Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
si eu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
dragomanco, vezi dac-am cerjit haine de fitze de la tine? ai fost cu noroc

. acu' astept sa-mi dai tricoul tau di duminica,ca -s balonata si io aveam haine ptr subnutriti. ioi, am 58 kg Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ancadragoman spune:
iti da mama cate fitze vrei tu ,sanatoasa si pufoasa sa fii![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ALEXA1985 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman iti da mama cate fitze vrei tu ,sanatoasa si pufoasa sa fii anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |

10+
ana_o spune:
ralububu
din 25.07.2009 pana in 22.01.2011 iese baiat. O sg fata pana acum, dar pe PM mi s-a cerut raspunsul. Imediat si pentru Anca.
11
ALEXA1985 spune:
Ana , te rog , la Anca daca se verifica sa ii faci si de acum incolo ce va iesi ca sa stie daca se pune pe treaba.![]()
![]()
![]()
10+
crisuletzul spune:
gabriella spe ca te-ai linistit.....e normal la 6 sapt sa ai toate starile astea!
poate maine te iau iar sanii!!!! asa ca chilll....totul va fi bine!
7+
douradoudou spune:
mie mi-a iesit fetita..eu cerusem pe pm![]()
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
10+
gabriella1 spune:
mai sta cineva acasa,lipita de pat ca mine?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ALEXA1985 spune:
wawwww. Vreau si eu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou mie mi-a iesit fetita..eu cerusem pe pm Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 10+ |

10+