Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mysya, Crispro, ne bucura vestile bune. Mysya sa dea DD sa fie totul ok pana la nastere.

Oana, ce frumoooosss! In ce statiune ati fost? Am vazut ca ai stat la soare. Ai pus ceva bronz pe burtica.

Ce bine de tine, Sheri! Eu mai am pana la concediu. Tocmai pe 1 iunie, asa ca pana atunci rezist pe baricade.

toate burticile, eu o tai spre casa.

Cris 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Adriana, incearca sa iei jumatate de gynipral la 12 ore, eu zic sa nu renunti la el ca sa nu iti para rau mai tarziu. sanatate multa iti doresc!
Mihaela, da, caruciorul sport se lasa pe spate la 180 grade.
Gabitza, ce explicatie a gasit dr pt pata roz? Felicitari pt bebe grasun! sa inteleg ca ovulatia a avut loc mai devreme si de aceea s-a schimbat DPN-ul?
Aelita, ce peripetii! Dar nu pot sa nu iti admir copiii de fiecare data si familia ta, in general. Eu te vad o mamica si o gazda perfecta pt toti, mi te inchipui cum te agiti prin bucatarie cand astepti musafiri...

eu nu inteleg ceva: sotul meu s-a nascut la 7 luni si a avut 2200g, varul meu 1960, iar matusa mea s-a nascut la 6,5 luni si avea 1690g. bebicii nostri la 28 sapt au pana in 1,5 kg. de ce diferentele astea?

Alina, 28+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow..sheri..mami..da las, ca meriti concediu..la cat ma vaiet eu au coasta, au spatele..au aia, au ailalta..daramite voi cu 2 bucati in burtica..mai bine tac.
elena, eu mai am zile de CO :) ca nu mi-am luat decat acum 2..si ma gandesc prin luna mai cd simt ca nu mai pot, sa mai bag vreo 2-3...cu tot programul meu redus cu tot. mie imi trebuie sa stau tolanita pe canapea..:)
Dragaica..eu ce sa mai zic..am luat ieri 2 l de lapte super gustos! l-am fiert aseara, am baut o cana si cum era fierbinte, nu l-am bagat in frigider..azi dim am plecat la gradi, am uitat de el..la amiaza era stricat! ioi..no, ziceti-mi ce fac eu cu 1,5 l de iaurt???????:):)
si aveam o pofta sa fac neaparat acum lapte de pasare..noroc ca mai aveam 1 cutie cu lapte UHT, dar care nu e stralucit la gust, l-am facut pe ala :)

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

V-am pupat burtici...sa umpleti paginile ca sa am ce citi maine ...

O dupa-amiaza excelenta

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pa Elena! spor la trebi acasa!

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Gata! M-am ridicat de la masa... mult spus ridicat, ca nu ma mai pot misca de cat am mancat. Si am fost pana la piata sa iau salata si ridichii si capsuni, si fereste ca imediat ce am coborat eu din casa a inceput sa ploua si acum a iesit soarele. Si fireste ca am gustat din nou pepene si struguri E bine sa fi gravida, primesti gratis cate un pic din fiecare

28+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Bumbulino, sa-ti traiasca sotiorul, pune-l sa sarbatoreasca prin munca !

Eh sa va spun una, de marti intru in prenatal!!!!!!!!!!!! Prima!
Si imi vine faiantaaaaaaaaaaaaa!

Shery 26 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

eu intru de luni

bravo pentru faianta!

----------------------------------------------
my somebody....

27+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Mycya, Crispro felicitarile naostre pt.vestile bune
Puiutz ce sa mai zic? Ai vazut ca totul e super bine? Te-ai stresat degeaba, bine ai facut ca te-ai dus la doctor. In felul asta te-ai linistit si l-ai vazut si pe bebita.
Oanaaaaaaaaaaa mi-ai rascolit amintirile . Doamne cat de mult imi doresc sa merg din nou in Egipt. Un concediu de vis., ce mai
Mai vroiam sa mai scriu, dar am uitat ce
Revin

22 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Oana ce fain concediu!! Super pozele.. mai ales alea cu bancul de corali. Ati avut aparat de uniac folosinta?

Multumesc pentru raspuns, Alina!

lala ei ce bine si de tine ca intri in prenatal!!
Trebuie sa imi intreb dr. cand pot intra si eu. Dr. de familie stie una si buna: de la 7 luni si 10 zile (nu stie sa imi zica in saptamani).

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Aelita, nu zice de doua ori ca nu se stie ce nebunie ma apuca si... nu/mi trebuie mult. chestia este ca mi/ar placea atat de mult si nu poti sa/ti inchipui cat 'ma mananca' in talapa. acum stau, conpilez, fac permutari si ma gandesc cum ar fi... ha... imaginatia mea incepe sa o ia razna...
Cat mi/ar placea sa fac astfel de nebunii, sa/mi las pasii sa se duca unde vor.... i/as indruma catre tine acuma ... dar vara e aproape si poate.... te trezesti cu o albinuta.

Micutooo, stii ca o sa vorbim si noi cu DD si o sa fie bine.

Mergi la inceput