LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, iertare pentru confuzie, credeam ca Anda a facut modificarile.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ioana sa spui tu cand trebuie! Nu e cu suparare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nu mai tin minte cine ma intreba de heliu.... Am dat 770 ron pe o butelie mare, de 800 de baloane. O sa tot avem din ea

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Eu eram curiasa! Dar te-ai asigurat bine pentru petreceri!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

Ioana, eu ii dau lui Bubu ciorbita cu carne si pun si galbenusul in ea, acum..... fiecare cum crede. Succes

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ioana eu zic sa mai scoti asa:
Pe 07 mai 2009 bebe Alexandru George (3360 gr, cm, ora 17:23, natural) de Ancy2405
* Pe 29 mai 2009 bebe Karina Elena (3370 gr, cm,ora 18.30,cezariana) de Annkkaa
* Pe 10 iunie 2009 bebe Alexandru (3220 gr,50 cm,cezariana) de Aqua80
* Pe 11 iunie 2009 bebe Catalin-George (3750 gr,53cm, ora 02:12,natural,39s6z) de alinutza23
* Pe 19 iunie 2009 bebe Sara Magdalena (3640 gr, 51 cm,ora 17:40,naturala) de luckyblue

si de la prietene pe :
nusy mamica de Ingrid Cristiana 09.06.2009
s_alinutza mamica de David 11.11.2009
lavinia78,amella, Alexa_, onuta05,Crisu,SARA_HS,kris si floricika

Mergi la inceput

Somn usor doamnelor! Si copii somnorosi!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna stup. Incerc sa tin pasul cu voi, ca sunteti harnicute tare.
Vreau sa va multumesc taaaaaaaaaaaaaaare mult tuturor pentru raspunsuri si sugestii in legatura cu hidratarea.Am incercat cu cam toate tipurile de cani cu cioc de silicon, tare, acum cu pai; cel mai mult se amuza bolborosind in pahar, de unde inghite accidental cateva gurite, de cele mai multe ori innecandu-se. Nu pare deshidratat, suge de cel putin 3 ori ziua si noaptea minim 2 treziri (ff rar), supa o fac crema dar moale, cereale seara cu apa...La fel de putin urina si inainte de operatie.

Ioana, adauga-ma te rog in lista 17.01.1981, cred ca si DanaMi iti daduse data ei de nastere si a Anaelei(nu mai retin perioada).

Anda, fara suparare, chiar daca sunt mai noua, tin minte ca Luckyblue a mai intrat, intr-adevar mai rarut, la fel ca si Ancy, Alinutza nu a mai scris de ceva vreme, Aqua devenise activa intr-o vreme;de acord pt Annkkaa care s-a mutat la Buburuze..., cum credeti si voi ca e mai bine.

Ganesha, nu mi-ai zis nimic despre ideile pe care ti le dadusem in legatura cu mofturiciul tau, poate le-ai omis, au fost la sfarsitul cap 69 cred; sa iti raspund la intrebare, operatia/taietura exterioara arata destul de bine, din pacate scopul operatie cred eu ca nu e indeplinit decat partial, pentru ca gaurica veche (la vreo 3 mm mai jos decat pozitia normala) a reaparut , natura a fost mai tare decat medicina.

Noapte buna va doresc, mai ales mie ca precedentele au fost tare agitate (nu plange, dar se rostogoleste in toate directiile in patut, de parca ar dormi pe ace )

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca, din listuta zilelor de nastere lipseste tocmai andata!!

andatasunteti bine?? sper ca esti ffffff ocupata!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

ANDREEA,IOANA....multumesc mult.
CORALY...asa mi-a zis medicul ,asa am facut .de maine reiau cura de mg.
Se pare ca ceea ce am eu se poate asocia cu depresia postnatala.am vb in seara asta cu un medic psiholog si mi-a recomandat un control amanuntit .nu pot sa-mi dau seama cum am "capatat-o" .
MAGDA...eu nasilor vreau sa le iau pt turta o rama foto digitala,le bag cateva poze cu finuta.
de acord cu NARCISICA...eu stiu ca LUCKY ,ANCY au mai intrat pe la noi .AQUA mai putin iar ANKAAAAA stiu ca scria dincolo dar nici pe acolo nu am mai vazut-o.
MH...sper sa fie doar o lipsa de magneziu .poliflora ti-a folosit pt premenstrual?si eu am niste nervi cu cateva zile inainte de sosirea rusilor!!!!acum dorm in jur de 7-8 ore cu o trezire de 15 min pt laptic .pana am trecut-o pe lapte praf a fost insa groaznic ,eram terminata ,se trezea si de 15 ori pe noapte ,uneori nu dormeam nici 3 ore.poate se resimte.
Am fost la film,dragutel filmul dar nimic spectaculos.Pitica a fost cuminte cu bunica .ma bag la nani.Noapte buna!

Mergi la inceput