Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 22
crisuletzul spune:
gabriella.....gata cu frica si pesimismul pe ziua de azi!!!
nu mai gandi asa.....am zis si ieri 70% din motivele avorturilor spontane sunt grijile mamei!!!
gata,ai bobo in burtica......fii vesela si gandeste-te la ce vei face cu bobo cand va veni!Normal ca vei fi putin mai mult investigata datorita varstei dar in restul totul va fi bine!
7+
ALEXA1985 spune:
Nu e vorba de asta. Bitestul se face peste 30-35 de ani pt ca exista un risc de 1:100 sa iasa copilul cu malformayii. Eu asa stiu.
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
![]() ![]() deci io la 39 de ani pot face un bb cu probleme? mama are Parkinson de la un AVC iar tati e la DD .a avut cancer la fiere de suparare ca s-a imbolnavit mama!Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
10+
sugubina spune:
pissi78ro - ma simt bine, nu am sangerari, uneori ma mai doare spatele sau burta in fata. Iau si eu utrogestan 2/dimi si 2 seara si cred ca ajuta. Ieri am fost la dr si nu am mai luat ca am zis ca imi ia secretie-si simteam ceva dureri..
Eu zic ca cu liniste, odihna si lipsa stes ne descurcam noi!
Dragutele am tot investigat la mine la servici - e ok sa dau biletul cu recomandarea de 6h direct medicului de medicina muncii si el face raport ca recomanda reducere program catre HR.
sugubina
+7
ana_o spune:
va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa, fara dureri, ganduri para, pofte imposibile si nervi!
vorbim pe seara!
11
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Intrebarea e pentru mamicile care mai au copii, este sau nu este adevarat? 11 |
Ana,la prima sarcina mi-a spus sexul bb-ului la 13 sapt si 4 zile. Mi-a spus ca e baiat si asa a fost. Apoi la toate eco ii admira dr "outele si putica"
Claudia
10+ cu
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul [acum urmeaza sa ne casatorim in iunie(trebuia anul trecut dar a aparut bebeul) si mi-a facut supriza de a scoate verighetele(pe care le-a facut el la comanda), ABSOLUT SUPERBE!!!!Exact cum imi doream...a fost atent la mofturile mele!!!doar ca el a improvizat ceva ce nici nu visam(verigheta mea e imbracata in diamante )fetele....acum ma lupt cu o alta problema....pe langa ca vizitez toaleta o data la 3 zile pt " the big thing" acum mai nou sunt constipata ![]() .....e normal? 7+crisuletzul, felicitari pt nunta! sa fie intr-un ceas bun si sa va dea Dumnezeu multa fericire alaturi de bb!!! Cu constipatia am si eu probleme, dar am observat ca merge cu o cana de cafea: jumatate cafea, jumatate lapte. Daca nu reusesti asa, atunci mai poti incerca un pahar de lapte rece dimineata. La mine functioneaza in 80% din zile |
Claudia
10+ cu
allexxia_m spune:
Buna fetelor!
Am facut si eu astazi dublu test, ecografia morfologica si mi s-a luat si sange.
Eu am facut ecografia in spital cu bilet de trimitere si adeverinta de salariat iar analiza de sanga am facut-o la laboratoarele Sinevo si m-a costat 99 lei.
La ecografie mi s-a spus ca totul este bine acum asteptam si rezultaltul de la sange.
S-a cam chinuit doctorul sa-l masoare ca tot se zbenguia prin burtica
deci este foarte activ BB-ul
.
12+
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui ana_o Numai ca la mine e fix invers, dintotdeauna mi-am dorit o bblina, eu sper ca la mine testul va da gres... ca nu ma prea vad mama de bblin... 11 |
Ana, si eu mi-am dorit o fetita la prima sarcina si nu ma vedeam mamica de baietel. Dar din momentul in care am aflat ca e baiat am fost atat de fericita si jur ca nu l-as schimba pe 100 de fetite. sanatos sa fie, ca sexul conteaza mai putin. Nicholas ma iubeste si ma ocroteste, poate mai mult, pt ca este baietel

Deci, roaga-te sa fie sanatos si ce-o vrea Dumnezeu, aia sa fie!
Pupici
Claudia
10+ cu
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Sunt de parere cu crisuletzul. O sa fie la fel de iubit, dar imi doresc fetita, sa ii fac codite si sa o imbrac cu fustite colorate. La baietei e mai greu. 10+ |
Fetelor, ascultati o mama de baietel!!!!
E mult mai usor cu baietii decat cu fetele. Cumnata mea are 2 fetite si este exasperata: o innebunesc cu rochite, fustite, bluzite si cordelute asortate. Baietii nu sunt atat de pretentiosi. Ei vor tricouri cu BEN10, Bakugani, masinute etc, dar nu se "crizeaza" precum fetitele. Si recunosc, de la 5 ani este baiatul lui tati....au pasiuni comune de la care am fost exclusa (spre fericirea mea): role, trotineta, skateboard, sarituri, jocuri de baieti la XBOX etc

Pupici si fiti curajoase, femeile se descurca in orice situatie!
Claudia
10+ cu
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui ana_o la misticgirl e cam scurt... ca iese din 16.01.2010 pana in 19.04.2010... fata. asa da testul. 11 |
Hihihihihi, macar sa fie asa!!!! Fata vreau si eu, ca baiat mai am unul. Multumesc, Ana

Claudia
10+ cu