America (200)
Raspunsuri - Pagina 21
BiancaM spune:
FElicitari MAcrina!! Lapte mult si bebe mancacios si sanatos!
Au am verificat ce am prin casa din astea retrase, dar nu e nici unul pe lista, inseamna ca pot sa le tin nu? Nu le folosim noi, probabil odata la 2 luni, dar vreau sa stiu ca pot conta pe ele.
Alergii, se pare ca si pe mine ma pocneste, nu stiu daca a afost de vina umezeala ridicata, dar cert e ca de cate ori am iesit in week-end ma apuca o tuse de aia nebuna, de ma ustura gatul dupa de la atata tusit. VAd ca astia mici stranuta ceva mai mult decat de obicei, nu mi se mai pare a fi doar curatat de nasuc. Stau pe faza sa vad ce se intampla mai departe. Nivelul polenului am vazut ca e aproape de maxim pe aici .
MA duc sa-mi culc ursuletul. De vreo saptamana se trezeste dimineata la 5.30. IAr noaptea tot la 2 ore. Zici ca sunt batuta ziua.
Mami de Amalia si Andrei
Ramona J spune:
Pantera, I had a feeling ca-i fetita. Yoohoo! O sa vezi cit este de fain. Eu nu m-am prea vazut mama de fetita, am avut tot felul de emotii dar zau ca-i priceless.
AB, pe colina-i bine mai. Sanatate si sa fie fara urmari scarlatina.
As vrea un update de la Hilde, sper ca toate-s bune.
Distractie placuta Clara! Ce bine-i cind ai atitea bunici la indemina!
blackpanterro spune:
Io n-am avut feeling de fata deloc ca am exact aceeasi sarcina ca si la Aidan :))
Ce o fi sa fie numai sanatos/asa sa fie ca l-am zapacit pe dr de cap cu verificatul sa nu aiba tumori...pana la cumnata mea nu m-am gandit niciodata ca un bebe nou nascut ar putea avea tumori...
Adriana 22+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Delia21 spune:
PanterutzoFELICITARI pentru fetita!!!!Nu ai idee cat de mult imi doresc eu fetita...Si va fi o puiuta ta de panteruza...dulce foc exact ca tine!Parca vad ca o sa semene cu tine si cu Aidan....100%
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 PanterutzoFELICITARI pentru fetita!!!!Nu ai idee cat de mult imi doresc eu fetita...Si va fi o puiuta ta de panteruza...dulce foc exact ca tine!Parca vad ca o sa semene cu tine si cu Aidan....100% noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Esti tare draguta! eu sper sa semene cu JP si neamul lor ca ei sunt frumosi si fetele din familia lor sunt frumoase tare si sper sa aiba ochii albastri ca si Aidan :)(aia tot de la neamul lor vine)
Adriana 22+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
corinadana spune:
Felicitari Macrina!!! sa va traiasca bebelasul!!!
Pantero sa vezi ce dulce este o fetita !Cand ai due date?
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
alintaroma spune:
Felicitari Macrina pentru cel mai nou mebru al familiei sa fiti sanatosi toti !!!
Adriana tare mult ma bucur pentru tine ca vei avea fetita vorba Ramonei e priceless
Delia21 spune:
Adriana,ooo...sa nu ma intelegi gresit...dar se pare ca genele tale sunt mai puternice si se transmit....dovada...seamana baiatul tau cu tine....ca 2 picaturi de apa.Si da...daca e fetita...de destule ori fetele seamana mult cu tatal.O sa fie interesant...sa vedem.Nici nu a venit bebita ta...si deja lumea e entuziasmata...si incepe cu pronosticuri...printre care si eu.Si mai prevad ca va fi naltuta caci amandoi sunteti inalti;eu am fi vrut sa mai cresc...si mi-a luat ceva timp sa accept ca...nu voi fi lungana...cum ma visam si speram....toata copilaria.
Oana,...ai niste fete frumoase,...nespus de frumoase.Tare ti le-am admirat in pozele de pe FB
ruxij spune:
Felicitari Marcina!! Bb sa fie sanatos, cumintel, mancacios si tot ce va doriti!
Pantera, ce bine ca e fetita. As vrea si io una, da' gata, s-a inchis fabrica repejor:)
Buflea, way to go girl!
Miere, ce mult ma bucur ca e mai bine Aidan!
AB/AC deja fractii? Nu-i vorba ca si fi-miu a inceput LA SCOALA inmultirea cu three digits by three digits. Adica de genul 123X456= Cum sa o mai cred pe Corina ca cica nu fac nika la scoala. Totusi e doar clasa a 2a...