LMA,ALESSIA ! Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alynta, da, ne-am mutat de o luna la casa, poti sa zici ca-i a nostra, dar avem credit pe 29 de ani Trec eu si peste pasa asta proasta

Carla, ce s-a mai intamplat si cu nasii astia?
V-am zis ca eu am decis sa-mi schimb nasii cu o saptamana inainte de nunta? Si bine-am facut. Efectiv persoana care trebuia sa-mi fie nasa era de nesuportat, chit ca erau ei trecuti pe invitatie am decis sa renuntam la ei si i-am avut ca nasi pe matusa lui Adrian si sotul ei, le sunt nasi si la copii si e muuuult mai bine asa.

Andata, Ganesha, ce mai faceti?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Strunfita da le-a trecut!(cred ca la boala te referi, ca daca zici de obraznicii, asta nu trece)! Fain concediul, peste hotare! Deja e alta lume-la propiu!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Carla, ma tenteaza tare gelul ala anticelulitic, sa vad poate fac rost de niste bani si-l comand. Cam care ar fi efectele adverse?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Tocmai iti admiram copiii si casa, sunteti frumosi cu totii. Sper sa nu fac o gafa, am zarit intr-o poza o strabunica? E minunat ca inca ii aveti aproape.

Serul anticelulitic are ca efect advers golirea buzunarului , in rest numai de bine, am vazut clar pe o prietena ce poate sa faca si este 100% natural. Eu am avut niste celulita in timpul sarcinii dar imediat dupa nastere a disparut de la sine, asa ca n-am avut pe ce sa experimentez.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Strunfita felicitari pentru casa! Arata fain atat cat se vede in poze! Trec anii, voi sa fiti sanatosi si sa va intelegeti!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Mona(memo3nov) va pupa pe toate si spune ca ne citeste, chiar daca a fost scoasa din listuta.
Strunfita, noii nasi au disparut de o vreme doar pentru noi, nu ne mai raspund la telefoane, la mesaje, nimic. Motivul vi-l spun dupa turta, inca le mai dau o sansa.
Felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi, arata exceptional!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

lauraa gata, am luat pozele!! multumesc din suflet!! din Verena ma mai inspiram si eu in tineretea mea

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetelor,

Pentru inceput vreau si eu sa urez LA MULTI ANI! tuturor albinutelor si bondareilor care au implinit deja un anisor! Va doresc tot ce ii doresc si puiutului meu Darian Rafael. Sper sa primiti de la viata tot ce e mai bun!

Sincer am ramas surprinsa de cat de multe felicitari am primit aici pe forum! Va multumim din suflet ca v-ati gandit la noi in aceasta zi minunata cand puiul meu implineste un anisor!

La cerera unor mamici am pus pozici noi (mmartie-aprilie) aici: http://community.webshots.com/album/577413138VRYCBN?start=0 Sunt puse in ordine, ultimele fiind cele mai noi.

Motul il taiem doar sambata, atunci il si sarbatorim.

Va pupam pe toate!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Carmina, frumoasa casa! Si bebelusa ta e o frumoasa! Legat de problemele care te apasa, avem un amic care are o vorba, ca pe aici pe la Cluj: 'la tatzi ni-i greu'

Carla, cine are parola poate intra sa o puna din nou pe lista! Ar fi mai bine sa se faca o strigare, sa zicem pana in data de x, daca cineva nu intra, poate fi sters. Daca intra dupa aceea, nicio problema, ca e pus la loc.

Ancy, eu tineam minte ca tu intri destul de des. Nu fii suparata ca eroarea este omeneasca.

Deea, uau ce carlionti!!!!!!

Mai zic odata: ce au mancat puiutii vostri azi?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Deea, ce poze artistice! Si modelul e artist, clar.
Ancy, hai, nu te supara, uite un pupic .
Lauraa, ce modele frumoase de tricotaje! Face si la comanda?
Coraly, hai ca-mi storc mintea sa-ti zic ce a papat a mea astazi, dar nu stiu cu ore. Deci, in ordine: san, piure de mere, san, pepene galben cu un praf de cereale, san, piure de cartof dulce cu dovlecel si piept de pui. O sa incheiem cu san.
Azi a fost o zi atipica, a trebuit sa-i dau a 2-a masa de fructe fiindca ii era foame si nu aveam gata legumele. De obicei ii dau dimineata fructe, la pranz legume cu carne sau ou si seara cereale Milupa (orez, porumb si tapioca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Deea, suprerbe pozele, dar asta se datoreaza modelului

Meniul nostru de azi:
ora 7 - 210ml lapte
10 - 1 iaurt+1/2 banana+ 2 biscuiti
14 - 210 ml lapte
18 - am incercat branzica de vaci cu mamaliga si ou dar nu-i place , isi face sila asa ca a papat ciorbita de gaina cu painica
21.30 - 210 ml lapte

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

CRACIUN 2009

Mergi la inceput