Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g dieta?...ce e aia? ahaaa, am inteles acum, alexutzzza...eu m-am gandit ca trebe intrerupte in timpul menstruatiei.... eu am un copil f linistit, nu prea stiu ce e ala urlet (ca de plans mai plange..na, e si el om..). acu 2 seri am fost plecati un pic, eu si sotul, vreo 2 ore jumate. asta micu era f linistit cand ne-am intors (a ramas cu soacra-mea...), cu pumnul in gura. ca ii era foame stiam si fara sa-mi spuna, nu mai mancase de vreo 3 ore...si il iau in brate sa-l intreb ce face si sa ma pregatesc sa-i dua sa manance...si incepe sa UURLEEEE...doamne, cu spume aproape...si il punema la san si tot UUURLAAAAAAAA, era rosu ca racu, se inneca de la cat UUUURLAAA...intorcea capul de la san, eu innebunisem,ma treceau toate apele...sotul se agita si el in jurul meu, ca ce i-am facut la copil...l-am pus la celalalt san si pe ala l-a vrut.....am mai patiti ceva similar, tot asa cand l-am amanat cu masa...atinsese punctul critic si a explodat! doamne, nu mai vreau urlete din astea, ca mi se face parul maciuca! mama lui STEFAN |
Eu am avut un episod in care n-a vrut nici sanul, nici nimic... daca era sotul acasa chemam salvarea.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Cris.mario pe unde umbli?
Sa fac asa o prezenta scurta pe dupa cortina?
Sau intrati voi de buna voie?
_
Cresc
cristies spune:
Iar umplu capitolul... gata! Ma duc sa fac biscuiti ca am cumparat faina integrala...
_
Cresc
bubu_bu spune:
myky791-acum pun poze cu raul in leagan si pun si o filmare sa vezi cum e leaganul....plange daca nu-l pun dar daca adoarme il las cat dureaza leganatul ca e cu arc si il iau de acolo dar se trezeste...imi este putin teama sa nu se ghibosasca dar vad ca-i place
poze
Vi4i spune:
si mai am o intrebare!!!! activa nus da curaj sa pun intrebari am!!!!!
bebe al meu de cateva zile a inceput sa doarma de la 23.00 pana la 8-9 dimineata deci 9-10 ore de somn!!! si ziua papa din 4- 4 jumate ore! deci pe zi are acum doar 4 mese a cate 150 ml LP dar stiu ca trabuie sa pape de 5 ori pe zi!!!! sa incep sa-mi fac griji si sa-l fac sa manace mai des??? sau sa-l las sa pape cand vrea chiar si daca numai de 4 ori pe zi???? offff si cand aud acolo la voi bebei bolfosi si frumosi de peste 5 kile si al meu de numai 4600 gr !!! si mai zicea nu stiu cine ca LP umfla copiii!!! pai al meu e slabanog de il ia vantul daca e mai tare!!!
aaaa si asa sa ma laud , dupa ce papa la 9 dimineata mai trage somn pana la 12!!!! deci eu dorm maica nu gluma!!!!
aaa si raportam de vreo saptamana ras in hohote,distractie la maxim!!! adica deja intelege ca ma joc cu el si ii place,rade de nu mai poate!!! ma topesc toata!!!!
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui ana_g buna tuturor! noi suntem bine,cred...adica asta mic e cam mucos, mai mucos ca de obicei, stranuta si tuseste un pic...dar e vesel...mananca...nu intru la idei inca. spunea cineva de kk verde cu firicele negre (adica un verde mult mai inchis, mai exact). si stefan a facut asa ceva, dar dupa ce eu am mancat urzici, asa ca am pus pe seama lor, adica nu ca ar trece verdele urzicilor in laptele meu, dar stiu ca verde inseamna fier....deci...ma intelegeti...plus un kk cam mucos...dar il urmaresc. azi inca nu a facut, astept sa vad ce produce. si eu ma intreb, alexutzzza, de ce ai intrerupt cerazette...eu sunt la a doua folie, ciclu deja am avut...doctorul m-a intrebat daca alaptez si mi-a spus sa iau fara intrerupere..cat, nu stiu...peste vreo 2 luni ma duc pentru un papa nicolau si o sa-l intreb sa ma lamuresc mai bine. vad ca s-a discutat de sterilet. eu am citit candva o treaba care nu imi mai iese din cap orice ar spune oricine. ca steriletul imbiedica un eventual embrion sa se fixeze de mucoasa uterului...adica in mintea mea asta e un fel de avort...nu?...o fi, n-o fi....mi se face pielea gaina numai la gandul...asa ca voi prefera pastilele in continuare si o sa iau hepatoprotectoare... innebunesc cand aud cu ce greutati se lauda unele dintre voi la bebei de 3 luni, ca stefan al meu. 7700...6200...noi am depasit timid 5500...5600...cica pe la 4 luni ar trebui sa aiba greutatea dubla de la nastere, asa ca eu-mi vad de alaptat ca si pana acum. mama lui STEFAN |
Si eu alaptez exclusiv si la aproape 3 luni Teo are 5.6 kg.
Nu ma agit. Arata f bine. Nu vreau un copil gras(ajunge ca e mama)
Oricum Teo a plecat cu 2.8 la nastere asa ca 5.6 la 3 luni e mai mult decat bine.
ana_g spune:
citat din mesajul lui bubu_bu myky791-acum pun poze cu raul in leagan si pun si o filmare sa vezi cum e leaganul....plange daca nu-l pun dar daca adoarme il las cat dureaza leganatul ca e cu arc si il iau de acolo dar se trezeste...imi este putin teama sa nu se ghibosasca dar vad ca-i place poze |
si eu am impresia ca sta cam ghebos in leagan, dar peste zi nu sta altfel.
mama lui STEFAN
ayanna_xem spune:
Decenuela...am trimis 2 programe de recuperare date pe mail-ul comun. Eu l-am folosit pe primul ca mi s-a parut mai usor. Daca ai nevoie de 'asistentza' sa-mi spui si il intreb pe frate-meu de orice eventuale nelamuriri. Bafta la recuperat!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
bubu_bu spune:
raul nu rade in hohotechitaie se agita tipa rade cu gura pana la urechi dar sa faca ha ha ha hi hi hi cum fac bebei pe net inca nu,nici cand sta pe burta nu se ridica in manute dar daca il tin paseste si se impinge in picioare si salta asa capul il tine foarte bine si in fund si in picioare dar nu ar trebui sa inceapa si el cu altele?la voi se rasucesc,rad tare hmmm puturos al meu
poze