Fulguleti de nov-dec 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe scurt.. sintem bine, desi Luca a cazut destul de rau si s-a zgariat la baza gatului. Nu stiu daca s-a lovit la cap, dar l-am verificat si nu a iesit nici un hematom. Eu nu am vazut exact cum a cazut, dar era catarat pe niste scaune de tribuna la clubul de tenis pe unde mai mergem noi in plimbare.
Cum saptamana trecuta am facut poze multe, poate apuc si eu sa le incarc pe undeva sa le vedeti si voi.
Si vreau pozele Ruxandrei, dar nu stiu ID si parola de la emailul comun.
Danutz, pare rau sa aud de Rares, dar am ras si eu la faza cu gunoiul. Si super ideea cu masina de paine. Am mancat paine buna facuta de Cami cand am fost la Bucuresti... dar la noi nu se merita ca nu prea mancam paine fiind la regim
Donia, sintem binisor.... se poate si mai bine
Lizzy, chiar ma gandeam la tine.. dar uite cum nu apuc sa te sun seara...
Fug ca navaleste treaba peste mine ... un weekend placut va urez

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, ai o parere gresita . Da, pana la 2 ani si un pic am stocat tot. Spalate, calcate, aranjate in dulap. Intr/o zi de iarna faceam ordine pt. ca mai avea putin si cadea dulapul cu haine pe noi. Si ale ei si ale noastre. Am strans 2 saci cat mine de mari din hainele ei si de/ale noastre inca vreo 3/4. Ale ei majoritar le/am vandut, cred ca erau haine pt. 10 copii nu pt. unul, am pozat vreo 10 ore. Fiind foarte multe unele erau noi, altele imbrcate de cateva ori. O parte le/am dat unei mamici care abia nastea si mai am o cunostinta cu 2 fetite, una de varsta Sarei una mica, care este inca studenta si are nevoie de ajutor. Ale noastre au mers la mine la Bacau, am foarte multe verisoare, rude. Am zis ca dc tot stau acasa sa fac ceva care sa ma ajute pt. ca am cheltuit foarte mult dar am recuperat ca si cum as fi mers la job un an de zile. Asha am putut sa/i iau ei altele si sa fac si loc la cele noi. Inainte din nestiinta ii luam si f multe, acum ii iau multe doar dar le aleg cu mare grija.
Nu suport sa am lucruri in casa care nu le folosesc. Acum din nou fac razie in hainele noastre. Io cred ca ai nevoie de Oprah sa vina la tine acasa cu echipa sa te mobilizeze sa scapi de ce nu/ti e de trebuinta . Glumesc! Donia tu ai o casa de vreo 5/6 ori cat a mea. Chiar dc as dori nu am unde sa le tin in doua camere si in timp hainele tinute asha se deterioreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Nu ma Doniaaaa, ala stiu ca e profiterol care e in fatza lui M, dar celelalte cu frisca fara betze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

intrebari impricinatelor(nu discutam acum peisaje, minuni, michimausi si barci pi lac):

1. Mateiul n-avea ocheti cu rama rosie?..am visat?
ioi inghe!! ioiiiii! fain aici cand bate soarele. a batut 3 zile, amu bate iar ploaia.
misto crocsi. ai ruxandrei.
acum zi pe bune. nu-ti sta inima-n gat cand se catara pruncul?
si da, da, totul e organizat si disciplinat.
plimbatul (cu echipament de rigoare), datul cu togla (cu casca, echipament de rigoare si harta), piata (de doo ori pe saptamana aici, curat, tarabele aliniate la mmm), florile in gradina si norii pe cer.
...da mie-mi place...

2. misto crocsi. ai Roxanei.
Donia cat ai slaaabiiiiit!!!! Si cat de maaare e Roxana, de-ti ajunge pana sub brat!! si esti blonda!!! nu erai satena?
si Cristinelul e un urias!!!!!!!

Danutz las' ca si io am scotocit prin gunoi (da macar ala personal) dupa paleta aia...si nu, nu soacra. Mama.
Sanatate piciului.

oaca s-a accidentat.s-a gandit ea, intr-un moment de mare inspiratie, sa se dea cu tricicleta prin curte...cu ochii inchisi. prin urmare s-a infipt in gardul viu, iar gardul viu s-a infipt in pleaoapa ei dreapta. fair enough.
mult sange, precis cicatrice pana la adanci batraneti, noroc ca are in continuare doi ochi...
acum e mare eroina la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

aloha de pe taramul dragostei
intr-o pauza de sforait copiii-timbru si stampila:)),vreau sa-mi clatesc si eu ochii cu pozele vostre.mai vreau o data mail-parola,promit sa le scriu in agenda de data asta

edit:semneaza mama-scrisoare,tata-postasul merge mult la job in perioada asta:))

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hola
de citit nu apuc sa citesc, de raspuns nu raspund, da' macar sa va arat poze daca tot m-am harnicit sa le uploadez pe picasa
deci, vi le arat asa, ca nu mai stiu cum e cu url-ul ala http://picasaweb.google.com/florea.andreea.dia/Vara2010# - aici sunt poze mai recente, inclusiv cu oana tunsa bob (de sapt asta )
si aici aveti poze mai din primavara: http://picasaweb.google.com/florea.andreea.dia/Primavara2010#
va pupez

Mergi la inceput

danutz, dc te consoleaza, afla ca si eu am cautat vreo saptamana una din cele 2 palete de al ap. de paine... si eu am suspectat-o pe maica-mea, si de fapt am gasit-o intr-un colt al masinii de spalat vase
ps: vreau si eu o retea buna de paine alba pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

telegrafic

pupaturi, sa nu ziceti ca nu

poze cu oana

poze cu donia slaba vreau si eu sa vad, cine m ajuta cu n am gasit :(

ne mutam, troace nebunii...ne asteapta un patratel de curte la care visez cu ochii deschisi

pierdut spatule de la masina de paine, cautat prin gunoi...super activitate

sbscriu la tot ce a spus LIZZY despre intarzierile din cauza bolilor :(

bogdana
superbi! amandoi. sa va traiasca. si numele.... vreau si eu :D

dianocica cu d (3+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DIA cat de frumoasa e Oana,mai ales cu noua tunsoare !!!

28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

helllpppp! vreau si io mailul comun si parola... deh, memorie scurta... sapt trecuta mi-am blocat telefonul ca nu mi-am mai stiut pinul..

Mergi la inceput