raportare la moderator

raportare la moderator | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

am raportat la moderator o postare mai mult decat revoltatoare, insa nu s-a intamplat nimic (cu user-ul).
chiar daca moderatorul a considerat ca user-ul nu merita avertisment (desi in cazul asta cred ca merita si nu sunt singura care a raportat), nu trebuie sa fim si noi informati?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu - nu exista aceasta obligatie. Raportarea catre administratie are rolul de informare si in eventualitatea in care exista o decizie aceasta se aplica. In general multe din raportari(reclamatii) au fost considerate nejustificate. Unele insa erau obiective si au existat deciziile corespunzatoare.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Era vorba de mesajul asta, l-am raportat si eu si inca o colega de forum (cel putin...)

Citat:
My lady0091

e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina....
iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,.

Dar poate e si mai clar citit in context: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151041&whichpage=10

Mai apoi un alt user i-a luat apararea, tot la modul agresiv dar a primit avertisment rosu: http://forum.desprecopii.com/forum/AVERTISMENTE.asp

Totusi mie acel mesaj raportat de noi mi se pare extrem de jignitor, merita macar un pic de atentie din partea unui moderator mai ales ca ne sfida apoi:
Citat:

raporteaza-ma si tu..sa vedem..cine are dreptate si cine nu....
si nu mi-am cerut scuze pentru ca-s nebu7na eu..ci pentru a face liniste..pentru cele care sunt neutre...in noroiul in care ne scaldam noi..dar vad ca nu se poate....ma provocati....ok.raspund....si mi se falfaie...moderatorii..vor citi..si vor decide..si nu voi...DE ASTA MA BUCUR CEL MAI MULT...

si:
Citat:

eu astept decizia moderatorului..daca el spune ca eu si adriana sialtele suntem nebune..ok...plecam noi...daca ne da dreptate..plecati voi?sau poate e suficient de destept si plecam toate....caci toate suntem vinovate....fiecare cu o anumita cota parte...pentru ca fiecare are ogoliul ei...

Decizia moderatorului nu a venit, asa ca ea continua sa scrie la subiect, in timp ce multe fate dezamagite de ca a ajuns subiectul nostru si se lipsa de reactie a moderatorilor nu mai scriu la subiect .
Sincer, cand scrie acum ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ca si cum niste scuze si un pic de cenusa in cap repara totul:
Citat:

fetelor...poate ca am sarit calul..sigur am sarit calul...si mi-am cerut scuze...eu nu am zis sa plecati sau sa nu mai postati...
in fine..eu nu v-am cerut sa ma primiti cu bratele deschise...nici nu vreau..si nici nu caut..nu o fac pe victima pentru ca stiu ca am gresit..dar nu in totalitate...unele persoane au meritat pe deplin tot ce am zis...fatza de ele nu imi voi cere scuze in veci.sunt trei persoane mari...frumoase si vaccinate.
eu una garantez ca nu mai intru sa va stresez sau sa daram lumea voastra cladita in noua luni.dar va mai garantez ceva..lumea asta a voastra se va narui daca veti continua tot asa...cu grupulete si cu rautati.eu nu m-am luat in viatza mea de nimeni degeaba..din senin...
va doresc succese maxime si sper sa va intelegeti ok.
eu o sa bantui tot pe aici dar prin alte colturi...unde nu se pune pret pe instinctul de turma ci pe om...asa cum e el...in ansamblul lui...destept,inteligent...si prost de bubuie cateodata...eu am invatzat azi multe de la voi...si din punctul meu de vedere mi-am ,,reparat,, lipsurile psihice...nu stiu voi.
sanatate la bebelusi, voua si familiilor voastre.

Acum reapare zambitoare si ne spune ca
Citat:

va pupa mama
...
Pur si simplu nu mai pot scrie acolo! Si in situatia mea sunt multe fete minunate de la acel subiect...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

DianaR - subscriu, despre asta era vorba.
si eu simt acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Era vorba de mesajul asta, l-am raportat si eu si inca o colega de forum (cel putin...)

Citat:
My lady0091

e clar.....voi sunteti nebune femeilor.....recititi ce s-a scris in urma si care a fost subiectul intial..si care ati luat-o pe aratura intre timp...mai consumati niste lecitina....
iar tu..ionelamaria..asta ca nu ma maipot abtine..stiu ca nu ma inghiti..de la inceput..si nu mai pot eu de asta....iti spun doar atat..daca pricepi...,,RADE HARB DE OALA SPARTA,,.

Dar poate e si mai clar citit in context: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151041&whichpage=10

Mai apoi un alt user i-a luat apararea, tot la modul agresiv dar a primit avertisment rosu: http://forum.desprecopii.com/forum/AVERTISMENTE.asp

Totusi mie acel mesaj raportat de noi mi se pare extrem de jignitor, merita macar un pic de atentie din partea unui moderator mai ales ca ne sfida apoi:
Citat:

raporteaza-ma si tu..sa vedem..cine are dreptate si cine nu....
si nu mi-am cerut scuze pentru ca-s nebu7na eu..ci pentru a face liniste..pentru cele care sunt neutre...in noroiul in care ne scaldam noi..dar vad ca nu se poate....ma provocati....ok.raspund....si mi se falfaie...moderatorii..vor citi..si vor decide..si nu voi...DE ASTA MA BUCUR CEL MAI MULT...

si:
Citat:

eu astept decizia moderatorului..daca el spune ca eu si adriana sialtele suntem nebune..ok...plecam noi...daca ne da dreptate..plecati voi?sau poate e suficient de destept si plecam toate....caci toate suntem vinovate....fiecare cu o anumita cota parte...pentru ca fiecare are ogoliul ei...

Decizia moderatorului nu a venit, asa ca ea continua sa scrie la subiect, in timp ce multe fate dezamagite de ca a ajuns subiectul nostru si se lipsa de reactie a moderatorilor nu mai scriu la subiect .
Sincer, cand scrie acum ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, ca si cum niste scuze si un pic de cenusa in cap repara totul:
Citat:

fetelor...poate ca am sarit calul..sigur am sarit calul...si mi-am cerut scuze...eu nu am zis sa plecati sau sa nu mai postati...
in fine..eu nu v-am cerut sa ma primiti cu bratele deschise...nici nu vreau..si nici nu caut..nu o fac pe victima pentru ca stiu ca am gresit..dar nu in totalitate...unele persoane au meritat pe deplin tot ce am zis...fatza de ele nu imi voi cere scuze in veci.sunt trei persoane mari...frumoase si vaccinate.
eu una garantez ca nu mai intru sa va stresez sau sa daram lumea voastra cladita in noua luni.dar va mai garantez ceva..lumea asta a voastra se va narui daca veti continua tot asa...cu grupulete si cu rautati.eu nu m-am luat in viatza mea de nimeni degeaba..din senin...
va doresc succese maxime si sper sa va intelegeti ok.
eu o sa bantui tot pe aici dar prin alte colturi...unde nu se pune pret pe instinctul de turma ci pe om...asa cum e el...in ansamblul lui...destept,inteligent...si prost de bubuie cateodata...eu am invatzat azi multe de la voi...si din punctul meu de vedere mi-am ,,reparat,, lipsurile psihice...nu stiu voi.
sanatate la bebelusi, voua si familiilor voastre.

Acum reapare zambitoare si ne spune ca
Citat:

va pupa mama
...
Pur si simplu nu mai pot scrie acolo! Si in situatia mea sunt multe fete minunate de la acel subiect...

subscriu, si eu am raportat comportamentul

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ca sa fie mai clar:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Ramonika..ai PM..ca sa nu mai intindem...pe aici..ca pute rau. si sincer imi provoaca greatza...filmul asta de prost gust care se tot repeta....cineva arunca ,,ceva mic ,galben si urat mirositor,,...altii il intind sa puta mai tare...si restul il gusta...si se intreaba ,, oare ce e?"...(ma includ si eu)
STOOOOOOOOOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

oare de cate raportari la moderator e nevoie?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

i-am scris moderatorului OANA_B
astept raspuns. nu se mai poate asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

si mie mi s-a parut ca are o atitudine total nepotrivita, in momentul in care a postat la blogurile Olgutei12, invatand-o cum s-o educe pe Galushca...

iar cand i-am spus prieteneste intr-un mesaj privat sa nu se ia de Olguta, pentru ca o iubim si o apreciem cu totii, mi-a raspuns ceva de genul "fanii care latra..." (am sters mesajul ei, nu merita sa-l pastrez)

asa o fi (fost) si la job ? ca am inteles ca este politista sau cam asa ceva...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

S-a receptionat mesajul. Una peste alta merita (mult) mai multe si de o parte si de alta cate o averizare, motiv pentru care nu a fost acordata nici una din spirit de echitate. Dar s-a retinut numele celor implicate (atat de o parte cat si de alta), asa ca o bulinuta neagra gen gradinita, iar aceasta informare ar trebui sa se constituie ca o avertizare de grup.
Va doresc o zi buna si (mult) mai multa intelegere reciproca.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput