Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dulcineea mi-au stat pufuletii in gat dar tot nu ma opresc pana nu termin punga.

Si eu mananc pufuleti cand ies la plimbare si am prea multe kg, dar inca n-a indraznit nimeni sa se apropie de mine (oi avea mult prea multe kg). Acum sincer....decat sa mananc fainoase, prefer pufuletii.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Si neatza!

cristies pt capitol.

Mergi la inceput

In sfarsit SOARE! La cat e de frumos afara, trebuie sa recuperam 2 zile de stat in casa.
Eu azi va invit la o ciorbita de cocos de tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Miremia,am zambit Multumesc
Multumesc fetele ca mi-ati ridicat moralul Iesim afara ca e soare Pe mai tarziu

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

ayanna de sterilet nu stiu prea multe iar cerazette, io am luat 2 folii numa, fara intreruere, cat am luat nu mi-a venit ciclu, acum am oprit si am avut doar o sangerare mica de o dupa-amiaza.... so nu stiu daca te-am lamurit, oricum mie dr mi-a zis ca dupa ce opresc cerazette si am ciclu dupa oprirea pastilelor sa mai astept si un ciclu normal inainte sa incep pastilele care le luam inainte de sarcina

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Dar de ce ai oprit Cezarettul,pt ca nu mai alaptezi sau de ce?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Bea, si fiica-mea se pare ca doarme mai bine cu ceva pe fata dupa ce s-a marait toata dimineata , a vrut numai in brate si-am fost convinsa ca o doare burtica, acum doarme linistita cu o bavetica pe ochi sa vedem cat o tine...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

AYANNA, ai fost in mare forma de vorbareala aseara. din ce imi amintesc:
nu e obligatoriu sa refuze san daca iti vine ciclul. mie la ana mi-a venit pe la 4 luni si am alaptat pana la 9. era mai agitata si se lupta cu tzatza, dar daca mami nu avea lapte praf.... a preferat sa nu moara de foame.
sterilet am avut si inainte de ana si intre ana si ema. nici nu simti, il pune in 2', sangerezi la ciclu un pic mai abundent 2 zile si atat. eu am fost ff fericita cu el. ciclul venea ceas, nu aveam fluctuatzii de greutate. e o metoda mecanica (blocheaza trompele) si eventual chimica (elibereaza cupru si nu stiu ce), deci mai safe decat hormonii.

Cris, multumesc mult de raspuns...din cate vad nu e asa de speriat, dar chiar incepusem sa-mi pun mari semne de intrebare cand am citit pe net de sterilet si am vazut cum arata. Io imi inchipuiam ca e bucata de... 'ceva', care acopera colul uterin ca sa nu mai patrunda 'intrusii'...nicidecum ca se baga in uter, de aia m-am cam speriat.

Cu cezarettul nu-s convinsa inca, mai studiez subiectul...pana una alta, preze e sfant.

my pictures

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui lorex

uaiii ce placinta mare am postat!!!

am fo si eu acum si mi-am pus tarate in apa pe maine dimineatza ca stau cam prost cu productia de lapte

deci plateea asta era secretul tau? :P

trebuie strecurat inainte sa-l beau?

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

da de unde se cumoara taratele astea?

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Io una am luat din market, dar cik se gasesc si la plafar.

my pictures

Mergi la inceput

Ma uitam pe site-ul cu retetele Montignac...ori is zuza ori visele mele devin realitate? Deci se presupune ca putem manca oricare din retele alea de acolo si totusi nu te ingrasi? ba chiar mai ai si fericirea sa slabesti???
Ioiiii, pai asta for me e suuuuuuper!

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Raportam o masa scoasa in jet puternic si imediat dupa una pe care a tinut-o in stomacel, acum a adormit. Muuultaaa rabdare imi trebuie!

ALEXUTZA, CRISTIES, zau, ma provocati sa scot burta la inaintare in poze. Iegzista o vorba : o femeie intr=un fel arata imbracata si in altul dezbracata....e adevarat ca incap in blugii dinainte de sarcina, dar am fetelor sunci la greu si sunt f dificila ca eu daca dau yama-n blide ma ingras imediat, pun f repede pe mine, cam 1 kg la 3 zile . CU sportul as slabi si frumos si sanatos dar cine are timp? MI-ar placea sa incep iar cardio-ul cu Billy Blanks, iubirea mea. Vreau sa studiez ciorbele de pe siteul dat de Cristies. Apropo, mie imi merge bine la slabit , consumand ciorbe la greu si mancare in general lichida, iaurturi, kefir, etc....dar acum nu =mi permit doar atat ca alaptez, imi tb si o branza ceva....mai nou m-am dat pe branza de capra am inteles ca asta ar fi cea mai sanatoasa si buna pt dieta.

Mergi la inceput