Bv Linda!Hai wapi,nino,miria,vio!Iepu 2010!(135)
Raspunsuri - Pagina 15
kossir spune:
Vladi
ca m-ai numit printre prietenele tale, si 
pentru ca ai scapat de raceala, gripa, ce-o fi fost. M-am gandit la tine si ti-am spus sanatate multa, dar nu am reusit sa si scriu
.
Bumbita, cred ca ti-am raspuns si eu cu irirtatia aceea, Sofia a avut-o peste o luna si nu i-am dat cu nimic. Ajunsese pana pe gatut, decolteu. acum a trecut, de la sine. 

Ninocikap; FELICITARI? refacere usoara, rapida si laptic mult.
Bine ai venit RARES, sa fii sanatos si papacios. Necolicos!!!!
Fetelro am citit, dar nu reusesc sa retin mai nimic.
AAAAA Dayanara esti tare cu vestea data mamei tale. Chiar ca meriti o bataita. Dar cadoul pe care i-l faci in august cred ca te absolva de celelalte greseli
.
Ella LA MULTI ANI!!!!!!! pentru GEO 

. Sa aveti o zi frumoasa. Geo 
.
LA MULTE LUNITE pentru toti bebeiii care au trecut pragul primei sau celei de-a a doua luni in ultimele zile. Sa fiti sanatosi si norocosi 

http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Roxana tu tii regimul asta cand vrei sa slabesti, sau acum? Alaptezi???????
ioanaa28 spune:
LA MULTI ANI !!! CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI GHEORGHE !!!

HAIDE VIO !!

HAINE MIRIA !!!

ASTEPTAM VESTI!!!
LINDAL, TU CE FACI MAMICO?
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
kossir spune:
Noi suntem bine, crestem, "vorbim", radem, dupa baie la masaj, pe care il adora, scoate niste sunete de ne da pe spate. Radem cu lacrimi, eu si Mihai si o tinem asa pana ingheata biata fata. Ii place si ei de numai. Insa avem o problema, doarmeeeee noaptea de la 9 la 6 dimineata cand se scoala, trage de cateva ori si adoarme iar. Pana pe la 10 cand mananca bine. Apoi nu mai doarme mai deloc, pana seara. Reprize scurte. Afara doarme iepureste. Acum de pilda incerc de peste o ora sa o trezesc sa manance. Am reusit intr-un timp, dar a tras de cateva ori si gata. As vrea sa iesim afara, dar cu cine? Si apoi se face prea cald, vine Mihai de la scoala si trebuie sa-i dau mancare offfffff. Nu e bine sa planga, da nici ca fiemea.
Si mi se pare ca nu prea a luat in greutate saptamana trecuta. Desi se inalta. Nu am mai masurat-o, dar intre timp a mai iesit din niste salopetele.
Gata, m-am plans si eu. Ce doar voi????? Si as mai avea, dar ma abtin 

oanka80 spune:

pentru GEO de mami perfectaELLANIK. sa fie sanatos si voios si voi sa va bucurati de el 

si La multi ani tuturor celor ce poarta numele SFANTULUI GHEORGHE. 

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
oanka80 spune:
si trebuie sa scot si eu niste majorete pentru mamicile curajoase de sfarsit de odisee
Hai wapi!
Hai Lindal!
Hai ninocikap!
Hai miria_cristina!
Hai bordeancavio!
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
babyangel spune:
vin si eu din urma cu motare pt Vio, Miria si lindal!

HAIDE FETELOR!! SA VINA IEPURASII!!!

Bumbitza, pana la urma cu ce ai dat-o pe ilinca pe fata?
Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
dayanara spune:
La multi ani celor ce.si sarbatoresc onomastica azi!
La multi ani bebe geo! sa cresti mare sanatos!
kossir nu din acest motiv nu alaptez doamne fereste, cum m.am indopat pe perioada sarcinii chiar nu mai conta cateva luni
dar cum tot nu alaptez tin regim sa slabesc, am 68 dimineata pe cantar dezbracata, ma asteptam sa dau mai repede jos, dar cum sotul mai cumpara mancare gatita, ieri am calcat stramb si.am mancat niste paste si imediat s.a vazut, oricum am target 65 pana pe 7 mai
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
Anca,Ella, multumesc pt interes.
Raspunsul e DA, suntem bine !!! mai avem divergente dar ne intelegem, COMUNICAM !!!
Sincer nu stiu ce a fost cu noi in timpul sarcinii, si nici nu-mi mai bat capul sa gasesc explicatii, dar de cand s-a nascut moaca asta mic s-a schimbat totul !!!
De fapt de sambata seara, inainte sa nasc , parca am avut o presimtire si am lasat jos armele
i-am aratat ce mare e burtica, ne-am uitat impreuna la un film, ne-am imbratisat si dragalit, iar pe la miezul noptii, hopa, s-a rupt apa !!!
De atunci...toate bune !! si ii e tare drag asta mic, doar ca acum face echipa cu Alex in absolut orice, inclusiv dormit, dar si pe pitic il alinta![]()
Si ma ajuta tare mult, gateste, face curat...Eu am intrat intr-o perioada non-stres
, pe cuvant, sunt tare linistita, si nu ma intereseaza nimic decat baietii mei, pe care intre noi fie vorba ii ador
![]()
Mi-a dat DD si un BB super cuminte. papa bine, la 3 ore fix, doarme, noaptea nu m-a tinut treaza nici 5 min in plus pe langa alaptat, n-a facut nici macar acneea bebelusului, nici o iritatie, nici macar la fundulet...Mai maraie cand face partulete, da nu prea tare, nu stie sa planga tare, de fapt nici nu-l las
daca e un pic necajit hopa in brate si da-i cu pupaturi pe el
Cand e ora mesei e in stare de scandal, dar sunt imediat pe pozitii
, mai degraba in pozitie...de alaptat, bineinteles....
Asa ca , sa nu ne fie de deochi![]()
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
kossir spune:
Am reusit s-o trezesc si acum e cu gura pana la urechi si gangureste de-ti vine s-o mananci? Cum s-o certi? Ca asa aveam de gand 
Roxana, nu stiam ca nu alaptezi, mi-a scapat pe traseu 
. Bafta, sa-ti atingi targetul.
LA MULTI ANI!!! tuturor cu numele de Gheorghe, sau inrudit