America (200)
Raspunsuri - Pagina 23
philip spune:
carmen, eu le mai pun la masina, daca se deformeaza, le arunc.
adriana, ce misto, veti avea pereche. bravo.
felicitari macrina. refacere usoara.
m-a terminat jr azi.
miereamara spune:
Eu le spal o data pe luna si la 4-5 luni cumpar altele.
Dar incercati sa le uscati cu 2-3 mingii de tenis in uscator, cand le scoti de acolo nu sunt deloc deformate.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Carmenbr spune:
Aha, deci aveti perne cumparate!
Eu cred ca ma uit dupa mingiile alea, ca 6 perne la 4-5 luni nu-mi vine sa cumpar mereu!
alintaroma spune:
Uite cum poluati voi planeta cu perne
Pernele noastre (adica de cuplu ) sunt unele foarte faine din puf de gisca pe care am dat destul de mult ca tare greu am gasit unele asa pe gustul nostru, asa ca nu imi da mina sa le arunc si le spa in mod curent si le usuc si ramin la fel de frumoase si pufoase. Nu am nici o problema cu ele si le am de 3 ani si ceva. La guest room si fata am din astea anti-alergene (sau cum le-o zice) si le spal tot asa, mai mereu dar de strins niciunele, niciodata ... oi fi eu mai norocoasa sau washerul&dryerul meu sunt mai cuminti
BiancaM spune:
Eu le spal dar se fac plate, noi le folosim asa, ca nu ne plac alea tari, iar Amalia ori cu perna ori fara perna e tot aia. Acum am unele noi dar tot nu apuc sa le inlocuiesc
Mami de Amalia si Andrei
Carmenbr spune:
Ok, dar cum le spalati la hot sau la warm? la normal sau la permanent press? de uscat cum le uscati, la dry sau la dump dry?
Ufff, bine ca ma gasit si eu cu cine sa vorbesc de spalat perne, ca fetele astea imediat cumpara altele!
alintaroma spune:
Carmen eu le spal la programul de white whites care e cu apa cea mai fierbinte si ciclul cel mai lung si setez din start o extra-caltire iar la uscator le bag la ciclu normal de uscare cu mingi de tenis. Daca suna uscatorul ca e gata si pun mina pe ele si mai simt eu umezeala pe undeva le mai boxez eu un pic si le bag din nou pina sunt gata. Dar iti zic mie mi-au iesit ca noi. La fel fac si cu plapumele Si noi avem dn nou duna de puf de gisca care a iesit minunat. E la fel de pufoasa. Masinile sunt Bosch, tip european, adica cu incarcare frontala, ca nu stiu cum sa le zic altfel
Carmenbr spune:
Deci problema la mine sunt mingiile de tenis. ca eu nu stiam de existenta lor in masina, doar pe terenul de tenis.
Serios acum, o sa imi cumpar si eu cateva mingii de tenis si o sa le folosesc la uscat. Cate aveti 3-4?
Mai, dar nu suna ca naiba mingiile alea de tenis in uscator? Stiu, mai sunt si carcotasa, dupa ce ca ma ajutati!
Multumesc de pont!
Vio si eu tot Bosch am.
pumba spune:
macrina- felicitari pt bebe! recuperare rapida
pantero- sa ai cu cine merge la cumparaturifelicitari!
perne- subiect fierbinte si eu vreau sa-mi cumpar si nu stiu de care
in rest nimic nou ,ne bate vantul si e frig la noi
mihutza11 spune:
va invit la Capitolul 201!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor