Aspirante optimiste > 20 ani (481)
Raspunsuri - Pagina 2
roxy_s spune:
paula, poate pana o fi sa nasc o sa ma razgandesc si eu, poate ii zic la sot sa vina cu aparatul sa filmeze, buna idee mi-ai dat, el abia astepta, el a zis de la inceput ca vrea sa asiste la nastere dar eu nu vroiam
Viitoare mamica de
PaulaFrida spune:
Roxy am stat 2 aproape 2 sapt in spital,mi-au pus 2 pastile de dilatat ca dupa prima am avut dureri o zii intreaga,dar fara sa ma dilat,numai dupa a doua au inceput durerile adevarate,la 9 dimi au pus pastila si pe la 1 eram deja gata si dupa aia la chiuretaj ca sa fie totul curat sa nu raman cu ceva pe dinauntru,
Nu a mai miscat bebelusha si asa mi-am dat seama ca ceva nu e bine.
Eu am fost la sectia Ginecologie 2,avorturi,nu am fost la maternitate,sotul meu a putut sa vina in fiecare zii la vizita,de dimineata pana la 6 seara,era la vizita cand s-a intamplat,mai era o fata in salon,dar au iesit toti vizitatorii ei din salon,a ramas ea,asistentele,imfirmierele si bineinteles sotiorul meu scump si drag
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker
vas spune:
Pisi, nu-ti fa griji de dureri, daca nu ai sangerari e OK. Acum "bebelusul" are multe lucruri de facut acolo in uter asa ca oricat ar fi el de mic tot te face sa simti ceva. Si eu am avut exact aceleasi dureri de burtica ca la CM si totusi era BEBE.
Andreea, fetita noastra nu seamana cu niciunul din noi doi. Sotul uneori isi mai punea intrebari, dar il calmam repede.
Sherbi, asa sunt si eu acum. In timpul primei sarcini nu m-am gandit la nimic aiurea, acum imi trec prin minte.....aseara cand faceam dus ma gandeam ca daca sunt insarcinata( ma tot gandesc ca simptomele mele sunt cam ciudate, si sincer un 50% mi-a fugit gandul ca s-ar putea ), sa fie bebe sanatos. La prima sarcina mi-am facut analizeze esentiale si m-am tinut de ecografii, in rest aveam incredere in Dumnezeu ca va fi bine. Acum ma si gandesc la toxo, citomegalo, toate minunile.
ROxy, eu nu am avut preferinte cu nasterea dar am fost obsedata de cezariana. De fiecare data cand ma duceam intrebam daca pot naste normal sa nu cumva sa fie nevoie de operatie. EU SUNT PENTRU NASTEREA NATURALA daca totul este in regula. Am nascut foarte usor si repede.
Bebelu, te cred cu toti cei din jurul tau. Eu si sotul eram casatoriti de ceva timp iar faptul ca toata lumea ma intreba daca fac bebe ma stresa si mai tare stiind cat de mult imi doresc.
cosminutza .
Roxy, nici eu nu am vrut sa fie nimeni langa mine. Nu ma asteptam sa fiu asa calma atunci dar i-am trimis pe toti acasa si le-am zis ca-i sun eu cand e ceva de stiut. Eu am strigat cand nasteam nu neaparat ca ma durea ceva ci pentru ca aveam impresia ca asa trebuie. La un moment dat a venit doctorita la mine si m-a intrebat ce ma doare....iar eu "NIMIC". Pe de o parte as fi vrut sa fie langa mine iubitul meu dar oricum la noi nu prea lasa asa ca nu am insistat.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
PaulaFrida spune:
Roxy daca sotiorul tau vrea sa asiste,eu zic sa-l lasi sa asiste ca doar o sa fie si copilul lui,decat sa stea bietul pe coridoare,ce are daca ne scremem,ca doar ei ne iubesc oricum,tu faci cum vrei tu,dar sunt alti barbati care nu vor sa asiste si sotiile ar vrea ca ei sa asiste,noi daca avem asa barbati super mega extra buni care vor de ce sa nu-i lasam?
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
Paula dar ce s-a intamplat cu bb? de ce nu a mai miscat? ai aflat ceva?
scuze k iti aduc aminte, daca nu vrei sa vb nu e probl
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
roxy_s spune:
offf eu am stat 4 zile in spital, atat.
ce misto paula ca sotul tau te-a putut vizita, eu abia a 2-a zi am putut cobori sa-l vad, in schimb am vorbit non-stop la tel, abia asteptam sa ne vedem.
eu in maternitate am fost, cu inca 5 fete in salon, le-am si trezit si pe ele noaptea ca nu mai puteam de durere.
hai sa nu ne intristam si sa fim potimiste, crede-ma ca , cateodata asa ma iau niste ganduri...oare cum arata bebica...chestii din astea
tu ai vazut-o atunci?
Viitoare mamica de
bebelu86 spune:
Roxy, Paula imi pare asa rau ca ati trecut prin asa ceva.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Roxy daca sotiorul tau vrea sa asiste,eu zic sa-l lasi sa asiste ca doar o sa fie si copilul lui,decat sa stea bietul pe coridoare,ce are daca ne scremem,ca doar ei ne iubesc oricum,tu faci cum vrei tu,dar sunt alti barbati care nu vor sa asiste si sotiile ar vrea ca ei sa asiste,noi daca avem asa barbati super mega extra buni care vor de ce sa nu-i lasam? Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe TTC Ticker Marriage ticker |
paula ai mare dreptate, sper ca in momentul ala sa vreau
asa este, nu trebuie sa ne rusinam ca doar ei ne iubesc oricum.
Viitoare mamica de
PaulaFrida spune:
bebelu bebelusha a baut toata apa si nu a mai putut sa faca pishu cum nu avea nici un rinichi si a ramas fara lichid amniotic.
TTC Ticker
Marriage ticker
roxy_s spune:
ce sa facem bebelu, mergem inainte cu Dumnezeu
si speram sa fie totul bine, eu o sa stau si n-o sa mai fac nimic, ca din cauza asta am pierdut-o,n-am stat locului deloc. O femeie insarcinata nu trebuie sa fie asa agitata si zbenguita cum am fost eu.
acum o sa stiu CLAR ce am de facut.o sa suflu si in iaurt.
vas
Viitoare mamica de