Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

uita-ti aici amprente 3D facuta la 3 ani la Lucas, care sunt ffffffff frumoase si
aici amprenta la o luna facuta de mine dintr-un aluat de sare la cuptor, care nu a iesit asa de bine. Am facut si din aluat din nisip care mi le-a spart copilul.

Anca cu Melina Isabel si Lucas 4 ani+11 luni

Cum faci aluatul de sare? E superb!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor cu BCG-ul, am intrebat si eu medicul de familie si mi-a spus ca bebeul trebuie testat inainte de vaccin, testarea cu PPD (IDR-ul pentru mamicile cu experienta)cu 3 zile inainte.
La nastere nu se face pentru ca bebeul este intr-un mediu steril, in spital, dar din momentul in care iese in lume, deja poate lua contact cu bacilul, deci trebuie inainte testat.
Intrebati si voi, sa nu faceti vaccinul degeaba.
Si eu as lua vaccinul din Ungaria, dar nu stiu daca il gasesc in farmacii.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Fetele, s-a eliberat un loc. Prietena mea nu mai vine..deci, poate veni Bluekidoo.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Citat:
citat din mesajul lui 2anke

uita-ti aici amprente 3D facuta la 3 ani la Lucas, care sunt ffffffff frumoase si
aici amprenta la o luna facuta de mine dintr-un aluat de sare la cuptor, care nu a iesit asa de bine. Am facut si din aluat din nisip care mi le-a spart copilul.

Cum faci aluatul de sare? E superb!!!!!!!!!!!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

http://community.webshots.com/user/kosscar

Reteta f usoara, poate trebuie sa faci de mai multe ori ca s-ar putea ca aluatul sa se umfle in cuptor, treb la grade mici.
ingrediente:
- o cana apa
- o cana sare
- o cana faina
- o lingurita ulei
se amesteca toate pana ce iese un aluat omogen. Se face forma, nu uita gaura daca vrei sa o pui pe perete. Se lasa pana a 2 a zi, cand se baga la cuptor la 50 grade pt 2 ore.

uita-te www.hausgemacht.tv/familie-wohnen/baby-kind/1594,64,wie-mache-ich-salzteig.html?node_id=64" target="_blank">aici chiar daca e pe germana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

Fetelor cu BCG-ul, am intrebat si eu medicul de familie si mi-a spus ca bebeul trebuie testat inainte de vaccin, testarea cu PPD (IDR-ul pentru mamicile cu experienta)cu 3 zile inainte.
La nastere nu se face pentru ca bebeul este intr-un mediu steril, in spital, dar din momentul in care iese in lume, deja poate lua contact cu bacilul, deci trebuie inainte testat.
Intrebati si voi, sa nu faceti vaccinul degeaba.
Si eu as lua vaccinul din Ungaria, dar nu stiu daca il gasesc in farmacii.

Bine ca ne-ai zis..
Am sunat si eu Dr de familie si mi-a zis sa mai astept, ca luna asta se va gasi vaccinul.
Cu alte cuv, ma stergeti si pe mine de pe lista.
Imi cer scuze..
Eram hotarata sa-i fac vaccinul, dar de cat sa-l fac degeaba si m ales ca se va gasi..mai bine mai astept.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

IOANA eu nu am zis sa nu-l faceti, ca si eu sunt hotarata sa il fac, dar sa faceti rost, daca e nevoie si de PPD, pentru testare.
Hai ca o sa mai intreb o pediatra, chiar daca medicul meu de familie e tot pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

deci pt vaccin maine am ramas 6 sa imi spuneti dc gresesc si daca mai vrea cineva, ar mai fi pt inca 3 persoane

Irinabobe
Briza
Denisa
Bumbitza
Evamika
Bluekido

mamica de Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

IOANA eu nu am zis sa nu-l faceti, ca si eu sunt hotarata sa il fac, dar sa faceti rost, daca e nevoie si de PPD, pentru testare.
Hai ca o sa mai intreb o pediatra, chiar daca medicul meu de familie e tot pediatru.

Stiu! Si eu eram hotarata sa-l fac..dar asa mi-a zis dr de fam, merg' pe mana ei.
Maine dupa amiaza o va vedea pe Justina.

POZE RECENTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

mie mi s-a spus ca idr se face dupa varsta de 3 luni...acum probabil ca fiecare pediatru cu parerea lui...ca de obicei

mamica de Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana, adriana, Mihaela ma inscriu si eu la vaccin daca faceti rost deo fiol, ca eu sunt din Bistrita. eu am vorbit cu cineva in Viena sa se intereseze daca acolo exista vaccin impotriva tbc. Astept raspuns si va tin la curent

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput