Solutii par gras!?!

Solutii par gras!?! | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

fetele.. sunt disperata. am ajuns sa imi spal parul zilnic. cand il spal la 2 zile.. arata jalnic. nu imi dau seama ce se intampla. se ingrasa ffff rau. nu stau cu mainile prin el, nu transpir.. habar nu am
o fi pe fond nervos.. cine stie
am schimbat la sampoane de nici eu nu mai stiu. am ajuns sa fac colectie in baie..
solutii aveti? de orice fel...
va astept cu idei.. k eu cedez nervos! nu vreau sa-l spal la 5 zile.. k nu l-as suporta.. dar la 3.. cat de cat decent.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Draga MirelaV, spaland parul zilnic nu vei face decat sa "intarati" glandele sebacee care care vor secreta si mai multa grasime (sebum)

Nu stiu daca ai incercat dar poate ajuta:
-cand folosesti balsam, intinde-l doar pe varfuri (evita radacinile!)
-consuma cat mai putine mancaruri grase
-nu te spala pe cap cu apa foarte calda
-adauga in apa de clatit putin suc de lamaie (poti folosi si otet de mere daca nu te deranjeaza mirosul)
-incearca un sampon de urzica

Succes!

A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Aici, este un subiect, care sper ca iti va fi de ajutor :

http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144761

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mirela, o cauza pt ingrasarea parului ar mai fi si stresul.

Daca folosesti balsam, evita-l o perioada.

Incearca sa-ti iei din plafar un sampon.
La ce a zis anda cu spalatul cu apa calduta as mai adauga ca la ultima platire apa sa fie chiar spre rece.

Desi nu-s adepta fixativelor/spumelor, mai folosesc uneori si daca pun spuma pot sa-l tin si 3 zile nespala(bine dar nici peria nu-mi mai intra in par)

Multe trucuri le stiu si eu,numai ca la mine nu dau roade.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

MirelaV si eu sunt in aceeasi situatie si dispun de aceeasi colectie de sampoane . Acum am renuntat la sampoane si folosesc un sapun recomandat de dermatolog fetitei mele pentru dermatita atopica, SEBAMED http://sebamed.ro/produse_classic.php. Nu pot spune ca nu se mai ingrasa parul, dar dupa ce ma spal si clatesc cu apa rece, parul este stralucitor si a doua zi de la spalare parca nu mai este chiar asa de gras. Eu am mai folosit si sapun cu sulf, numai din farmacie, foarte bun (ma spalam la 3 zile), dar parul nu are stralucire dupa spalare.
Eu cred ca ingrasarea parului se intensifica pe sistem nervos. Intotdeauna am avut parul gras, dar acum cu greu reuasesc sa stau mai mult de trei zile nespalata. Mai mult conteaza si calitatea aerului. Eu am constatat ca atunci cand sunt in concediu intr-o zona muntoasa unde aerul este mai curat, parca imi este mai bine.

O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

multumesc pt raspunsuri fetele...
anda, din ce spui tu... numai faza cu lamaia nu am incercat-o. in schimb, am incercat cu otet. nu functioneaza.
allinta, acum merg sa citesc. multumesc
ioana, tu imi stii prb. de trucuri mi-s satula.. clar e pe fond de stress si oboseala. asa si la mine... trucurile par sa nu dea roade
mgabi, mi-am aruncat un ochi pe produse. se da comanda doar pe site sau le gasesc si in farmacii? ce preturi au?
gata, fug la somn. iar mi-am spalat parul acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

MirelaV eu am cumparat sapunul de aici
http://www.deuteriacosmetics.eu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ahhh... ii am clienti la sv ia sa arunc o intrebare. dar cum se comporta sapunul in contact cu parul?
merci de pont

Mergi la inceput