LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

LA MULTI ANI,DARIAN RAFAEL!SA CRESTI MARE,SANATOS SI ISTET.PUPAM SI MAMICA SI II SPUNEM SI EI LA MULTI ANI CACI AZI SE IMPLINESTE UN AN DE CAND A DEVENIT MAMICA!
CORALY...alte simptome nu cred ca mai am.astept programarea la dr.
LAURAOANA...te inteleg atat de bn .si mie imi e asa de dor cateodata sa merg la munca dar nu ma pot desparti de ea.aseara am fost plecata fix 4 ore,la film si apoi am mai stat o ora la un suc cu niste prieteni.recunosc ca mi-a facut tare bn iesirea dar am fost numai cu gandul la ea.

Azi s-a trezit din nou cu fundul in sus...m-a marait non-stop ...eu dorm pe mn.nu stiu ce sa-i dau la pranz...nu a mancat nici fructele de la 10 ,mai putin de jumatate.
s-a trezit .v-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ioana eu stiu ca unii copii se intarca singuri la un moment dat! E bine ca ati ajuns anul! Al meu daca e flamand nu stau cu el in casa! Bine ca ai descoperit cauza!
Clody sanatate!
Carla chiar nu "detectasem" motivul plecarii lui Cris! Eu vorbisem la telefon dupa ruptura, dar fata nu a vrut sa faca barfa spunandu-mi si i-am respecat decizia!

La multi ani bebe Darian! Multa sanatate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

LauraO toate angoasele sunt pe fond de oboseala! Incearca sa te relaxezi!
Beca iesire frumoasa!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

LA MULTI ANI, DARIAN RAFAEL! DEEA

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

ely, , v-am admirat in poze! caciulita am facut-o in 3 zile, "printre picaturi".

philip, si eu am zis acum vreo luna ca Eliza a trecut la somn pe zi. dar, am incercat sa-i schimb putin programul si avem si al doilea somnic de 30-40 min.

Mergi la inceput

... aaa, ely, si-am admirat putin si din Florenta. frumos oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Observ ca se vorbeste in numele meu si mi se pare mai ok sa fiu intrebata personal fara a se da cu presupusul.Si ca sa dezlegam misterul odata si sa nu mai se faca atatea presupuneri eronate,e vorba de rautatile care se practica de genul: "eu n-am pomenit asa ceva" sau "doamne fereste" legate de cresterea unui copil si de modul "total gresit" de viata al unora dintre noi.Nu am eu 10 facultati,dar daca nu aplic o metoda la moda ca sa zicem asa,sa fiu luata peste picior..
carla faptul ca nu am intrat sa fac publica decizia de a nu mai scrie aicea nu are nici o legatura cu(scuzati cacofonia)[u]cu siguranta nu-i comenteaza nimeni ce mananca Miruna,iar daca iti aduci bine aminte mereu am sustinut ca nu mi se pare normal sa se faca diferente intre copii sub nici un aspect,atat din punct de vedere al progresului cat si al alimentatie pentru ca fiecare copil e unic si ce se aplica unuia nu e litera de lege pentru toti.
coraly[/b] sa stii ca ai fost informata gresit si nu eu am deschis acel subiect ci altcineva,dar pot sa spun ca ma bucur ca exista acel topic,unde remarcile care le-am enumerat mai sus nu isi au locul.

Si daca mai exista nelamuriri la adesa mea as precia daca mi s-ar cere parerea personala si nu sa se vorbeasca neadevaruri

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Cris, imi cer scuze pentru confuzie, probabil pentru ca tu ai scris la deschiderea acelui topic o fraza explicativa care a fost citata pe aici, cum ca subiectul ala ce scop are, am dedus ca tu l-ai deschis.
Asa. Pe langa asta, iti dau dreptate, fiecare copil e unic, ca dezvoltare si ca si comportament. Ca mancare mananca ce-i dam noi. Unii suporta mai bine, altii nu. La fel cum copiii sunt diferiti, si noi oamenii suntem, unii nu ne stim exprima tot timpul cu tact, mai scapam cate-un porumbel, nu din rautate, din neglijenta mai degraba. DAR! Eu in viata de zi cu zi sunt asa: daca cineva ma supara, mi se pare normal sa-i spun lucrul asta, sa clarific lucrurile, pentru ca pe viitor sa nu se mai intample, daca persoana realizeaza ca a sarit calul si regreta. Eu nu imi iau jucariile si plec la un alt loc de joaca fara explicatii, mai ales daca am si ceva sentimente cat de cat pentru cei pe care vreau sa-i parasesc. Eu sincer te-am simpatizat si am observat ca lipsesti si m-am tot intrebat ce faci. Sunt convinsa ca si alte fete la fel. Poate de aia consideram ca meritam o explicatie si comportamentul tau a deceptionat. Daca cineva te-a suparat trebuia sa spui exact acest lucru, si treburile s-ar fi clarificat. Facultatile nu au nicio legatura cu calitatea umana. Si oricum accesul la informatie si modul in care alegem sa aplicam ceea ce aflam e cel mai important, pentru ca si daca as avea 4 diplome in cinestie ce specializare, nu m-ar invata ce si cum sa dau copilului...
Salutari brotacului pe care il simpatizez mult!

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cris, ma gandeam ca te scot din barlog, ma bucur ca am reusit.
Sunt convinsa ca nu exprimarea mea bolovanoasa mi-a adus cei mai multi prieteni, dar sa stii ca tot ce s-a spus aici nu a fost cu rautate, ci cu buna intentie.
Mai departe sunt total de acord cu ce a spus Coraly, ea este o finutza si a exprimat exact ceea ce gandeam. Eu personal m-am intrebat mult timp dupa aceea ce faceti si am asteptat sa mai scrii, tarziu am realizat ca ti-ai luat jucariile si ai plecat fara un "la revedere". Daca tu n-ai simtit nevoia sa impartasesti public cu noi faptul ca nu vei mai scrie la acest subiect, atunci m-am abtinut sa te intreb in particular. Pe mine personal m-a dezamagit atitudinea ta, dupa cate am impartasit in timpul sarcinii ma asteptam la altceva.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

coraly nu am tinut neaparat sa clarific lucrurile,unele au fost la adresa mea si nu numai.Si ori de cate ori a aparut un conflict pe aicea,cauza a fost aceeasi si anume critica mai directa sau pe ocolite referitor la modul de crestere al copilului,iar afirmatiile de genul :"mortalitate infantila" facandu-se referire la cum isi hranesc copilul alte fete care intr-o perioada in care au avut curajul sa isi puna ideile aicea,deja imi insulta inteligenta care o mai am de cand stau acasa.Si sunt perfect de acord cu tinenumai tu ca si mama stii ce-i trebuie copilului tau si nimeni nu poate sa te invete.Si nu am intrat sa tip in gura mare ca nu mai vreau sa scriu aicea pentru ca eram mult prea suparata si nu-mi sta in fire sa ma razboiesc cu nimeni pentru ca nu-i convin/pica bine convingerile mele,iar o pauza mi s-a parut chiar bine venita.O zi minunata

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput