America (200)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxij spune:
Cristina, just kidding:) M-au cam enervat personajele. Dl a zis ca "this is not polenta, I had polenta in Italy and this is not it". WTF? Is polenta allright you bip bip Stiu ca aia in Italia o fac altfel, am impresia ca o prajesc or something. Anway, circ De regula astia nu prea fac mofturi ca nu riscam altfel, m-am mirat, dar s-au aranjat, nu le mai fac nimic niciodata, bye bye. Pizza si macaroane fierte.
ruxij spune:
Cenia, stai linistita ca nu esti tu nazi. Sanatate bebelinei, sa creasca mare, sa auzim aici de nazbataiile ei :)
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Voi le-ati mai dat vreodata ciulama la strainezi? |
Da, eu. Da' nu pun faina, si inlocuiesc smintina cu un pic de heavy cream si restul vin. Si place
Oana C spune:
Bilica, intru in sapt 40, adica am deja 39 sapt implinite si-mi fac inducere ca-s baba, am aproape 35 ani (intr-o luna) si-am avut niscaiva probleme cind am nascut-o pe Eva. Asa ca acum vor sa fie siguri ca totul e sub control.
Lia, ori am dat eu numai peste americani politicosi, ori nu-s asa mofturosi ca musafirii tai Ca le-am facut mamaliga cam cu de toate si-au mincat-o in veselie (sau sint mamaligari, ca mine). Eu cred ca ala de-a comentat ca aia nu e polenta e nesimtit de-a binelea; adica domnu' care probabil n-a facut in viata lui mamaliga stia mai bine ca tine ce-i aia (doar c-a mincat el o data pe nu stiu unde)? Vorba ta, data viitoare trimite-i pe ei sa cumpere pizza de la restaurant; eu nici macar n-as plati.
Cenia, la multe lunisoare mezinei si sa fie la fel de cuminte.
A ajuns si la noi furtuna care a facut prapad prin alte state; nu avem tornade, dar fulgera si tuna de vreo 2 ore si vad ca tot nu are de gind sa se miste de aici, desi bate vintul tare si-n toate directiile. Sper sa nu trebuiasca sa fug la spital in noaptea asta
Oana 39+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
mihutza11 spune:
mai eu am avut succes cu sarmalele.. acum nu stiu o fi fost politete sau nu, dar mi-au mai cerut.. deci sa cred ca le-au placut, nu?
am vazut si eu muzicantii! bravo!
Andreea brr.. serpi..
Oana si Macrina nasteri usoare si bebici santosi sa aveti!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ruxij spune:
Pai astia unu ca nu's americani. Doi ca intotdeauna au mancat la mine, mananca cu placere sarmale, cozonac, salata de vinete, sarmalute in foi de vitza, drob, ba chiar si vegetariene gen tocanita de ciuperci sau fasole verde Nu s-au luat de ciulama, cred ca comentariul "this is not polenta" m-a calcat pe nervi, din motivul spus de voi. Adica cum nu-i polenta? Ca si cand ma duc eu la ei, nevasta din Mexic si imi da vreo tortilla de a ei si eu sa zic "that's not tortilla" ca am mancat eu la restaurantu' din coltz si era diferita. Cred ca era tipul prost dispus, era cu capsa pusa, se certa cu nevasta-sa, da' tot m-a enervat comentariul, mai ales stand cu fundu' pe canapea si nemiscand un deget grrrrr.
miereamara spune:
Ruxi trimite polenta aia la mine, ca o dovedesc eu.
Eu am gatit ardei umpluti si ciorba de vita.
A trecut furtuna aceea napraznica si pe la noi ieri, asa ploaie nu am vazut de cand am venit aici, a rupt ploaia un palmier de pe langa casa.
Fi-miu e iar bolnavior:( a inceput sa ii curga nasul de ieri seara, sper sa ramana doar la stadiul asta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ruxij spune:
V-ati speriat de mine, sau doar de mamaliga mea?
Miere, sanatate baiatului, sper sa fie doar nasucul si atat.
bilica spune:
Vai OANA,cum poti zice ca esti baba????? iti trebuie o palma la fundulet.Ce zici ca eu am 31 si sunt la prima sarcina?si vreau 3 copiii....
33+ RACHEL