati in alte tari, inseamna ca nu sunt imunizati contra tulpinilor din Romania, sau invers, copiii vaccinati la noi, daca mergi cu ei in alta tara...sper ca intelegeti ce vreau sa zic...
Fetele de "afara" ce ziceti? M-am gandit la asta in ideea ca imi tot storc creierii de unde sa fac rost de vaccin...Saptamana viitoare mergfem la control la dr. neonato si o s-o intewb si pe ea. Dr. mea de fam, tot asa mi-a zis, sa mai asteptam... CEEEE?
NINO, felicitari!

, acomodare usoara si bebel cumintel si mancacios!
Merg la
si incerc sa revin
Poze Briana.